Πάνος Μουζουράκης: Ποια Σολωμού; Αυτή είναι η νέα του σύντροφος!

Πάλι με ηθοποιό!

Πάνος Μουζουράκης: Ποια Σολωμού; Αυτή είναι η νέα του σύντροφος!

Ποια Μαρία Σολωμού; Αναρωτιέται μάλλον ο Πάνος Μουζουράκης αφού αυτή είναι η νέα του σύντροφος! Είναι επίσης ηθοποιός και... κούκλα!

Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει χαμός με την σχέση του γνωστού τραγουδιστή με την Μαρία Σολωμού και το αν τελικά είναι ακόμη μαζί ή αν έχουν βάλει τέλος στην σχέση τους!

Πριν λίγες μέρες μάλιστα, η Μαρία Σολωμού μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για τον Πάνο Μουζουράκη, αποκαλώντας τον «αγόρι της», εκείνη γύρισε πλάτη και αποχώρησε.

Όπως γράφει το yourtipster.gr, το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί, καθώς ο Πάνος Μουζουράκης διατηρεί τους τελευταίους μήνες σχέση με την ηθοποιό Τζίνα Βαρελά.

Σύμφωνα πάντα με το σχετικό δημοσίευμα, το φλερτ μεταξύ των δύο καλλιτεχνών ξεκίνησε πριν ένα χρόνο περίπου.

Προτίμησαν στην αρχή να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, όπως και συνεχίζουν μέχρι σήμερα. Το μόνο «δημόσιο» κομμάτι της σχέσης τους είναι αυτό στα social media όπου κάνουν follow μεταξύ τους.

Στο προσωπικό της Instagram account εκείνη έχει ανεβάσει μόνο μία φωτογραφία, από το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Ποια είναι η Τζίνα Βαρελά

Πάνος Μουζουράκης: Ποια Σολωμού; Αυτή είναι η νέα του σύντροφος!

Η ηθοποιός γεννήθηκε στο Γουέλινγκτον από Έλληνα πατέρα και Νεοζηλανδή μητέρα και ασχολήθηκε από νωρίς με την υποκριτική. Έχει παίξει αρκετούς ρόλους σε ταινίες τρόμου αλλά και την Κόκκινη Power Ranger σε μία από τις εκδοχές της παιδικής σειράς.

Κατά τη διάρκεια της εφηβείας της μπήκε και εκείνη στην οικογενειακή τους εταιρεία και ασχολήθηκε με την έρευνα, την παραγωγή αλλά και την επεξεργασία του υλικού. Μετά το τέλος του λυκείου, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη ενώ έζησε και για ένα διάστημα στη Ρώμη όπου παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής και θεατρικής γραφής.

Πάνος Μουζουράκης: Ποια Σολωμού; Αυτή είναι η νέα του σύντροφος!

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, η Τζίνα Βαρελά επέστρεψε στη Νέα Ζηλανδία όπου εργάστηκε για χρόνια ως ηθοποιός. Λίγα χρόνια αργότερα, οδηγήθηκε στο Λονδίνο όπου ασχολήθηκε με τη μόδα μέχρι να επιστρέψει και πάλι στην υποκριτική. Το 2012 μετακόμισε στην Ελλάδα, εργάστηκε ως freelance δημοσιογράφος και φωτογράφος ενώ λίγο αργότερα ίδρυσε ένα Drama Therapy πρόγραμμα για παιδιά.

Πάνος Μουζουράκης: Ποια Σολωμού; Αυτή είναι η νέα του σύντροφος!

Μαρία Σολωμού - Πάνος Μουζουράκης: Μυστήριο η σχέση τους! Τίτλοι τέλους στον έρωτά τους;

Ένα μυστήριο αποτελεί πλέον σχέση της Μαρίας Σολωμού και του Πάνου Μουζουράκη! Τελικά έχουν πέσει οι τίτλοι τέλους στον έρωτά τους;

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real η σχέση τους βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, αφού βλέπουν τη σχέση τους να δοκιμάζεται.

Ο γνωστός τραγουδιστής πηγαινοέρχεται στην Ελλάδα εξαιτίας του «The Voice» που συμμετέχει αλλά και οι δουλειές που έχει προγραμματίσει στην Αμερική θα τον κρατήσουν εκεί για πολύ καιρό ακόμη.

Μαρία Σολωμού: Άκουσε το όνομα του Μουζουράκη και τους γύρισε πλάτη και έφυγε! (Βίντεο)

Μόλις ολοκληρωθούν τα γυρίσματα του μουσικού διαγωνισμού θα επιστρέψει και πάλι στο Λος Άντζελες.

Η ηθοποιός από τη άλλη πλευρά ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε θεατρική παράσταση με τον Λάκη Λαζόπουλο και κάνει καθημερινά πολύωρες πρόβες.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η Μαρία Σολωμού πέρυσι συνόδευε τον σύντροφό της στα γυρίσματα, ενώ φέτος δεν έχει πάει ούτε μια φορά.

Πληροφορίες από το περιβάλλον του ζευγαριού συγκλείουν ότι οι αυξημένες υποχρεώσεις, η μεγάλη απόσταση που τους χωρίζει αλλά και η αμετάκλητη απόφαση της ηθοποιού να μην κάνει δεύτερο παιδί, είναι οι τρεις βασικές αιτίες που έχουν κλονίσει τη σχέση τους.

Έτσι λοιπόν, μετά από εννέα χρόνια κοινής πορείας πρέπει να επιλέξουν αν θα συνεχίσουν να είναι μαζί η χώρια.

Μαρία Σολωμού: Η εξομολόγηση για τον Πάνο Μουζουράκη! «Προσπαθώ να...»!

Μια εξομολόγηση για τον Πάνο Μουζουράκη έκανε η Μαρία Σολωμού, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Enjoy. Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην παράσταση «Βερβερίτσα», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Νίκο Μουτσινά.

Το ζευγάρι στη «Βερβερίτσα» επισκέπτεται ένα σύμβουλο σχέσεων για να σώσει το γάμο του. Θα έκανες κάτι αντίστοιχο;

Να πάω σε σύμβουλο σχέσεων; Δεν θα το επιχειρούσα. Αλλά ναι έχω επισκεφτεί ψυχολόγο, όταν το χρειάστηκα. Νομίζω ότι μια μικρή ψυχανάλυση θα βοηθούσε όλους τους ανθρώπους. Κάποιες φορές τα πράγματα μπορεί να είναι λίγο μπερδεμένα, να βρίσκεσαι σε σύγχυση και ένας ειδικός να μπορεί να σε βοηθήσει. Να βάλει σε μια τάξη τη σχέση σου.

Μαρία Σολωμού - Πάνος Μουζουράκης: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό τους! Οι καυγάδες και η πίεση...

Είχες πει σε μια συνέντευξη για τον Πάνο Μουζουράκη ότι τα θετικά του μπορεί να είναι και τα αρνητικά του, όπως η παιδικότητά του. Πώς αντιμετωπίζεις τα θετικά και τα αρνητικά των ανθρώπων που αγαπάς;

Έχω πάρα πολύ υπομονή. Προσπαθώ να καταλάβω τις ανάγκες τους, να μπω στη θέση τους και να τους δώσω ελευθερία. Αν το κάνω αυτό με τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι δεν θα το κάνω με τον σύντροφό μου; Δεν θέλω να αλλάζω τον άλλον, τον αγαπώ για αυτό που είναι. Απλά φροντίζω να αγαπώ πρώτα από όλα τον εαυτό μου για να μπορώ να δώσω και στους άλλους.