Δημήτρης Μακαλιάς: Τον πήρε ο ύπνος με το γιο του στην αγκαλιά! Ο πιο τρυφερός μπαμπάς...

Θα "λιώσετε"!

Δημήτρης Μακαλιάς: Τον πήρε ο ύπνος με το γιο του στην αγκαλιά! Ο πιο τρυφερός μπαμπάς...

Τον Δημήτρη Μακαλιά τον πήρε ο ύπνος με το γιο του στην αγκαλιά. Η φωτογραφία του αποδεικνύει πως είναι ο πιο τρυφερός μπαμπάς της showbiz.

Με την Αντιγόνη Ψυχράμη έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, την οποία κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, μέσα από τα social media, μοιράζονται αρκετές στιγμές από την καθημερινότητα τους.

Δημήτρης Μακαλιάς - Αντιγόνη Ψυχράμη: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου τους!

Πριν από λίγες ώρες, ο Δημήτρης Μακαλιάς, δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με το γιο τους, τους οποίους πήρε ο ύπνος.

«Όλος ο κόσμος μια αγκαλιά. Που μου εξαντλεί τους αγκώνες, κατά τον Σεφέρη, αλλά έτσι ενώθηκε η ζωή μας και είναι πολύ δύσκολο να ξαναχωρίσει. Γεμάτη αγάπη, ζεστασιά, τρυφερότητα αλλά και αγωνία, ανησυχία, κούραση. Ένα μονοπάτι που δε βαδίζεις μόνος σου. Έχει συνοδοιπόρο. Μια άλλη αγκαλιά. Που έχει κι αυτή ανάγκη τη στήριξη, την προστασία και την κατανόηση μας. Με αφορμή την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού και με την υποστήριξη της Philips Avent, έχω την ανάγκη να μας θυμίσω ότι σε αυτό τον αγώνα οφείλουμε να είμαστε μαζί. Τόσο συναισθηματικά όσο και πρακτικά. Η επιτυχία άλλωστε προκύπτει από την καλή συνεργασία, αλληλοκατανόηση και συνεργασία. Μη μένετε αμέτοχοι» έγραψε ο ηθοποιός κάτω από τη φωτογραφία.

Δημήτρης Μακαλιάς γιος φωτογραφία

Δημήτρης Μακαλιάς: Ραγίζει καρδιές η δημοσίευση με τον αδερφό του που έφυγε από την ζωή!

Ο Δημήτρης Μακαλιάς ραγίζει καρδιές με μια συγκινητική δημοσίευση που έκανε με τον αδερφό του που έφυγε ξαφνικά από την ζωή!

Ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του αδικοχαμένου αδερφού του, Τάσου, ο οποίος «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 30 ετών, βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένειά του.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή του:

«Είχα έναν αδελφό, τον Τάσο, τον οποίο έχασα από ανακοπή. Τότε εκείνος ήταν 30 και εγώ 27. Το έπαθε έτσι ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση, μέσα στο αυτοκίνητο, κάτω από το σπίτι. Μόλις είχε γυρίσει από τη δουλειά του – ήταν ιδιωτικός υπάλληλος σε μια εταιρεία. Δεν πρόλαβε καν να βγει από το αμάξι, τόσο απρόσμενα. Με τον αδελφό μου μοιραζόμασταν το ίδιο δωμάτιο, τις ίδιες ανησυχίες για τη ζωή. Ήμασταν πολύ δεμένοι. Όταν συνέβη αυτό ήταν συνταρακτικό όπως θα ήταν άλλωστε και για κάθε οικογένεια».

Σήμερα δημοσίευσε την εξής φωτογραφία:

Δημήτρης Μακαλιάς: Ραγίζει καρδιές η δημοσίευση με τον αδερφό του που έφυγε από την ζωή!

Ο ίδιος δε θέλησε να γράψει κάτι σχετικό στη λεζάντα της φωτογραφίας και αρκέστηκε σε τρεις τελείες!

Δημήτρης Μακαλιάς: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με το γιο του!

Την πιο τρυφερή φωτογραφία με το γιο του δημοσίευσε ο Δημήτρης Μακαλιάς και μας έκανε να λιώσουμε.

Ο ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στο γιο του.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Δημήτρης Μακαλιάς, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον γιο του, την ώρα που κοιμόντουσαν μαζί στο κρεβάτι.

Στην λεζάντα του έγραψε: «Για εμάς ήρθε κιόλας το βράδυ» και όπως ήταν επόμενο τα likes από τους διαδικτυακούς του φίλους έπεσαν βροχή.

undefined