Εύη Ιωαννίδου: Έχει σχέση με πρώην παίκτη του Survivor; Μιλάει ανοιχτά για πρώτη φορά! (Βίντεο)

Όλη η αλήθεια!

Εύη Ιωαννίδου: Έχει σχέση με πρώην παίκτη του Survivor; Μιλάει ανοιχτά για πρώτη φορά! (Βίντεο)

Η Εύη Ιωαννίδου έχει σχέση με πρώην παίκτη του Survivor; Για πρώτη φορά μιλάει ανοιχτά!

Η Εύη έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της του ριάλιτι μόδας του Star, το GNTM και σήμερα φούντωσαν οι φήμες που τη θέλουν να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Σήμερα βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για όλα!

O Νίκος Μουτσινάς ρώτησε ευθέως την Εύη Ιωαννίδου αν ισχύουν όσα ανέφερε η Μέγκι Ντρίο και αν στο παρελθόν έβγαινε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Εκείνη απάντησε πρώτη φορά και είπε:

«Συγγνώμη Μέγκι μου που δεν ήξερα ότι είσαι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου! Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι πολύ καλός μου φίλος δεν έχω να απαντήσω κάτι πάνω σε αυτό βάζω μία τελεία!».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αμάντα Μανωλάκου - Εύη Ιωαννίδου: Πιο λαμπερές από ποτέ σε βραδινή έξοδο! Τράβηξαν όλα τα βλέμματα!

Πιο λαμπερές από ποτέ σε βραδινή έξοδο απαθανατίσαμε την Αμάντα Μανωλάκου και την Εύη Ιωαννίδου. Τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Οι δυο καλλονές βρέθηκαν στο Voodoo Club όπου και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με φιλικά τους πρόσωπα.

Η πρώην παίκτρια του «My style rocks» και η πρώην παίκτρια του GNTM πόζαραν λαμπερές και ευδιάθετες στον φωτογραφικό φακό και είναι κούκλες. Μάλιστα, όλο το βράδυ κανείς δεν μπορούσε να πάρει το βλέμμα του από τους πάνω τους.

Να σημειώσουμε πως το τελευταίο διάστημα η Εύη Ιωαννίδου κάνει καριέρα στην Ινδία και συγκεκριμένα στον χώρο της μόδας όπου και έχει δει μεγάλη επιτυχία.

Έσκασε «βόμβα» για το GNTM: Η αδιανόητη αποχώρηση και δυο επιστροφές που θα φέρουν αντιδράσεις!

Αμάντα Μανωλάκου Εύη Ιωαννίδου

Η Εύη Ιωαννίδου αδειάζει την τριάδα φωτιά! «Η καθεμία είναι για τον εαυτό της»!

Μπορεί η Εύη Ιωαννίδου να υπήρξε μαζί με τη Μέγκι Ντρίο και τη Μικαέλα Φωτιάδη η λεγόμενη «τριάδα της φωτιάς» στο Greece' s Next Top Model όμως πλέον, αλλά σε πρόσφατη συνέντευξή της, δεν δίστασε να αδειάσει τις άλλοτε φίλες της κανονικά!

Η ίδια αποκαλύπτει ότι καθεµιά έχει χαράξει τον δρόµο της και δεν έχουν καµία πλέον επικοινωνία µεταξύ τους.

«Με τη Μέγκι και τη Μικαέλα δεν µιλάµε πλέον. ∆εν ήταν ψεύτικη η φιλία, αλλά δεν υπήρχε διάρκεια. Η καθεµία τώρα είναι για τον εαυτό της», δηλώνει µε απόλυτη ειλικρίνεια.

Οσον αφορά, δε, τα προσωπικά της, φαίνεται πως κάτι υπάρχει, αφού το αποκάλυψε η ίδια: «Φλερτάρω όµορφα και δεν θέλω να έχω κανένα άγχος για να βρω κάτι. Ο,τι είναι να έρθει, ας έρθει. Μετά το ριάλιτι έχουν αυξηθεί οι θαυµαστές, αλλά πάντα ήµουν επιλεκτική», δηλώνει όλο νόηµα στο «Secret».