GNTM: Η Χαρά Παππά έκανε την αποκάλυψη έπος για την σχέση της με τον Μπουράκ Χακί! «Φοράω τα...»!

Και όμως το είπε!

GNTM: Η Χαρά Παππά έκανε την αποκάλυψη έπος για την σχέση της με τον Μπουράκ Χακί! «Φοράω τα...»!

Η Χαρά Παππά έκανε την αποκάλυψη έπος για την σχέση της με τον Μπουράκ Χακί στο GNTM. Δεν δίστασε να πει τι "ρούχα" του φοράει.

Στο σημερινό επεισόδιο, λίγο πριν την δοκιμασία αποχώρησης, τα κορίτσια έκαναν μάθημα για να κάνουν σωστούς συνδυασμούς στα ρούχα.

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM τα κορίτσια είχαν μία καινούργια δοκιμασία! Μαζί με την ενδυματολόγο Jenny Sireac, η art director του διαγωνισμού, Ζενεβιέβ Μαζαρί οργάνωσε μία δοκιμασία styling, προκειμένου να δώσει στα κορίτσια ένα μάθημα πάνω στις τρέχουσες τάσεις της μόδας.

Μάλιστα, η Χαρά Παππά δεν δίστασε να αποκαλύψει πως φοράει τα εσώρουχα του Μπουράκ Χακί.

GNTM: «Έστησαν» στον τοίχο την Κωνσταντίνα! Αρνήθηκε τα συμμετάσχει σε μάθημα και η Ζενεβιέν της τα «έψαλε»! (Βίντεο)

«Έστησαν» στον τοίχο την Κωνσταντίνα σήμερα στο GNTM. Αρνήθηκε τα συμμετάσχει σε ένα παιχνίδι και η Ζενεβιέβ της τα «έψαλε».

Λίγο πριν την κεντρική δοκιμασία και την αποχώρηση μιας ακόμη παίκτριας, τα κορίτσια έκαναν μάθημα ενδυμασίας, ωστόσο είχαμε μια... "απώλεια".

Συγκεκριμένα, τα κορίτσια χωρίστηκαν σε ομάδες των δυο και έπρεπε με τα ρούχα η μια της άλλης, να ντυθούν ανάλογα με το κόνσεπτ που θα τους δυνόταν, κάτι παρόμοιο δηλαδή με την σημερινή δοκιμασία.

Ωστόσο, στο τέλος είδαμε την Κωνσταντίνα με τις πιτζάμες της, καθώς όπως είπε δεν ήθελε να πάρει μέρος με τα κορίτσια να λένε πως δεν είναι δίκαιο αυτό που κάνει.

Μάλιστα, και η Ζενεβιέβ της τα... είπε ένα χέρι!

GNTM: Έπεσαν όλα τα μαλλιά της Σουζάνα και αναγκάστηκε να βάλει περούκα! Αυτή είναι η εικόνα της! (Βίντεο)

Έπεσαν όλα τα μαλλιά της Σουζάνα από το GNTM και αναγκάστηκε να βάλει περούκα. Αυτή είναι η εικόνα του μοντέλου σήμερα.

Μετά την αποχώρηση της από το σπίτι, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου» όπου και αναφέρθηκε στην εμπειρία της μέσα στο παιχνίδι.

Μεταξύ άλλων, και της αναφορά της στην διπλή της αποχώρηση, έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη, καθώς εμφανίστηκε στο πλατό με περούκα και οι παρουσιαστές αναρωτήθηκαν το γιατί.

«Είναι προσωρινό, χθες πήγα να επιχειρήσω να κάνω κάτι στο μαλλί μου ένα αφρικάνικο wave και μου έπεσαν όλα τα μαλλιά! Ήμουν πάρα πολύ φρικαρισμένη και αναγκάστηκα να αγοράσω μία περούκα για να έρθω εδώ», είπε χαρακτηριστικά η Σουζάνα Κουόλ και έμειναν όλοι άφωνοι.

TAGS