X-Factor: Ανέβηκαν και «έσπασαν» την σκηνή! Σηκώθηκαν όρθιοι οι κριτές και χειροκροτούσαν! (Βίντεο)

Η καλύτερη ερμηνεία για σήμερα!

X-Factor: Ανέβηκαν και «έσπασαν» την σκηνή! Σηκώθηκαν όρθιοι οι κριτές και χειροκροτούσαν! (Βίντεο)

Ανέβηκαν στην σκηνή του X-Factor και την «έσπασαν»! Σηκώθηκαν όρθιοι οι κριτές και τους χειροκροτούσαν!

Ο μουσικός διαγωνισμός του Open κάθε εβδομάδα ανεβάζει όλο και περισσότερο τον πήχη!

Οι AC² εμφανίστηκαν στην σκηνή με το τραγούδι «Purple rain» στο πέμπτο live από την ομάδα των groups με μέντορα τον Γιώργο Θεοφάνους και τα διέλυσαν όλα!

Ερμήνευσαν το τραγούδι καταπληκτικά με αποτέλεσμα να ξεσηκώσουν κοινό και κριτές. Κατάφεραν μάλιστα να σηκώσουν τους κριτές από τις καρέκλες τους και να πανηγυρίζουν! X-Factor: «Παγώσαμε» όταν είδαμε την Δέσποινα Βανδή! Η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

X-Factor: Ο παίκτης που κατάφερε να συγκινήσει την Μελίνα Ασλανίδου!

Στο σημερινό X-Factor αυτός ο παίκτης κατάφερε να συγκινήσει την Μελίνα Ασλανίδου!

Ο μουσικός διαγωνισμός του Open κάθε φορά ανεβάζει όλο και περισσότερο τον πήχη!

Ο Δημήτρης Παπατσάκωνας εμφανίστηκε με το τραγούδι «Όνειρο ήτανε» στο πέμπτο live από την ομάδα των αγοριών με μέντορα τον Χρήστο Μάστορα.

Ο ίδιος έχει αποδείξει πόσο καλός τραγουδιστής είναι και μάλιστα αυτήν την φορά κατάφερε να συγκινήσει την Μελίνα Ασλανίδου, αφού ερμνήνευσε ένα τραγούδι που σε αγγίζει κατευθείαν στην ψυχή!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

X-Factor: Η έκπληξη στον Χρήστο Μάστορα και η τούρτα υπερπαραγωγή! Πόσο χρονών έγινε; (Βίντεο)

Σήμερα στο X-Factor ετοίμασαν μια έκπληξη στον Χρήστο Μάστορα και του έβγαλαν μια τούρτα υπερπαραγωγή! Πόσο χρονών έγινε;

Ο γνωστός τραγουδιστής και κριτής του μουσικού διαγωνισμού του Open σήμερα έχει τα γενέθλιά του και οι συντελεστές του X-Faxtor του έκαναν μια έκπληξη.

Στην αρχή του σόου εμφανίστηκε μια τούρτα σε σχήμα ηλεκτικής κιθάρας και η σκηνή μετατράπηκε κατευθείαν σε πάρτι, αφού όλοι τραγουδούσαν χρόνια πολλά και του έδιναν ευχές.

Ο Χρήστος Μάστορας σήμερα έγινε 33 χρονών και δεν του φαίνεται καθόλου! Η αλήθεια όμως είναι πως όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο γοητευτκός!

Δείτε το σχετικό βίντεο: