Γιάννης Σπαλιάρας: Ανατριχιάζει με την εξομολόγηση του! Η απώλεια που τον στιγμάτισε! (Βίντεο)

«Ήταν ένα κομβικό σημείο για τη ζωή μου...»!

Γιάννης Σπαλιάρας: Ανατριχιάζει με την εξομολόγηση του! Η απώλεια που τον στιγμάτισε! (Βίντεο)

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ανατριχιάζει με την εξομολόγηση του για την απώλεια που βίωσε και τον στιγμάτισε για πάντα!

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «The Dot» κι εκεί μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια του πατέρα του.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε χαρακτηριστικά:

«Νομίζω ότι έχω γίνει αρκετά πιο ευαίσθητος από τότε που “έφυγε” ο πατέρας μου, παλιά δεν έκλαιγα τόσο εύκολα. Ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ για μένα και θα έλεγα ότι ήταν ένα κομβικό σημείο για τη ζωή μου. Ήταν σαν να έγινε εκεί ένα restart. Είχα καλές σχέσεις με την οικογένειά μου, τυπικές θα έλεγα, γιατί ήμουν ανεξάρτητος από 20 χρονών, ταξίδευα πάρα πολύ, δεν ήμουν ποτέ πάρα πολύ κοντά στην οικογένεια. Θεωρώ ότι όταν πετυχαίνουμε κάτι, θέλουμε ανθρώπους γύρω μας να το χαρούν μαζί μας. Κι εγώ δεν έχω, έχω μόνο τη μαμά μου».

Γιάννης Σπαλιάρας: Χαμός στην εκπομπή του Λιάγκα για την ηλικία του - «Ένας κακομοίρης γυμναστής»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γιάννης Σπαλιάρας: Η αποστομωτική απάντηση στον Παπανώτα - «Γέλασα πραγματικά...»!

Αποστομωτική είναι η απάντηση του Γιάννη Σπαλιάρα στο μακροσκελές κείμενο του Δημήτρη Παπανώτα όπου πέταξε τα «καρφιά» του.

Η κόντρα που έχει ξεκινήσει ανάμεσα τους φαίνεται πως δεν έχει τέλος, μετά την ανάρτηση του δημοσιογράφου.

Ο Γιάννης Σπαλιάρα, θέλησε να απαντήσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με ένα κείμενο που απαντούσα σε όσα έγραψε ο Δημήτρης Παπανώτας προς το πρόσωπο του.

«’’Η σκληρή απάντηση του Παπανώτα στον Σπαλιάρα’’ γράφουν και μπαίνω να διαβάσω και γέλασα πραγματικά… Μην έχοντας τι να πει το εθνικό μας φτυάρι έγραψε ένα κατεβατό ψέματα... Ότι είμαι 50+, ότι δεν έχω επάγγελμα εννοώντας μάλλον ότι ασχολούμαι με πολλά πράγματα -και πού είναι το κακό αν κάποιος παίζει σε σίριαλ και φωτογραφίζεται κιόλας;

Λες και είμαι ο μόνος που το κάνει, ας πούμε, και οι υπόλοιποι Έλληνες ηθοποιοί άντρες και γυναίκες και τραγουδίστριες και παρουσιαστές δεν φωτογραφίζονται και διαφημίζουν προϊόντα σε περιοδικά και στο insta, ότι είμαι γνωστός από τη δήλωσή μου λες και δεν έχω 25 χρόνια καριέρας και περάσματα από τις ειδήσεις. Χα χα χα ναι, αυτό φταίει μάλλον γιατί στην Ελλάδα όταν ακούμε ΄να όνομα Παπανώτας δεν μας έρχονται στο μυαλό οι λέξεις προσβολές, χολή και κακία αλλά η λέξη ειδήσεις», έγραψε.

Γιάννης Σπαλιάρας Δημήτρης Παπανώτας κόντρα

Γιάννης Σπαλιάρας: Επιτίθεται σε Λιάγκα και Παπανώτα! «Πληρώνονται και ζούνε κράζοντας»! (Βίντεο)

Ο Γιάννης Σπαλιάρας επιτίθεται με μια αποστομωτική απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Παπανώτα και μεταξύ άλλων είπε: «Πληρώνονται και ζούνε κράζοντας»!

Τις τελευταίες εβδομάδες μεγάλη διάσταση έχει πάρει η συμμετοχή του γνωστού ηθοποιού σε μια επιτυχημένη σειρά του Netfilx.

Πολλές είναι οι εκπομπές που ζήτησαν από τον Γιάννη Σπαλιάρα να παρευρεθεί στο πλατό και να παραχωρήσει συνέντευξη, ωστόσο ο ίδιο λόγω επιβαρυμένου φόρτου εργασίας δεν μπόρεσε να δεχτεί κάποια πρόταση.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας όμως εχθές έκανε ένα ξέσπασμα μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram κατά των δημοσιογράφων που σχολίασαν αρνητικά την εμφάνιση του στο συγκεκριμένο cast.

Κάποιοι από αυτούς ήταν και ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, μαζί με τον Δημήτρη Παπανώτα.

Σήμερα ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και έκλεισε στόματα με όσα είπε!

Δείτε το σχετικό βίντεο: