Ολυμπία Χοψονίδου: Η φωτογραφία από τα παλιά που έφερε στο φως της δημοσιότητας η αδερφή της που μαρτύρησε το «μυστικό» της!

Δείτε το για πρώτη φορά!

Ολυμπία Χοψονίδου: Η φωτογραφία από τα παλιά που έφερε στο φως της δημοσιότητας η αδερφή της που μαρτύρησε το «μυστικό» της!

Η φωτογραφία από τα παλιά που έφερε στο φως της δημοσιότητας η αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδουκαι μαρτύρησε το «μυστικό» της!

Το πρώην μοντέλο και ο σύζυγός της, Βασίλης Σπανούλης περιμένουν το 6ο παιδί τους και έχουμ δημιουργήσει μια πολύ όμορφη και μεγάλη οικογένεια!

Με αφορμή την εγκυμοσύνη της, η αδερφή της Βαλέρια έψαξε παλιές φωτογραφίες και «ξέθαψε» έναν έπαινο της Ολυμπίας Χοψονίδου, από την συμμετοχή της σε σχολικό διαγωνισμό με θέμα ‘’Μητέρα’’ και θέλησε να το μοιραστεί δημόσια.

Συγκεκριμένα, η Βαλέρια Χοψονίδου δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα με ένα instastory μια φωτογραφία και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Κοίτα τι ανακάλυψα βλέποντας φωτογραφίες από παλιά! Σε τι έκθεση συμμετείχες και σήμερα μητέρα περιμένοντας το 6ο! Απίστευτο!». Ολυμπία Χοψονίδου: Έχετε δει την μητέρα της; Μοιάζουν σαν «φωτοτυπίες»!

Η Ολυμπία Χοψονίδου έκανε αναδημοσίευση το συγκεκριμένο instastory και έγραψε: «’Τελικά είχα πολλά ταλέντα», αστειευόμενη.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ολυμπία Χοψονίδου

Ολυμπία Χοψονίδου: Η Δούκισσα Νομικού την προκάλεσε και της απάντησε με φωτογραφία! Ήταν μαζί με τον γιο της!

Η Δούκισσα Νομικού προκάλεσε την Ολυμπία Χοψονίδου και εκείνη της απάντησε με μια φωτογραφία! Ήταν μαζί με τον γιο της!

Η γνωστή παρουσιάστρια, εχθές δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της μια φωτογραφία και μεταξύ άλλων προκάλεσε την Ολυμπία Χοψονίδου να συμμετάσχει σε αυτό το challenge!

Έτσι, η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη απάντησε με μια φωτογραφία από το παρελθόν, που βρισκόταν στο γήπεδο μαζί με τον γιο της!

Μάλιστα η ίδια τρόλαρε τον εαυτό της γράφοντας:

«Ή στα γήπεδα ή στα μαιευτήρια».

Με την σειρά της προκάλεσε τους υπόλοιπους που θέλει να δει να συμμετάσχουν στο νέο challenge του διαδικτύου!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ολυμπία Χοψονίδου: Η Δούκισσα Νομικού την προκάλεσε και την απάντησε με φωτογραφία! Ήταν μαζί με τον γιο της!

Ολυμπία Χοψονίδου: Το σπίτι της είναι σαν γήπεδο! Εδώ ζουν με τον Σπανούλη και τα παιδιά τους!

Το σπίτι της Ολυμπίας Χοψονίδου είναι σαν γήπεδο. Εδώ ζουν με τον Βασίλη Σπανούλη και τα πέντε παιδιά τους, που σε λίγους μήνες θα γίνουν έξι.

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και είναι πολύ ευτυχισμένοι.

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά και όπως έγινε γνωστό πριν από περίπου ένα μήνα αποκάλυψε πως θα γίνουν για 6η φορά γονείς.

Το πρώην μοντέλο και ο άσος του μπάσκετ, έχουν πάνω απ΄όλα την οικογένεια! Το σπίτι τους είναι ένας χώρος που είναι γεμάτος παιχνίδια και ζεστασιά.

Ολυμπία Χοψονίδου σπίτι

Ολυμπία Χοψονίδου σπίτι παιδιά

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλη σπίτι

Ολυμπία Χοψονίδου Σπανούλης σπίτι

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης σπίτι παιδιά

Ολυμπία Χοψονίδου παιδιά σπίτι

Βασίλης Σπανούλη σπίτι Ολυμπία Χοψονίδου

Βασίλης Σπανούλη σπίτι