Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα! Το κολλητό μαύρο φόρεμα που μαγνήτισε τα βλέμματα!

Η εγκυμοσύνη της πάει πολύ!

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα! Το κολλητό μαύρο φόρεμα που μαγνήτισε τα βλέμματα!

Μια λαμπερή έξοδο έκανε χθες η Φλορίντα Πετρουτσέλι μαζί με τον αγαπημένο της, Άρη Γούτο! Η παρουσιάστρια έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα, αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους! Αυτό όμως που μαγνήτισε τα βλέμματα όλων, ήταν το κολλητό μαύρο φόρεμά της!

Η ίδια βρέθηκε με τον σύζυγό της στην επίδειξη μόδας της Υβόννης Μπόσνιακ για το "26η AXDW", και "έκοψε" τις ανάσες όλων με το "καυτό" της look, αλλά και τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της!

Alphatv: Πριν ένα χρόνο έγινε μανούλα και τώρα ανάβει "φωτιές" με το κορμί της!

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly, "τσάκωσε" την Πετρουτσέλι με τον Γούτο, να ποζάρουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, με τους δυο τους να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα χαμόγελά τους!

Φλορίντα Πετρουτσέλι έγκυος

Τόσο η παρουσιάστρια, όσο και ο άντρας της, προτίμησαν ένα κλασσικό total black look, με την παρουσιάστρια να "σπάει" την μονοχρωμία με ένα καταπληκτικό ζευγάρι παπούτσια σε animal print!

To καυτό φόρεμα φρόντισε να συνοδεύσει με ένα δερμάτινο τζάκετ, ενώ θέλοντας να κρατήσει τα βλέμματα στο φόρεμα και την σιλουέτα της, προτίμησε να κρατήσει τα αξεσουάρ και το μακιγιάζ της απλά.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η φωτογραφία με την κόρη της στο σαλόνι του σπιτιού της!

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι το μεσημέρι της Πέμπτης ανέβασε μια φωτογραφία με την κόρη της στο σαλόνι του σπιτιού της!

Η όμορφη παρουσιάστρια,τον περασμένο Ιούλιο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ολοκληρώνοντας την οικογένειά της με τον Άρη Γούτο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πλέον προγραμματίζει την βάφτιση της κορούλας του, και η όμορφη Φλορίντα φέτος απείχε από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, θέλοντας να αφιερώσει το χρόνο της στη μικρή της κόρη. Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε:

undefined

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Στη λαϊκή με το μωράκι της για ψώνια!

Και όμως η Φλορίντα Πετρουτσέλι πήγε στη λαϊκή με το μωράκι της για ψώνια!

Η περήφανη μανούλα, που φέτος έχει αφήσει την παρουσίαση και έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της, αποφάσισε να κάνει μια μίνι απόδραση.... για να ψωνίσει για το σπίτι!

Η ίδια, προσέχει πολύ την διατροφή της και επιλέγει πάντα βιολογικά προϊόντα για το τραπέζι της! Έτσι λοιπόν, πήγε στην λαϊκή με το μωράκι της και δεν παρέλειψε να κάνει σχετική ανάρτηση στο Instagram! Δείτε την:

Η παρουσιάστρια Φλορίντα Πετρουτσέλι