Κωνσταντίνου και Ελένης: Τρελά ερωτευμένος με ηθοποιό από το 50-50 ο «Μάνθος»! Είναι μαζί 5 χρόνια...

Δείτε φωτογραφίες από νέα σπάνια έξοδό τους!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Τρελά ερωτευμένος με ηθοποιό από το 50-50 ο «Μάνθος»! Είναι μαζί 5 χρόνια...

Τρελά ερωτευμένος με ηθοποιό από το 50-50 δηλώνει ο «Μάνθος» από τη σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης"! Είναι μαζί 5 χρόνια...

Ο Βασίλης Κούκουρας και η Βάνα Ραμπότα, είναι ένα από τα ζευγάρια της εγχώριας σόου μπιζ, που κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δυο τους κρατάνε χαμηλούς τόνους και σπάνια κάνουν δημόσιες εμφανίσεις. Ηθοποιοί και οι δύο, αγαπούν το θέατρο και όποτε βρίσκουν χρόνο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, παρακολουθούν φίλους και συναδέλφους του σε θεατρικές παραστάσεις.

Δείτε φωτογραφίες με τον Βασίλη Κούκουρα και τη Βάνα Ραμπότα από τη νυχτερινή τους έξοδο
Το βράδυ της Τετάρτης, η Βάνα Ραμπότα και ο Βασίλης Κούκουρας βρέθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης «The Sunset Limited» στο θέατρο Το Τρένο στο Ρουφ. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι λίγο πριν την έναρξη της παράστασης.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Μάθαμε την ηλικία του «Μάνθου» και πάθαμε σοκ! Δεν παίζει να είναι τόσο...

Μάνθος Κωνσταντίνου και Ελένης

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν στην περιοδεία της παράστασης «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα».

Οι ρόλοι που έκαναν γνωστό τον Βασίλη Κούκουρα στο τηλεοπτικό κοινό ήταν ο χαρακτήρας Μάνθος Φουστάνος, στην πετυχημένη σειρά του ANT1 «Κωνσταντίνου και Ελένης», και ο χαρακτήρας Βασίλης Παπαδόπουλος, στη σειρά «Εμείς κι εμείς». Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου είχε μια συγκινητική τηλεφωνική συνομιλία με την τηλεοπτική «μοναδική του αγάπη» στο «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Μάνθος Κωνσταντίνου και Ελένης σχέση

Από το 2014, έχει σχέση με την επίσης ηθοποιό Βάνα Ραμπότα, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή το 2005 στο ρόλο της Ειρήνη Καραμπέτη στην κωμική σειρά «Πενήντα Πενήντα». Εκεί συμπρωταγωνίστησε μαζί με τους Πέτρο Φιλιππίδη, Παύλο Χαϊκάλη, Σάκη Μπουλά, Άβα Γαλανοπούλου και Μαρία Ανδρούτσου με τη σειρά να σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Βασίλης Κούκουρας σχέση

«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Απίστευτο! Ποια μοναδική αγάπη του «Μάνθου» ήταν έγκυος στα επεισόδια αλλά δεν το πήρε κανείς χαμπάρι;

Απίστευτο! Ποια μοναδική αγάπη του «Μάνθου» ήταν έγκυος στα επεισόδια του "Κωνσταντίνου και Ελένης" αλλά δεν το πήρε κανείς χαμπάρι;

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο «Κωσνταντίνου και Ελένης» και μέχρι σήμερα ο ρόλος της στην επιτυχημένη σειρά των Χάρη Ρώμα – Άννας Χατζησοφιά… τη στοιχειώνει.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε όμως, είναι ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων εκείνη ήταν… έγκυος, παρά το γεγονός πως οι τηλεθεατές δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό σε κανέναν από τα δεκάδες επεισόδια στα οποία την απολαύσαμε.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Τραγικό τέλος για την συμμαθήτρια της «Βλαχάκη»! «Έφυγε» ξαφνικά από την ζωή...

Ο λόγος για την τηλεοπτική Φιόνα -γνωστή και ως σαχλοκούδουνο- η οποία κυοφορούσε το πρώτο της παιδάκι, που όπως όλοι ξέρουμε είναι επίσης διάσημο για τη συμμετοχή του σε σειρά των ίδιων δημιουργών.

Η ηθοποιός Λίλιαν Αρχοντή έφερε στον κόσμο την κόρη της -και τηλεοπτική Μπουλίτσα του «Καφέ της Χαράς»- τον Σεπτέμβριο του 1999, πράγμα που σημαίνει πως ήδη από τις αρχές του έτους ήταν έγκυος.

«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Απίστευτο! Ποια μοναδική αγάπη του «Μάνθου» ήταν έγκυος στα επεισόδια αλλά δεν το πήρε κανείς χαμπάρι;

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» έκανε πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου του 1998 και ολοκληρώθηκε στις 25 Ιουνίου του 2000.

Στην πρώτη σεζόν, λοιπόν, η «μοναδική αγάπη» του Μάνθου μπορεί να ήταν έγκυος αλλά… κοιλιά δεν φάνηκε πουθενά, πιθανότατα χάρη στον στυλίστα της σειράς που φρόντιζε να κρύβει εντέχνως τα κιλάκια της εγκυμοσύνης.

Μα πώς τα κατάφεραν;

«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Απίστευτο! Ποια μοναδική αγάπη του «Μάνθου» ήταν έγκυος στα επεισόδια αλλά δεν το πήρε κανείς χαμπάρι;