Ηθοποιός του «Έρωτας Μετά» αποκαλύπτει: «Ελπίζω να μη φάω ξύλο...»! (Βίντεο)

Η τρομερή του εξομολόγηση!

Ηθοποιός του «Έρωτας Μετά» αποκαλύπτει: «Ελπίζω να μη φάω ξύλο...»! (Βίντεο)

Πασίγνωστος ηθοποιός από τη σειρά του Alpha, «Έρωτας Μετά», αποκαλύπτει: «Ελπίζω να μη φάω ξύλο...»! Δείτε το σχετικό βίντεο...

Ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς που συμμετέχουν στη νέα επιτυχία του Alpha, εξομολογήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε μία άσχημη τροπή που έχει πάρει η ζωή του.

Βάσω Λασκαράκη: Spoiler για το Έρωτας Μετά! Ο δολοφόνος της Άννας Μακρίδη είναι...

Ο λόγος για τον Κώστας Κόκλα, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουστινά, «Καλό Μεσημεράκι» και εξομολογήθηκε πως λόγω του ρόλου του στο «Έρωτας Μετά», δέχεται απειλητικά μηνύματα από θαυμαστές της σειράς.

«Βρίσκω μηνύματα και παρατηρώ και την συμπεριφορά του κόσμου στον δρόμο που με κοιτάζει κάπως καχύποπτα. Ελπίζω να με προστατεύσει ο σεναριογράφος και να μην φάω ξύλο στον δρόμο. Και σε ένα άλλο σήριαλ μου είχε συμβεί, στο «Τζιβαέρι» με την Βάνα Μπάρμπα, που έκαναν έναν παλιάνθρωπο και όταν πήγαινα να παρκάρω με βρίζανε και μου λέγανε φύγε από ΄δω».

Βάσω Λασκαράκη: Ο Δημήτρης είναι το παιδί της Άννας Μακρίδη! Spoiler για το Έρωτας Μετά!

Spoiler για το Έρωτας Μετά του Alpha tv και τον ρόλο της Βάσως Λασκαράκη! Ο Δημήτρης είναι το παιδί της Άννας Μακρίδη και σας έχουμε τις εξελίξεις!

Είναι γεγονός πως αυτή η σειρά με έχει συναρπάσει! Την παρακολουθώ μετά μανίας και για να καταλάβετε την εμμονή μου, προκειμένου να μάθω τι έχει γίνει έκατσα και είδα και την ισπανική version!

Η σειρά Έρωτας Μετά, βασίζεται στην αργεντίνικη σειρά της Telefe «Amar despues de amar». Επομένως, τα spoiler που σας μεταφέρω αφορούν τις εξελίξεις που έχουν προβληθεί στην ισπανική σειρά, η οποία όμως «αντιγράφεται» ακριβώς στο μέχρι τώρα σενάριο του Έρωτας Μετά.

Έρωτας Μετά: «Βόμβα» μεγατόνων! Ο Χρήστος θρηνεί την νεκρή Άννα!

Αν και ο Δημήτρης πάει στην κηδεία της Άννας και προκαλεί εντυπώσεις σχετικά με το κατά πόσο είναι ένοχος για τον θάνατό της και το ατύχημα του Κωνσταντίνου Δούκα, υπάρχει μια απρόβλεπτη τροπή για την υπόθεση!

Ο ίδιος, συλλαμβάνεται και ανακρίνεται από την αστυνομία, στην οποίο ομολογεί ότι είναι το παιδί της! Αυτό που σας λέω είναι 100% τσεκαρισμένο!

Και εδώ ακολουθεί spoiler για το οποίο κρατάω μια επιφύλαξη: Ο Δημήτρης, είναι ο καρπός βιασμού της Άννας ή από τον αδερφό της, η από τον πατέρα της, ο οποίος έχει δολοφονηθεί! Έτσι λοιπόν η ίδια, τον δίνει για υιοθεσία! Μόλις μάθω περισσότερα, θα επανέλθω! Μέχρι τότε, υπομονή.....