Αλεξάνδρα Ούστα: Η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πολύ! Την «τσάκωσαν» οι φωτογράφοι σε έξοδο!

Στο πλευρό της ο σύζυγος της!

Αλεξάνδρα Ούστα: Η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πολύ! Την «τσάκωσαν» οι φωτογράφοι σε έξοδο!

Έγκυος είναι η Αλεξάνδρα Ούστα και όπως βλέπουμε από φωτογραφίες, η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πολύ. Την «τσάκωσαν» οι φωτογράφοι σε έξοδο της.

Η πρώην σύντροφος του Σάκης Μπουλά, έχει φτιάξει και πάλι την ζωή της 4 χρόνια μετά το θάνατο του και διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο.

Μετά τον γάμο της με τον Γιάννη Σαρακατσάνη, θα έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Στην χθεσινή δημόσια εμφάνιση που πραγματοποίησαν είδαμε μάλιστα πως η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πολύ, όσο και αν προσπαθεί να μην την εκθέτει στους φωτογράφους.

Αλεξάνδρα Ούστα έγκυος

Αλεξάνδρα Ούστα φουσκωμένη κοιλίτσα

Σάκης Μπουλάς τελευταία σύντροφος

Μάλιστα, μιλώντας στις κάμερες, ο ηθοποιός σύντροφος της έκανε τις πρώτες δηλώσεις:

«Δεν θέλω να ολοκληρωθεί η ευτυχία, θέλω να συνεχίσει για πολύ καιρό. Καλώς η κακώς είμαι σε μια ηλικία που έχω κάποιες εμπειρίες ζωής παραπάνω και πιστεύω θα με βοηθήσουν στην αγωνία που έχω να την αντιμετωπίσω με χαρά».

Αλεξάνδρα Ούστα: Μας δείχνει πρώτη φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα η τελευταία σύντροφος του Σάκη Μπουλά!

Η Αλεξάνδρα Ούστα, η τελευταία σύντροφος του Σάκη Μπουλά, μας δείχνει για πρώτη φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Όλα ξεκίνησαν όταν η γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε με τον σύζυγό της, Γιάννη Σαρακατσάν σε θεατρική πρεμιέρα με φουσκωμένη κοιλίτσα και φούντωσε τις φήμες.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από τρία χρόνια, αφού η Αλεξάνδρα Ούστα πέρασε πολύ δύσκολες ώρες με τον χαμό του Σάκη Μπουλά, κατάφερε και πάτησε ξανά γερά στα πόδια της και προχώρησε την ζωή της!

Ο σύντροφός της, Γιάννης είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του στο «Happy Day»:

«Χαίρομαι για την καλή σας πρόθεση αλλά και εμείς ως ζευγάρι καταλαβαίνετε ότι αυτά τα πράγματα είναι ευαίσθητα και ο καθένας στον χρόνο του και τον τόπο του αποφασίζει να μοιραστεί αυτό το νέο…».

Ωστόσο η ελάχιστα φουσκωμένη κοιλιά της Αλεξάνδρας στην φωτογραφία της πρεμιέρας της παράστασης «Άνθρωπος Ελέφαντας» στο θέατρο Vault, με τον σύζυγό της στο πλευρό της, μάλλον δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφισβήτησης του χαρμόσυνου γεγονότος.

Δείτε σχετική φωτογραφία:

Αλεξάνδρα Ούστα: Μας δείχνει πρώτη φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα η τελευταία σύντροφος του Σάκη Μπουλά!