Πένθος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Ο θάνατος που τον "τσάκισε"!

Η συγκινητική ανάρτησή του!

Πένθος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Ο θάνατος που τον

Μεγάλο πένθος αυτές τις ώρες για τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Ο θάνατος που τον "τσάκισε"!

Έφυγε από τη ζωή πολύ κοντινό του πρόσωπο!

Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή ο ίδιος, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, με μια συγκινητική ανάρτηση.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Μετά το "Survivor" μπαίνει και πάλι σε παιχνίδι, αλλά όχι... επιβίωσης!

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε, «Δύσκολοι οι χωρισμοί από αυτούς που αγαπάς. Καλό Παράδεισο θεία…Τα καλοκαίρια ερχόταν από την Αθήνα η θεία Τζούλη, η αδελφή του πατέρα μου. Μου είχε μεγάλη αδυναμία και εγώ ήμουν εκστατικά ευτυχής γιατί περνούσαμε όλες μας τις μέρες στην παραλία. Άλλα χρόνια τότε, δεν είχαμε τόσο τουρισμό στην Σκιάθο. Κολυμπούσαμε, παίζαμε στην άμμο και μετά δροσιζόμασταν με ζουμερό καρπούζι. Ενίοτε η σχέση αυτή μεταφερόταν στη γενέτειρα του πατέρα μου, σ’ έναν άλλο επίγειο παράδεισο. [Απόσπασμα από το βιβλίο μου]».

Γιώργος Αγγελόπουλος: Απαντάει δημόσια αν θα πάρει μέρος τελικά στο «Survivor All Star»!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απαντάει δημόσια αν θα πάρει τελικά μέρος στο «Survivor All Star», που έχει απασχολήσει το τελευταίο διάστημα!

Ο γνωστός σε όλους «Ντάνος», έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor1 στον ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος απάντησε για όλα στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την πρόταση που δέχτηκε από το Survivor, τη συνεργασία με τον Αντρέα Γεωργίου, τον Alpha και όλα όσα είπε για εκείνον η Άννα Παναγιωτοπούλου.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Δήλωση «φωτιά» για «Survivor All Star» και Ντάνο - «Θα κλοτσούσε»!

Δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Μου έγινε μια πολύ σημαντική οικονομικά πρόταση για το All Star Survivor. Σίγουρα είναι τιμητικό, αλλά από την άλλη δεν παίζουν ρόλο μόνο τα λεφτά. Ήταν για να συμμετέχω ως παίκτης.

Δεν θεωρώ ότι θα έπαιρνα μέρος στις 8 λέξεις, γιατί έχουμε κάνει ο καθένας την πορεία του. Έχουν ξεκινήσει οι 8 λέξεις, εγώ έχω ξεκινήσει άλλα πράγματα, δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω.

Οι συζητήσεις μας με τον Alpha για το ντοκιμαντέρ ήταν για μετά τον Δεκέμβριο. Δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή που να έχουμε συμφωνήσει με τον Alpha, ούτε με κάποιον άλλο σταθμό».

Ενώ η απάντηση που δίνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην Άννα Παναγιωτοπούλου είναι η εξής: «Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να κόψω το δικαίωμα από την κ. Παναγιωτοπούλου να ανεβάσει κάποιον σε σκάφος. Από εκεί και πέρα, η κ. Παναγιωτοπούλου ίσως γνωρίζει κάποια πράγματα για μένα. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι ένας γνωστός ηθοποιός με την ανάλογη εμπειρία κλπ, αλλά είναι κάτι που προσπαθώ και θα ήθελα πραγματικά κάποια στιγμή να την γνωρίσω από κοντά και να μου δώσει τη συμβουλή της».