GNTM: Η Ελευθερία μιλάει ανοιχτά για τον σύντροφό της! «Είμαστε μαζί εδώ και...»! (Βίντεο)

Τι αποκάλυψε για την παρεξήγηση που έγινε με την Μαρία;

GNTM: Η Ελευθερία μιλάει ανοιχτά για τον σύντροφό της! «Είμαστε μαζί εδώ και...»! (Βίντεο)

Η Ελευθερία Καρναβά από το GNTM μιλάει ανοιχτά για το σύντροφό της και λέει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων «Είμαστε μαζί εδώ και...»!

Η παίκτρια του ριάλιτι μόδας του Star έχει προκαλέσει αντιδράσεις από την πρώτη της κιόλας εμφάνιση, αφού ήταν η έκπληξη του φετινού σόου, καθώς πήρε το Golden Pass.

Μετά το χθεσινό γύρισμα του επεισοδίου του GNTM και οι παίκτριες έκαναν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Η Ελευθερία Καρναβά μίλησε για την παρεξήγηση που συνέβη με την Μαρία, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον σύντροφό της.

«Πρώην μου με είχε βάλει μπροστά στα φώτα του αυτοκινήτου για να δει αν διαγράφεται το εσώρουχό μου μέσα από το φόρεμα» - Σοκ από παίκτρια του GNTM!

Είπε χαρακτηριστικά:

«Η Μαρία με υπερασπίστηκε απλά δε φάνηκε τόσο, γιατί άρχισε αρνητικά την πρότασή της. Εγώ δεν της κρατάω κακία». Και πρόσθεσε: «Ναι, έχω αγόρι. Είναι στην ίδια ηλικία με μένα. 20 χρονών. Είμαστε μαζί έναν χρόνο εννέα μήνες και δύο ημέρες. Τις μετράω!».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

GNTM: Η Μαρίνα Γρηγορίου μίλησε για όλα! "Έχω πάθει σοκ"!

Καλεσμένη στην "Φωλιά των ΚουΚου" και την Κατερίνα Καραβάτου ήταν σήμερα η Μαρίνα Γρηγορίου, που αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του GNTM. Η πρώην παίκτρια μίλησε για όλα, "Έχω πάθει σοκ"!

Δεν δίστασε να σχολιάσει τις FF, αλλά και το τι βλέπουμε διαφορετικά εμείς στις οθόνες μας κάθε βδομάδα!

GNTM Highlights: Το ατύχημα στο πλατό, το "δηλητήριο" της Κάτιας και το "θάψιμο" στον Μπράτη! (Βίντεο)

Πιο συγκεκριμένα η ίδια τόνισε πως της έκανε εντύπωση η στάση της Ασημίνας, μιας και μέσα στο σπίτι διατηρούσε πολύ καλό προφίλ.

«Έχω πάθει σοκ με την Ασημίνα. Η αλήθεια είναι ότι γενικά εγώ κρίνω έναν άνθρωπο από τα μάτια και το βλέμμα του. Λίγο φανταζόμουν πως είναι σαν χαρακτήρας αλλά γενικά πίσω από τις κάμερες και σε εμάς ήταν πολύ καλή, να βοηθήσει, ότι είναι δίπλα μας, ότι δεν έχει κάποια σχέση με τον χαρακτήρα που δείχνουν οι υπόλοιπες “FF” και τελικά στα Q τα δίνει όλα», δήλωσε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια.

Ενώ συμπλήρωσε για το bullying στο σόου, «Εκείνη τη στιγμή απλώς μου βγήκε να το πω, για να καταλάβουν και οι κριτές αυτό που γίνεται. Δεν το είπα, απλώς για να το πω, ότι η Κάτια κάνει bullying στην Ελευθερία. Η Κάτια είναι δυναμικός χαρακτήρας. Oι FF ζήλευαν την Ελευθερία επειδή τα πήγαινε καλά στις δοκιμασίες».

TAGS