Μίνα Αρναούτη: Αποκαλύπτει πρώτη φορά για το τροχαίο! «Η οικογένεια δεν θα είχε ευθύνη αν....»

Ξεσπά ξανά κατά της οικογένειας Παντελίδη!

Μίνα Αρναούτη: Αποκαλύπτει πρώτη φορά για το τροχαίο! «Η οικογένεια δεν θα είχε ευθύνη αν....»

Η Μίνα Αρναούτη αποκαλύπτει για πρώτη φορά νέα στοιχεία για το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη! «Η οικογένεια δεν θα είχε ευθύνη αν....»!

Αφορμή για το καινούργιο ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη στάθηκε το σχόλιο που δέχθηκε από μία φίλη της στο Facebook, κάτω από σχετική ανάρτηση που είχε κάνει για την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Μίνα Αρναούτη: Το δημόσιο ξέσπασμα για την οικογένεια του Παντελίδη! «Τώρα που δεν τους συμφέρει...σώπασαν»!

«Τώρα που δεν συμφέρει να είναι το θέμα στην επικαιρότητα σώπασαν! Τώρα θα βάλω και εγώ φωτο εξωφύλλου αντί για δικαίωση που είχαν αυτοί, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ! Εμένα βρήκατε όλοι σας; Εμένα; Το Σωστό είναι σωστό, ακόμα κι αν όλοι είναι εναντίον του, και το Άδικο είναι άδικο, ακόμα κι αν όλοι είναι υπέρ του» ήταν τα λόγια της στο Facebook, με μία φίλη να της απαντά:

«Το τι έγινε εκείνο το βράδυ, μόνο εσείς το ξέρετε (ο Παντελής, εσύ και η άλλη κοπέλα). Αυτά που ακούσαμε είναι υποθέσεις/ συμπεράσματα.

Ερώτητη:

1)Η δική σας ευθύνη, (εσένα και της άλλης κοπέλας) που αφήσατε έναν στουπί στο μεθύσι να "οδηγήσει", δεν υφίσταται;

2)Η όποια ευθύνη του Παντελή που οδηγούσε είναι κληρονομική στην οικογένειά του»;

Με τη Μίνα Αρναούτη να απαντά:

1)υπάρχει συνυπαιτιότητα αλλά αυτό το ορίζει το δικαστήριο. Δεν φαινόταν μεθυσμένος και υπάρχει λογική εξήγηση. Όμως είναι για το δικαστήριο.
2)η οικογένεια του δεν θα είχε καμία ευθύνη ως προς το τροχαίο ατύχημα αν δεν έκανε αποδοχή των περιουσιακών του στοιχείων. Αποποίηση κληρονομιάς λέγεται.

αρναούτη παντελίδης τροχαίο

Μίνα Αρναούτη: "Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι θα έσωνα τον Παντελίδη!" - Πέταξε "βόμβα" για νέες αγωγές στην οικογένειά του!

"Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι θα έσωνα τον Παντελίδη!" , είπε η Μίνα Αρναούτη και πέταξε "βόμβα" για νέες αγωγές στην οικογένειά του!

Όπως αποκάλυψε ετοιμάζει αγωγές για το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο τραγουδιστής και η ίδια τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να κάνει πολλά χειρουργεία.

Η Μίνα Αρναούτη, μίλησε στις κάμερες και τις δηλώσεις της πρόβαλλε το «Ευτυχείτε».

Αθηνά Παντελίδου: Ευχάριστα νέα για την μητέρα του Παντελή! Τι συνέβη;

«Είμαι σε μια φάση που περιμένω κι εγώ να αρχίσω να δουλεύω σιγά σιγά, γιατί μετά από αυτό που πέρασα δεν εργάζομαι. Είμαι σε μία φάση να ζητήσω την αποζημίωση για την υπόθεση με τον Παντελή Παντελίδη, αλλά έχω άλλο ένα χειρουργείο. Πάντα λέω ότι είναι το τελευταίο, αλλά τελικά δεν τελειώνει. Ελπίζω αυτό να είναι το τελευταίο. Πριν τα Χριστούγεννα θα γίνει η αγωγή για ηθική και σωματική βλάβη. Έχω τεράστια προβλήματα, φοβίες, άγχος. Συμβουλεύτηκα ψυχίατρο. Διεκδικώ τα έξοδα για την αποκατάστασή μου από το τροχαίο, από την ασφαλιστική. Δεν έχω κινηθεί ακόμα νομικά εναντίον της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, αλλά θα κινηθώ».

«Με ενοχλεί πάρα πολύ που με βλέπουν στον δρόμο και με συνδέουν με το δυστύχημα. Αυτό θα ήθελα να ξεχαστεί», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μίνα Αρναούτη.