Ευτυχείτε: Το "καυτό" ατύχημα της παρουσιάστριας on camera! Ανέβηκε η θερμοκρασία!

Ο χορός που της βγήκε σε... αποκαλυπτήρια!

Ευτυχείτε: Το

Ένα "καυτό" ατύχημα συνέβη στην εκπομπή "Ευτυχείτε"! Η αντίδραση της παρουσιάστριας on camera! Ανέβηκε η θερμοκρασία εν ώρα χορού!

Η παρουσιάστρια του OPEN χόρεψε και τραγούδησε με την ψυχή της, όμως τελικά ο τρελός χορός την οδήγησε σε αποκαλυπτήρια...

Κατερίνα Καινούργιου: Το καμαρίνι της στο Open tv είναι γεμάτο παπούτσια! Δεν ξέρει που να τα χωρέσει!

Η Κατερίνα Καινούργιου γέμισε το πλατό με λάμψη και στιλ παρά το μικρό της ατύχημα, προσπαθώντας να το ξεχάσει.

Η ίδια φορούσε ένα ροζ συνολάκι, αλλά το τοπ που επέλεξε ήταν πιο κοντό από ότι περίμενε και όταν εκείνη σήκωσε τα χέρια της ψηλά για να χορέψει, αποτέλεσμα ήταν να σηκωθεί και αυτό.

Μόλις αντιλήφθηκε ότι φαίνεται το σουτιέν της έπαθε σοκ αλλά σύντομα άρχισε να γελάει, δείχνοντας πόσο κουλ και άνετη είναι, εξηγώντας πως το μικρό της ατύχημα έγινε επειδή ακριβός το μπλουζάκι της ήταν πολύ cropped.

Κατερίνα Καινούργιου: Μίλησε για ηλικία και "άδειασε" παρουσιάστρια! "Καρφιά" τα λόγια της!

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για ηλικία και "άδειασε" Ελληνίδα παρουσιάστρια. "Καρφιά" τα λόγια της μέσα από την εκπομπή της.

Η Κατερίνα, έχει αποδείξει πολλές φορές πως δεν μασάει τα λόγια της και αν δεν της αρέσει κάτι το λέει ευθέως.

Έτσι, σήμερα στην εκπομπή της σχολίασε το νέο hair look της Σίας Κοσιώνη, την οποία είδαμε χθες στο δελτίο ειδήσεων.

«Η Σία Κοσιώνη για μένα είναι από τις καλύτερες παρουσιάστριες και από τα καλύτερα κοντινά της ελληνικής τηλεόρασης. Αυτό που έκανε την μεγαλώνει 10 χρόνια. Νομίζω είναι κάτω από τα 40. Πολύ μικρή. Έχει το στυλ των ειδήσεων που την βαραίνει και ντύνεται ως πιο μεγάλη γυναίκα αλλά αυτό την μεγαλώνει πάρα πολύ. Το χρώμα εξαιρετικό. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που βλέπω», είπε χαρακτηριστικά.

Κατερίνα Καινούργιου παρουσιάστρια ηλικία

Κατερίνα Καινούργιου: Ντυμένη στα μαύρα στην Κηφισιά κοιτούσε συνεχώς το κινητό της!

Η Κατερίνα Καινούργιου ντυμένη στα μαύρα έκανε τις αγορές της στα καταστήματα της αγοράς, ενώ κοιτούσε συνεχώς το κινητό της.

Η παρουσιάστρια που συνήθως επιλέγει πιο λαμπερές εμφανίσεις, πραγματοποίησε ένα total black look για να βγει για ψώνια.

Συνδύασε ένα μαύρο casula top με μαύρη ψηλόμεση καμπάνα που τελείωσε λίγο πιο πάνω από τον αστράλαγο και μαύρες μπότες. Στο χέρι της κρατούσε την απίστευτη τσάντα με το όνομα της, πασίγνωστου οίκου μόδας.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε κεντρικό δρόμο της Κηφισιάς να περπατάει, ενώ δεν σταμάτησε να κοιτάει το κινητό της, ενώ το χαμόγελο της τα... έλεγα όλα!

undefined

undefined

undefined

undefined