Είναι επίσημο! Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια επιστρέφει στην ΕΡΤ με δική της εκπομπή!

Το δυνατό χαρτί του καναλιού!

Είναι επίσημο! Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια επιστρέφει στην ΕΡΤ με δική της εκπομπή!

Είναι επίσημο πλέον! Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια επιστρέφει στην ΕΡΤ με δική της εκπομπή!

Την ερχόμενη Δευτέρα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή στην ΕΡΤ1, η οποία θα λέγεται «10» και θα μεταδίδεται το βράδυ στις… 10, από Δευτέρα έως Πέμπτη.

Ο λόγος για την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, Όλγα Τρέμη και η εκπομπή της θα ξεκινάει αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ1. Δίπλα της στο πάνελ θα είναι ο Αντώνης Δελατόλας και ο Ηλίας Κανέλλης.

Ερτ Όλγα Τρέμη παρουσιάστρια

Το πολιτικό ρεπορτάζ θα μεταφέρει η Κατερίνα Γαλανού, στην αρχισυνταξία της εκπομπής θα είναι η Νικόλ Λειβαδάρη, τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Ανδρεαδέλη, ενώ τη δημοσιογραφική ομάδα του «10» θα συμπληρώνουν οι Κατερίνα Πλατή, Στέλιος Σαρέσκος και Εβελίνα Μπουλούτσου. Αποκλειστικό: Δύσκολα τα πράγματα για την κορυφαία γυναίκα του MEGA!

Όλγα Τρέμη εκπομπή

«Είμαι χαρούμενη και αισιόδοξη», δηλώνει η ίδια στο Πρώτο Θέμα, εξηγώντας ότι «όλοι όσοι συνεργαζόμαστε στο “10” έχουμε ως στόχο να κάνουμε μια διαφορετική εκπομπή επικαιρότητας. Πάνω απ’ όλα πολυφωνική. Να λέγονται και να ακούγονται όλες οι φωνές, όλες οι απόψεις. Οπως στόχος μας είναι και να εμπλακούμε στον συναγωνισμό, να μην κάνουμε τη διαφορά μόνο ως προς τα δεδομένα της δημόσιας τηλεόρασης. Στο κάτω-κάτω, και σε ό,τι με αφορά προσωπικά, εγώ είμαι ήδη συνταξιούχος. Δεν θα πήγαινα στην ΕΡΤ για να συνταξιοδοτηθώ».

Πηγή: iefimerida.gr

Μεταγραφή "βόμβα" στην ελληνική τηλεόραση! Η ΕΡΤ πήρε κορυφαίο πρόσωπο!

Μεταγραφή "βόμβα" στην ελληνική τηλεόραση! Η ΕΡΤ πήρε κορυφαίο πρόσωπο! Ποιο θα είναι το νέο όνομα του καναλιού;

Το πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης, αφού “κλείσει τις πληγές” του, θα προχωρήσει σε νέα μονοπάτια και όσο το επιτρέπουν τα οικονομικά, θα επιχειρήσει να δημιουργήσει νέες ενδιαφέρουσες παραγωγές.

ΕΡΤ: Γνωστή δημοσιογράφος μετά την αποχώρηση «βόμβα» από το κανάλι επιστρέφει ξανά!

Μία εξ αυτών θα είναι και η νέα σειρά που θα γυριστεί και θα βασίζεται σε βιβλίο της Βικτόριας Χίσλοπ. Η συγγραφέας, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το υπέροχο “Νησί” που γυρίστηκε πριν από αρκετά χρόνια από το Mega, επισκέφτηκε τα στελέχη της ΕΡΤ στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής σήμερα Πέμπτη και συναντήθηκε και με τον κ. Γιώργο Γαμπρίτσο αλλά και με κάποια μέλη του ΔΣ.

Μεταγραφή

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε συζητήθηκαν οι πρώτες λεπτομέρειες της συνεργασίας που θα δρομολογηθεί άμεσα και θα σημάνει την νέα εποχή της μυθοπλασίας για την ΕΡΤ.

Πηγή: protothema.gr