Σοκ στην showbiz: Συνελήφθη για ξυλοδαρμό της κοπέλας του 27χρονος ηθοποιός!

Η γυναίκα είχε πάθει διάσειση!

Σοκ στην showbiz: Συνελήφθη για ξυλοδαρμό της κοπέλας του 27χρονος ηθοποιός!

Σοκ έχει προκαλέσει στη showbiz, η είδηση πως 27χρονος ηθοποιός συνελήφθη για ξυλοδαρμό της κοπέλας του! Το θύμα έφερε μώλωπες καθώς και όπως ανακοίνωσαν είχε πάθει διάσειση!

Σε καμία περίπτωση ο χαρακτήρας του δεν φαινόταν πως θα ήταν τόσο βίαιος! Ποιος μεγάλος σταρ θα έκανε κάτι τέτοιο;

Άγριος ξυλοδαρμός στην Αντίπαρο! Μάρτυρας γιος πασίγνωστου ηθοποιού!

O λόγος για τον Chris Tavarez, γνωστός από τις αγαπημένες ταινίες της Disney. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τον αμερικανικό ιστότοπο "ΤΜΖ", ο νεαρός άνδρας συνελήφθη ύστερα από κατηγορίες για ξυλοδαρμό της φίλης του.

 ξυλοδαρμός 27χρονος

Πριν λίγες ημέρες οι γείτονες του Tavarez κάλεσαν την αστυνομία αφού αντιλήφθηκαν ότι το ζευγάρι καυγάδιζε. Λίγες ώρες μετά η αστυνομία συνέλαβε τον ηθοποιό το οποίο και οδήγησε στην φυλακή.

Τελικά αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

Πασίγνωστος τραγουδιστής συνελήφθη για ξυλοδαρμό!

Πασίγνωστος τραγουδιστής συνελήφθη για ξυλοδαρμό!

Σε αστυνομικό τμήμα μεταφέρθηκε πριν από μερικές ημέρες ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο λόγος για τον ράπερ A$AP Rocky, ο οποίος μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα της Στοκχόλμης.

Πασίγνωστος τραγουδιστής συνελήφθη για ξυλοδαρμό!

Ο Αμερικανός καλλιτέχνης και 3 συνοδοί του κατηγορήθηκαν ότι ξυλοκόπησαν έναν άνδρα στην πρωτεύουσα της Σουηδίας.Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Πέρασα τέσσερις μέρες στο κρατητήριο»

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή 30 Ιουνίου, λίγες μέρες πριν την προγραμματισμένη συναυλία του ράπερ στην περιοχή.

Η σύλληψη έγινε μετά την κυκλοφορία ενός βίντεο που απεικονίζει τον A$AP Rocky μαζί με 3 συνοδούς του να γρονθοκοπούν και να κλοτσούν έναν άνδρα.

Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δήλωσε πως είναι αθώος και ότι ο φερόμενος ως θύμα μαζί με την παρέα του τον ακολουθούσαν και παρενόχλησαν 2 περαστικές γυναίκες!

Το συμβάν ερευνάται από τις Σουηδικές αρχές.

Ξυλοδαρμός Σοφίας Παυλίδου: Η νέα ανάρτηση της ηθοποιού για τον Παπαγιάννη! Η φωτογραφία όλο νόημα!

Η Σοφία Παυλίδου ήρθε αντιμέτωπη με ένα πολύ άσχημο και δύσκολο περιστατικό!

Ο συμπρωταγωνιστής της στην παράσταση "Πετάει Πετάει", Μάνος Παπαγιάννης της επιτέθηκε στα παρασκήνια με αποτέλεσμα να την χτυπήσει μετά από έντονη λογομαχία που είχαν. Διαβάστε παρακάτω...

Η ηθοποιός με τρεμάμενη φωνή περιέγραψε το περιστατικό, καρέ - καρέ την στιγμή που την πέταξε κάτω και την χτύπησε ο ηθοποιός! (Σοφία Παυλίδου συνέντευξη: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες! Καρέ - καρέ η στιγμή που της όρμηξε ο Μάνος Παπαγιάννης!) Η Σοφία από εκείνη την ώρα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ κατέθεσε και μήνυση στον ηθοποιό.

Στην συνέχεια η Σοφία Παυλίδου έκανε μία δεύτερη ανάρτηση στο προφίλ της που αφορά τον ξυλοδαρμό των γυναικών ανεβάζοντας την εν λόγω φωτογραφία: