Βικτώρια Καρύδα: Φεύγει από την Ελλάδα; Η ερώτηση για το "My style rocks" που έκανε την αποκάλυψη!

Οι δηλώσεις που θα σχολιαστούν!

Βικτώρια Καρύδα: Φεύγει από την Ελλάδα; Η ερώτηση για το

Φεύγει από την Ελλάδα η Βικτώρια Καρύδα; Η ερώτηση για το "My style rocks" έκανε την αποκάλυψη με μια αινιγματική απάντηση.

Το μοντέλο έγινε γνωστό μέσα από την συμμετοχή της στο παιχνίδι και από την πρώτη κιόλας ημέρα κέρδισε τις εντυπώσεις.

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο «Ευτυχείτε» ρωτήθηκε αν θα βρίσκεται στο νέο κύκλο και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως μπορεί να φύγει εκτός Ελλάδας.

«Δεν θα είμαι στο My Style Rocks, δεν θέλω προς το παρόν να βγω στην τηλεόραση. Μπορεί να μείνω στο εξωτερικό», είπε χαρακτηριστικά.

Βικτώρια Καρύδα: Η αλήθεια για το κορμί της! Μπορεί να έχει γυμνασμένα πόδια αλλά... Δείτε φωτογραφίες!

Η αλήθεια για το κορμί της Βικτώριας Καρύδα! Μπορεί να έχει γυμνασμένα πόδια αλλά... είναι μια πραγματική γυναίκα με τις ατέλειες της που όμως την κάνουν τέλεια! Δείτε φωτογραφίες!

Μαγνήτισε τα βλέμματα η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μόλις εχθές που περπάτησε στο Ζάππειο για χάρη της επίδειξης της Kathy Heyndels!

Πιο ανανεωμένη, αδυνατισμένη και αισθησιακή από ποτέ δεν μπορούσες να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

Και για όσες γυναίκες πιστεύουν πως η γυναίκα πρέπει να μην έχει ατέλειες να δουν τις παρακάτω φωτογραφίες!

Στα στιγμιότυπα είναι ολοφάνερες κάποιες μικρές ατέλειες πάνω από τα γόνατά της ή κάποια σημάδια που έχει χρόνια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι πανέμορφη! Με την αυτοπεποίθησή της κάνει τα απειροελάχιστα ψεγάδια της να μην υπάρχουν καν! Μπράβο της!

Βικτώρια Καρύδα: Αποκάλυψη τώρα! Ο θάνατος που είχε τσακίσει την οικογένεια του άντρα της στο παρελθόν!

Βικτώρια Καρυδα επίδειξη

Βικτώρια Καρύδα: Με στενό κοντό ροζ φόρεμα και ολόλευκα νύχια! Κοίταγαν όλοι τα πόδια της γιατί....

Η Βικτώρια Καρύδα με στενό κοντό ροζ φόρεμα και ολόλευκα νύχια σε εμφάνισή της! Κοίταγαν όλοι τα πόδια της γιατί.... Δεν μπορείτε να φανταστείτε!

Μπορεί στην ίδια εκδήλωση να βρέθηκε και η Ελένη Μενεγάκη, αλλά η Βικτώρια Καρύδα τράβηξε όλα τα βλέμματα!

Το όμορφο μοντέλο που αγαπήσαμε μέσα από το My Style Rocks βρέθηκε στο φωταγωγημένο Ηρώδειο για να δώσει και εκείνη το ηχηρό μήνυμα για τον καρκίνο του μαστού.

Βικτώρια Καρύδα: Εξελίξεις-φωτιά με τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή! Αυτό το άτομο ψάχνει η Αστυνομία!

Η Βικτώρια μετά τη δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή, έχει αφιερωθεί στο μεγάλωμα τον παιδιών της αλλά και στη μεγάλη της αγάπη που είναι το modeling! Η εμφάνισή της με στενό κοντό ροζ φόρεμα αλλά και αθλητικά παπούτσια συζητήθηκε πολύ και όλοι κοιτούσαν τα υπέροχα πόδια της! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Βικτώρια Καρύδα: Με στενό κοντό ροζ φόρεμα και ολόλευκα νύχια! Κοίταγαν όλοι τα πόδια της γιατί....Βικτώρια Καρύδα: Με στενό κοντό ροζ φόρεμα και ολόλευκα νύχια! Κοίταγαν όλοι τα πόδια της γιατί....Βικτώρια Καρύδα: Με στενό κοντό ροζ φόρεμα και ολόλευκα νύχια! Κοίταγαν όλοι τα πόδια της γιατί....