Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της!

Το τρυφερό μήνυμα!

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της!

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της!

Έναν μήνα έγγαμου βίου έκλεισε σήμερα η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια και είναι τόσο ευτυχισμένη που έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου σε ένα κτήμα στην Ανατολική Αττική με κουμπάρο τον Κώστα Καραφώτη.

Κορυφαία τραγουδίστρια πήρε διαζύγιο και έγινε άλλος άνθρωπος!

Ο λόγος για την Ζωή Παπαδοπούλου και τον σύζυγό της Θοδωρή Πλεμμένο.

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της!

Η τραγουδίστρια είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της και πριν από λίγες ημέρες, η ίδια δημοσίευσε όμορφα στιγμιότυπα από τον γάμο της που δεν πήρε και πολύ μεγάλη δημοσιότητα μιας και τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της είναι χαμηλών τόνων.

Σήμερα που έκλεισε έναν μήνα παντρεμένη, δημοσίευσε μία κοινή της φωτογραφία με τον σύζυγό της και έγραψε στη λεζάντα:

«Γιατί τον είδα μεσ' τα μάτια σου τον κόσμο όλο. 20.09.19.»!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Παντρεύεται γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια; Η συγκατοίκηση που "πρόδωσε" το επόμενο βήμα!

Παντρεύεται γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια; Η συγκατοίκηση που "πρόδωσε" το επόμενο βήμα στη ζωή του ζευγαριού.

Σχεδόν από την αρχή της σχέσης τους, πήραν την απόφαση να μείνουν μαζί, ενώ όπως είχε πει σε συνέντευξη της, από το ξεκίνημα είχαν πάρει το αποφασιστικό βήμα.

«Θεωρώ ότι το αποφασιστικό βήμα έχει γίνει ήδη από όταν αρχίσαμε να συζούμε, σχεδόν από την αρχή της σχέσης. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο σοβαρά, μοιράζεσαι προβλήματα, χαρές, την ίδια στέγη… αυτό δεν διαφέρει σε κάτι από το γάμο», είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά στο People και αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο του γάμου.

Ο λόγος για την Demy, η οποία ζει έναν όμορφο έρωτα με τον σύντροφο της, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου και κρατούν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, το ζευγάρι φέρεται πως σύντομα θα κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα και θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Παντρεύεται γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια παντρεύεται τον κουμπάρο της και το αποκάλυψε στην Τατιάνα Στεφανίδου!

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια παντρεύεται τον κουμπάρο της και το αποκάλυψε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Μάλιστα, μεγαλώνουν μαζί και το βαφτιστήρι της και η ευτυχία που βιώνει όπως εξομολογήθηκε, δεν περιγράφεται.

«Τον Σπύρο τον είχα στην ορχήστρα μου και τότε η γυναίκα του έμεινε έγκυος. Ο τότε άντρας μου, μου είχε πει να βαφτίσουμε του Σπύρου το παιδί και έτσι έγινε. Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια παντρεύεται και το ανακοίνωσε δημόσια!

Και εκείνος ήταν στην ορχήστρα μου, έπαιζε τύμπανα. Μετά από χρόνια η γυναίκα του Σπύρου έφυγε, επέλεξε να πάει στο εξωτερικό και άφησε τον Γιαννάκη σε ηλικία 5μισι χρονών. Εγώ όλα αυτά τα χρόνια ήμουν πάνω από το παιδί. Ο Σπύρος επέλεξε να πάρει την επιμέλεια του παιδιού. Η μαμά ήταν 100% σίγουρη ότι ο Σπύρος κάνει για 10 μάνες και αυτή είναι η αλήθεια», εξομολογήθηκε η Χαρά Βέρρα.

τραγουδίστρια παντρεύεται τον κουμπάρο της

τραγουδίστρια παντρεύεται τον κουμπάρο της

Πασίγνωστη τραγουδίστρια παντρεύεται και το δαχτυλίδι μας... θάμπωσε!

Πασίγνωστη τραγουδίστρια η οποία μας έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες που ακούγονται μέχρι και σήμερα παντρεύεται τον αγαπημένο της και το δαχτυλίδι των αρραβώνων της μας θάμπωσε.

Το ζευγάρι που είναι μαζί από το 2016, βρέθηκε σε εκδήλωση και η ίδια δεν δίστασε να φορέσει ένα υπέρλαμπρο μονόπετρο με τις φήμες για γάμο να οργιάζουν.

Η Britney Spears εμφανίστηκε χθες στην πρεμιέρα της ταινίας «Once Upon a Time in Hollywood» μαζί με το σύντροφό της, Sam Asghari, όπου και περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και εντυπωσίασαν με το πόσο αγαπημένοι έδειχναν.

Πασίγνωστη τραγουδίστρια παντρεύεται και το δαχτυλίδι μας θάμπωσε!

Ο πιο χλιδάτος γάμος της showbiz είναι προ των πυλών!

Αυτό που κέντρισε όλα τα βλέμματα ήταν το μεγάλο και εντυπωσιακό δαχτυλίδι που φορούσε η Britney Spears και κοσμούσε το αριστερό χέρι της. Μάλιστα, η ίδια δεν προσπάθησε καθόλου να το κρύψει. πράγμα που έκανε πολλούς να αναρωτιούνται αν οι δυο τους έχουν αρραβωνιαστεί!

Πασίγνωστη τραγουδίστρια παντρεύεται και το δαχτυλίδι μας θάμπωσε!

Γάμος έκπληξη στην showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι παντρεύεται μετά από 3 χρόνια σχέσης!

Έναν γάμο έκπληξη έχουμε στην showbiz. Αγαπημένο ζευγάρι παντρεύεται μετά από 3 χρόνια σχέσης και η είδηση για το χαρμόσυνο γεγονός έσκασε πριν από λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με gossip περιοδικά το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει το γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, θέλοντας να προστατεύσει την σχέση του.

Ωστόσο, άτομο από το στενό του κύκλο επιβεβαίωσε στο «US Weekly» ότι ο 44χρονος ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στην 34χρονη συμπρωταγωνίστρια του και εκείνη δέχτηκε.

Ο λόγος για τον Joaquin Phoenix και την Rooney Mara οι οποίοι γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας του 2013 «Her», όμως η φωτιά του έρωτα τους για να κάνει την αρχή της σχέσης τους, άναψε τρία χρόνια αργότερα, ενώ γύριζαν την ταινία «Mary Magdalene».

Μάλιστα, ακόμη ένας γάμος είναι προ των πυλών! Η πρόταση γάμου έγινε και δεν θα αργήσουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Γάμος έκπληξη στην showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι παντρεύεται μετά από 3 χρόνια σχέσης!