Πασίγνωστη ηθοποιός αποκάλυψε ότι σκηνοθέτης της ζήτησε να δει το... στήθος της!

Σκάνδαλο!

Πασίγνωστη ηθοποιός αποκάλυψε ότι σκηνοθέτης της ζήτησε να δει το... στήθος της!

Πασίγνωστη ηθοποιός αποκάλυψε ότι σκηνοθέτης της ζήτησε να δει το... στήθος της!

Πολλοί καλλιτέχνες το τελευταίο διάστηκαν αποκαλύπτουν ερωτικές επιθέσεις που δέχθηκαν κι ακόμη μια έρχεται να προστεθεί σε αυτούς!

Ο λόγος για την Τζένιφερ Λόπεζ η οποία εξομολογείται την παρενόχληση που υπέστη στα πρώτα χρόνια της καριέρας της.

Ηθοποιός ερωτική επίθεση παρενόχληση

Η JLo μετείχε σε συζήτηση με άλλες ηθοποιούς, ανάμεσά τους η Ρενέ Ζελβέγκερ, η Σκάρλετ Γιόχανσον και η Λουπίτα Νιόνγκο, με θέμα πώς το κίνημα MeToo, για τη σεξουαλική παρενόχληση, επηρέασε τη βιομηχανία του θεάματος. Ηταν στην αρχή της καριέρας της, όταν σκηνοθέτης απαίτησε από την Τζένιφερ Λόπεζ να δείξει το στήθος της κι εκείνη αρνήθηκε. Στα δικαστήρια για ερωτική επίθεση πασίγνωστος σεφ! Της την "έπεσε" μεθυσμένος!

Είπε χαρακτηριστικά:

«Μου ζήτησε να βγάλω την μπλούζα μου. Είχε τρελαθεί. Και είπα όχι. Υπερασπίστηκα τον εαυτό μου. Για λίγο πανικοβλήθηκα. Στο μεταξύ, μαζί μου στο δωμάτιο ήταν και μια σχεδιάστρια. Και παρότι υπήρχε άλλη γυναίκα στον χώρο, εκείνος το είπε αυτό. Του είπα: Δεν είμαι υποχρεωμένη να σου το δείξω. Αν υποχωρήσεις, νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν».

Οταν η Γιόχανσον της απάντησε ότι δεν θα αντιδρούσε ο καθένας έτσι, η Τζένιφερ Λόπεζ συμφώνησε μαζί της.

«Αυτό είναι το θέμα. Γιατί αν υποχωρήσεις, αυτοί οι άνθρωποι νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Και επειδή έβαλα ένα όριο, υποχώρησε και αργότερα μου ζήτησε συγγνώμη», είπε η Λόπεζ.

Αν και οι περισσότερες ηθοποιοί επεσήμαναν ότι η κατάσταση έχει αλλάξει λίγο, μετά τη βροχή καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο του θεάματος, η Σκάρλετ Γιόχανσον σημείωσε ότι περιστατικά σαν αυτό που περιέγραψε η Τζένιφερ Λόπεζ μπορεί ακόμη να συμβαίνουν.

Πηγή: protothema.gr

Αποκάλυψη σοκ από γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό: «Έχω δεχτεί ερωτική παρενόχληση από τον...»!

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έδωσε συνέντευξη σήμερα στο Πρωινό και προέβη σε μια αποκάλυψη σοκ! Συγκεκριμένα είπε: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από τον...»

Η ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων: «Ήμουν ζευγάρι με τραγουδοποιό, πιο έντεχνο και δεν το έμαθε κανείς».

Τσαβάλου

Η Κατερίνα Τσάβαλου πρόσθεσε ότι «Με χαλάει η δημοσιότητα χωρίς λόγο, ότι πρέπει να γίνονται reality για να είναι κάποιος σε μια δουλειά. Μου έχουν πει από κανάλι «έλα στο τάδε reality και θα έχεις δουλειά μετά»… Μου έχουν πει να πάω στη Μύκονο, πληρωμένα όλα, απλά να πάω στην παραλία βαμμένη και να πηγαίνω πάνω κάτω στην Ψαρρού. Δεν το έχω κάνει».

Και συνεχίζει η ηθοποιός: «Μου έχει τύχει κακή συμπεριφορά ηθοποιού και πάθαινα κρίσεις πανικού γιατί δεν μπορούσα να πάω να τον βρίσω. Το έστρεφα στον εαυτό μου και ήμουν στην τσίτα. Δεν χρειάστηκε να του το πω. το κατάλαβε. Αλλά δεν νομίζω ότι τον ένοιαξε κιόλας. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει έτσι, σε αυτή την κακή συμπεριφορά. Θα έκανα καταγγελία μόνο αν έβγαιναν και άλλοι ηθοποιοί να το κάνουν αυτό».

Όσο για τη σεξουαλική παρενόχληση, που είχε δεχθεί είπε:«Πιο μικρή δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση. Είναι πολύ άσχημο να πηγαίνεις για δουλειά και ο άλλος με την ιδιότητά του να προσπαθεί άλλα. Αν έκανε άλλη δουλειά από αυτή που κάνει, που είναι σκηνοθέτης, δεν θα γύριζε κανείς να τον κοιτάξει»!