Δούκισσα Νομικού: Φωτογραφία μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της! Ευτυχισμένη σε γιορτινό κλίμα!

Ο καναπές της κλέβει την παράσταση!

Δούκισσα Νομικού: Φωτογραφία μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της! Ευτυχισμένη σε γιορτινό κλίμα!

Η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της και φαίνεται να είναι ευτυχισμένη σε γιορτινό κλίμα!

Η όμορφη παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο το τελευταίο διάστημα έχει αφιερωθεί στον σύζυγο και τα δυο παιδιά τους και έχει αποτραβηχτεί για λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Δούκισσα Νομικού όμως φροντίζει να κρατάει επικοινωνία με το κοινό της και έτσι μοιράζεται καθημερινά στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτήν την φορά η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού της όπου έχει στολίσει το τεράστιο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της και ποζάρει μπροστά από αυτό ευτυχισμένη και σε κλίμα γιορτινό!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Δούκισσα Νομικού: Φόρεσε μαύρα και φάνηκε το κορμί της! Είναι λες και δεν έγινε ποτέ μητέρα...

Η Δούκισσα Νομικού φόρεσε μαύρα και φάνηκε πως είναι το κορμί της μετά την γέννηση της κόρης της. Είναι λες και δεν έγινε ποτέ μητέρα.

Η παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από την τηλεόραση και έχει αφοσιωθεί στην οικογένεια της και στο μεγάλωμα των παιδιών της.

Ωστόσο, στην φωτογραφία που είδαμε στο Instagram φαίνεται λες και η Δούκισσα Νομικού δεν έγινε ποτέ μητέρα, καθώς δεν έχει πάρει πάνω της ούτε γραμμάριο.

Δούκισσα Νομικού: Δεν έχει μόνο δυο παιδιά! Η φωτογραφία με την υπόλοιπη οικογένεια...

Μάλιστα, στην παρακάτω φωτογραφία που δημοσίευσε με μαύρα ρούχα το κορμί της είναι άψογο!

Δούκισσα Νομικού κορμί μητέρα

Δούκισσα Νομικού: Είναι έτοιμη να πάρει την μεγάλη απόφαση μετά την γέννα! Πότε θα σκάσει η «βόμβα»;

Η Δούκισσα Νομικού είναι έτοιμη να πάρει την μεγάλη απόφαση μετά την γέννα του δεύτερου παιδιού της. Πότε θα σκάσει η «βόμβα»;

Η παρουσιάστρια εδώ και πολλά χρόνια απέχει από τον χώρο της τηλεόρασης, καθώς έχει αφιερωθεί στην οικογένεια της. Στον σύζυγο και τα παιδιά της.

Μετά και την γέννηση της κόρης της, η Δούκισσα Νομικού φαίνεται πως είναι έτοιμη να κάνει την μεγάλη επιστροφή, ωστόσο, είναι μεγάλη η απόφαση που πρέπει να πάρει.

Σύμφωνα με το Πρωινό, το όνομα της είναι φαβορί για την παρουσίαση του «My style rocks»!

Δούκισσα Νομικού: Το αντικείμενο που έχει σαν φυλαχτό! Με αυτό προστατεύει τα παιδιά της!

Αυτό είναι το αντικείμενο που έχει σαν φυλαχτό η Δούκισσα Νομικού. Με αυτό προστατεύει τα παιδιά της από τα άσχημα όνειρα που μπορεί να έχουν.

Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία τόσο στο γιο της όσο και στην κόρη της και τους αφιερώνει πολύ χρόνο καθημερινά και δεν τα αφήνει από το πλευρό της.

Μπορεί να σκέφτεται να επιστρέψει στην τηλεόραση, ωστόσο πάντα πρώτη της προτεραιότητα θα είναι ο Σάββας και η Αναστασία.

Όπως είδαμε σε φωτογραφίες στο Instagram η Δούκισσα Νομικού έχει διακοσμήσει τα δωμάτια τους με ένα αντικείμενο που έχει σαν φυλαχτό. Για να προστατεύσει τα παιδιά της από τα κακά όνειρα έχει κρεμάσει στους τοίχους των υπνοδωματίων τους, ονειροπαγίδες.

Δούκισσα Νομικού Σάββας φυλαχτό

Δούκισσα Νομικού Αναστασία υπνοδωμάτιο