Σπύρος Παπαδόπουλος: Αγκαλιές με την Δήμητρα Παπαδοπούλου! Η επανασύνδεση από το.. παρελθόν!

Που τους "τσακώσαμε";

Σπύρος Παπαδόπουλος: Αγκαλιές με την Δήμητρα Παπαδοπούλου! Η επανασύνδεση από το.. παρελθόν!

Αγκαλιές με την Δήμητρα Παπαδοπούλου έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Οι ηθοποιοί έκαναν μια επανασύνδεση από το... παρελθόν.

Οι δυο τους είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτικοί επιτυχία «Οι απαράδεκτοι», την σειρά που επίσης δημιούργησε η ηθοποιός.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, δημιουργός των Απαράδεκτων, γνωριζόταν πριν από την έναρξη της σειράς με τους τρεις υπόλοιπους Απαράδεκτους. Με τον Βλάσση Μπονάτσο και τον Γιάννη Μπέζο, από θεατρική παράσταση, ενώ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, γνωρίστηκε αργότερα στην ραδιοφωνική εκπομπή Κυριακή Μήτηρ Πάσης Κακίας.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Τον «χτύπησαν» και δεν άντεξε! Εφιάλτης για τον παρουσιαστή!

Στην εν λόγω εκπομπή, η Δήμητρα Παπαδοπούλου έγραφε κείμενα για ένα ζευγάρι, το οποίο είχε τα γνωρίσματα του μετέπειτα τηλεοπτικού ζευγαριού των Παπαδόπουλων, και τα κείμενα διάβαζε αυτή και ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Λόγω της επιτυχίας και της έμπνευσης των κειμένων, της προτάθηκε να δημιουργήσει και πρόσθετους χαρακτήρες και να γράψει περισσότερες ιστορίες, ώστε η σειρά να παιχτεί στην τηλεόραση.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Σπύρος Παπαδόπουλος συναντήθηκαν στο Θέατρο Μικρό Άνεσις στην βραδιά για φίλους "Εγώ,ο Μάρκος Βαμβακάρης". Μάλιστα, πόζαραν στο φακό αγκαλιασμένοι.

Σπύρος Παπαδόπουλος Δήμητρα Παπαδοπούλου ξανά μαζί

Οι απαράδεκτοι ξανά μαζί

Σπύρος Παπαδόπουλος: Τον κάλεσαν στο δικαστήριο! Για ποια υπόθεση πήγε ο παρουσιαστής;

Στο δικαστήριο ο Σπύρος Παπαδόπουλος, αφού τον κάλεσαν για μια υπόθεση! Για ποιον λόγο πήγε; Διαβάστε τα όσα ειπώθηκαν!

Πιο συγκεκριμένα, η Άβα Γαλανοπούλου βρέθηκε στο “The 2night Show” και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μίλησε για την δικαστική της περιπέτεια αλλά και για τον ρόλο που έπαιξε ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Η ίδια είπε:

«Το 50-50 ήταν η χρυσή στιγμή για όλους μας. Ο γλυκός μου ο Σάκης, ο χρυσός μου, τι εξαιρετικός άνθρωπος. Είχα την τύχη να γνωρίσω υπέροχους ανθρώπους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, που ήρθε στο πλευρό μου μάρτυρας, στο πρώτο δικαστήριο.

Άβα Γαλανοπούλου: «Βούρκωσε» στον Αρναούτογλου! Η εκμετάλλευση από τον πρώην της....

Με τον Σπύρο δεν έχουμε παίξει μαζί, αλλά ήρθε, άντρας, αρσενικό… Δεν μπορούσε να χωνέψει αυτό που μου συνέβη. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Ο Σπύρος στηρίζει κόσμο και δεν το συζητάει καθόλου.

Εγώ δεν ήξερα ότι ο Τάκης Σπυριδάκης ήταν άρρωστος, δεν είχα πάρει χαμπάρι. Και βλέπω μια συνέντευξη και κατέρρευσα γιατί έμαθα ότι είναι άρρωστος, αλλά το είχε ξεπεράσει το χρυσό μου, έτσι νόμιζε…»