My Style Rocks: Αυτή παίρνει την θέση της Τούνη στον διαγωνισμό! Είναι η Ελληνίδα «Lara Croft»!

Είναι πανέμορφη!

My Style Rocks: Αυτή παίρνει την θέση της Τούνη στον διαγωνισμό! Είναι η Ελληνίδα «Lara Croft»!

Αυτή είναι η κοπέλα που παίρνει τη θέση της Ιωάννας Τούνη στον διαγωνισμό μόδας «My Style Rocks»! Είναι η Ελληνίδα «Lara Croft»!

Ο διαγωνισμός μόδας του ΣΚΑΙ επιστρέφει και μαζί με αυτό έρχονται και εκρηκτικές παρουσίες.

Πρώτη και καλύτερη είναι η Κατερίνα Πλακίδα, η οποία φαίνεται πως είναι μια άλλη εκδοχή της Ιωάννας Τούνη και όπως την χαρακτηρίζουν είναι η Ελληνίδα «Lara Croft».

Με τα μακριά ξανθά μαλλιά της και τις εντυπωσιακές καμπύλες της «σαλπάρει» το «My Style Rocks», αφήνοντας πίσω της το Λιμενικό σώμα!

My Style Rocks: Το όνομα «βόμβα» που θέλουν να έχει την παρουσίαση!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso η Κατερίνα δεν μάσησε ποτέ τα λόγια της και έτσι πολλές φορές είχε προκαλέσει αντιδράσεις. Μετά τη δικαστική της αντιπαράθεση με τον αστυνομικό της Τροχαίας Φωτεινό Παγιαύλα, που είναι γνωστός για την ενασχόλησή του με κινήματα ανθρώπινων δικαιωμάτων, αποφάσισε να παραιτηθεί και να αλλάξει επαγγελματικό περιβάλλον.

My style rocks διαγωνιζόμενη ΣΚΑΙ

Μετά την αποχώρησή της από το Λιμενικό, η Κατερίνα Πλακίδα δραστηριοποιήθηκε στον χώρο της γυναικείας ομορφιάς, που γνωρίζει καλά.

Οι γραμμές του κορμιού της σε συνδυασμό με τις έντονες μεσογειακές καμπύλες της έλκυαν πάντα τα βλέμματα, ενώ ξεχώριζε για τις ενδυματολογικές της προτιμήσεις!

ΣΚΑΙ παίκτρια

Τα στοιχεία αυτά αναγνώρισαν οι παραγωγοί του «My style rocks», που πρόκειται να βγει στον αέρα την επόμενη σεζόν, και της πρότειναν να συμμετάσχει στον τρίτο κύκλο της εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πέρασε από κάστινγκ και φέρεται ότι έχει προκριθεί μεταξύ των φαβορί για να συμμετάσχει ως υποψήφια στο ριάλιτι μόδας!

Κατερίνα Πλακίδα My Style Rocks

My Style Rocks 3: Αποκάλυψη! Αυτά θα είναι τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής!

Σας έχουμε τρομερή αποκάλυψη για το My Style Rocks 3! Αυτά θα είναι τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής!

Πολύς λόγος έχει γίνει γύρω από τα πρόσωπα που θα αποτελέσουν την κριτική επιτροπή. Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί, τρεις μόνο θα είναι οι "εκλεκτοί".

«My Style Rocks»: Αυτό είναι το trailer του νέου κύκλου! (Βίντεο)

Οι τρεις κριτές λοιπόν του show του ΣΚΑΪ, δε θα είναι άλλη από τον Στέλιο Κουδουνάρη, την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και τον Λάκη Γαβαλά.

Από τους τρεις, ο μόνος που έχει υπογράψει είναι ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος ήταν αναπόσπαστο μέλος της επιτροπής και τα προηγούμενα χρόνια.