Ήρθαν τα Χριστούγεννα για γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφο! Ποια στόλισε δέντρο με τα παιδιά της;

Λαμπερός και εντυπωσιακός στολισμός!

Ήρθαν τα Χριστούγεννα για γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφο! Ποια στόλισε δέντρο με τα παιδιά της;

Ήρθαν τα Χριστούγεννα για γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφο! Ποια στόλισε μαζί με τα παιδιά της δέντρο από τώρα;

Σε ένα μήνα από τώρα, περίπου, έρχονται τα Χριστούγεννα και όλοι σιγά σιγά αρχίζουν να στολίζουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και τα σπίτια τους για τις γιορτές.

Ανάμεσα στους διάσημους που στόλισαν από τώρα είναι και η Φωτεινή Ψυχίδου, η οποία θέλησε και φέτος να στολίσει το δέντρο μαζί με όλη της την οικογένεια.

Στο πλευρό της είχε την κόρη της Ιόλη (από το γάμο της με τον Μπάμπη Στόκα) και τον μικρό γιο της, με τον Δημήτρη Κοργιαλά. Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς η Ελλάδα: Το φαντασμαγορικό δέντρο που στήθηκε στη Χαλκιδική!

Η Φωτεινή Ψυχίδου ξεκίνησε τη διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, ωστόσο, παρά τις φιλόδοξες προσπάθειες της να γίνει ο στολισμός… οικογενειακή υπόθεση, τα παιδιά της είχαν τελικά διαφορετική γνώμη!

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

«Το ίδιο σενάριο και φέτος! Ξεκινάνε να βάζουν στολίδια χωρίς κανένα προγραμματισμό, εγκαταλείπουν γιατί βαριούνται στο πρώτο δεκάλεπτο… Και στο τέλος… στολίζω ολομόναχη για το υπόλοιπο δίωρο! Άντε και του χρόνου!».

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Χριστούγεννα δέντρο Ψυχίδου

Χριστουγεννιάτικο δέντρο δημοσιογράφος

Δημοσιογράφος στόλισε παιδιά

Χριστούγεννα Φωτεινή Ψυχίδου

Τα Χριστούγεννα έφτασαν ήδη για πασίγνωστη παρουσιάστρια- Στόλισε από τώρα το δέντρο της!

Στόλισε από τώρα το δέντρο της αυτή η πασίγνωστη παρουσιάστρια μιας και τα Χριστούγεννα για αυτήν έφτασαν ήδη!

Σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα έχει μπει από σήμερα η αγαπημένη παρουσιάστρια που μέσω από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να μας δείξει το πανέμορφο δέντρο της το οποίο στόλισε.

Χριστούγεννα: Τι θα φορέσεις στην έξοδο με το αγόρι σου;

Ο λόγος για την Ιωάννα Λίλη η οποία σήμερα κιόλας στόλισε γιορτινό το σπίτι της, αφού όπως η ίδια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό, ήθελε να κάνει έκπληξη στα παιδιά της.

Φωτάκια, γιρλάντες, χιονάνθρωποι και τάρανδοι βρίσκονται παντού μέσα στο σπίτι ενώ το δέντρο είναι στολισμένο σε αποχρώσεις του κόκκινου και είναι φυσικά πανύψηλο!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το δέντρο της πανέμορφης παρουσιάστριας!

Γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος δεν κρατήθηκε και στόλισε από τώρα Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος δεν κρατήθηκε και στόλισε από τώρα το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Μπορεί να απέχουμε ακόμα αρκετά από τα Χριστούγεννα, ωστόσο υπάρχουν μερικοί που δεν «κρατιούνται» και έχουν ήδη ξεκινήσει να στολίζουν.

Μία από αυτούς είναι και η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου, η οποία στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της και δημοσίευσε φωτογραφία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Επιστροφή - «βόμβα» στην ελληνική τηλεόραση! Κορυφαίος δημοσιογράφος κάνει... comeback!

Μάλιστα, μπροστά από το ομολογουμένως εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο, κάθεται και το χαζεύει η μικρή της κόρη.

Γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος δεν κρατήθηκε και στόλισε από τώρα Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Η χριστουγεννιάτικη ανάρτηση της Έλενας Πολυκάρπου

«Η παρέα μου τις τελευταίες εβδομάδες!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή δημοσιογράφος. Όπως φαίνεται, μαμά και κόρη ανυπομονούν ιδιαίτερα για τον ερχομό των Χριστουγέννων.

Τα Χριστούγεννα όπως φαίνεται ήρθαν πιο νωρίς στην Αθήνα, καθώς ήδη από τα μέσα Οκτωβρίου και ενώ ο καιρός ήταν καλοκαιρινός, είδαμε ένα κατάστημα στο Κολωνάκι, να έχει φορέσει τα γιορτινά του. Μάλιστα, η στολισμένη βιτρίνα με τα στολίδια ενθουσίασε τους φανατικούς των εορτών των Χριστουγέννων, οι οποίοι ανέβασαν σχετικές φωτογραφίες στο facebook.

Πηγή: iefimerida.gr