Ελένη Μενεγάκη: Έδωσε 2 εκατομμύρια σε γνωστή παρουσιάστρια του Star! Αποκάλυψη για πρώτη φορά!

Στην φόρα όλη η αλήθεια!

Ελένη Μενεγάκη: Έδωσε 2 εκατομμύρια σε γνωστή παρουσιάστρια του Star! Αποκάλυψη για πρώτη φορά!

Η Ελένη Μενεγάκη έδωσε 2 εκατομμύρια σε γνωστή παρουσιάστρια του Star! Αποκάλυψη για πρώτη φορά!

Για ακόμη μια φορά αποδείχτηκε το μεγαλείο της ψυχής της γνωστής παρουσιάστριας του Alpha! Η Ελένη Μενεγάκη προσφέρει δίχως να ζητάει αντάλλαγμα και μάλιστα δεν το δημοσιοποιεί ποτέ και η απόδειξη είναι το παρακάτω κείμενο.

Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, Ζήνα Κουτσελίνη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Dot» και μίλησε για όλα!

Η Ζήνα Κουτσελίνη μεταξύ άλλων μίλησε για ένα άγνωστο περιστατικό με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και για ένα διπλό «χτύπημα» που δέχτηκε πριν από κάποια χρόνια, που έμελλε να της αλλάξει για πάντα την ζωή!

Για το περιστατικό με την Ελένη Μενεγάκη που δεν γνώριζε κανείς είπε χαρακτηριστικά:

«Περάσαμε πολλά με την Ελένη. Στο παρελθόν μου έδωσε 2 εκατομμύρια δραχμές για να φτιάξω το σπίτι μου. Μου είπε “Zήνα πάρτα” και ποτέ δε τα ζήτησε πίσω. Tώρα της κάνω πλάκα και της λέω πώς αν στα γεράματα δεν έχω θα της ζητήσω».

Η ίδια ανέφερε επίσης πως οι περισσότεροι άνθρωποι σ’ αυτόν τον χώρο της έχουν φερθεί καλά όμως έχει βιώσει και την αχαριστία από παρουσιάστρια που έχει βοηθήσει και εκείνη της φέρθηκε με άσχημο τρόπο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ελένη Μενεγάκη: Ηφαίστειο! Την «έπιασε» η κάμερα να δίνει αγκαλιές και φιλιά σε νεαρό άνδρα!

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ηφαίστειο! Την «έπιασε« η κάμερα να δίνει αγκαλιές και φιλιά σε νεαρό άνδρα!

Η καλλονή παρουσιάστρια καθημερινά κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές της μέσα από την συχνότητα του AlphaTv και την εκπομπή της «Ελένη».

Φέτος έχει έναν νέο συνεργάτη και αυτός είναι ο Dj Pitsi που ξεσηκώνει την παρουσιάστρια και τους τηλεθεατές της με τις μουσικές του επιλογές.

Ο ίδιος πρόσφατα έδωσε μια συνέντευξη και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα ηφαίστειο».

Έτσι σήμερα το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη θέλησε με τον δικό της τρόπο να σχολιάσει αυτή τη δήλωση και να μάθει τι ακριβώς εννοεί. Ελένη Μενεγάκη: Ξεκίνησε η εκπομπή και η παρουσιάστρια ήταν "άφαντη"! Τι συνέβη;

Αφού τον πήρε αγκαλιά είπε:

«Το βλέπω και εγώ και λέω “Παιδιά τι ακριβώς είδε αυτό το μήνα σε ένα μήνα συνεργασίας;” Βρε κούκλε – εντάξει σου κάνω πλάκα και μου αρέσει – Ξέρω ότι δεν έχεις την άνεση που μπορεί να έχουν άλλοι που ζουν μαζί μου 10-15 χρόνια, το καταλαβαίνω και για αυτό μου αρέσει να σε πειράζω αλλά βρε ομορφούλη τι ήθελες να πεις;»

Ο Dj Pitsi εξήγησε: «Δεν είσαι μόνο ένα ηφαίστειο σαν γυναίκα και σαν προσωπικότητα είναι και όλο αυτό που είσαι συνέχεια στην τσίτα, είσαι ένα ηφαίστειο γενικά έτοιμο να εκραγεί».

Η Ελένη Μενεγάκη με πολύ χιούμορ έκλεισε την κουβέντα απευθυνόμενη στις τηλεθεάτριες της λέγοντας:

«Κορίτσια ζηλέψτε γιατί εγώ και τον αγκαλιάζω και τον κάνω παρέα εδώ μέσα και τον φιλάω και παίρνω και τα είμαι ηφαίστειο».

Δείτε φωτογραφίες:

Ελένη Μενεγάκη αγκαλιές παρουσιάστρια

Dj Pitsi «Ελένη» AlphaTv

Ελένη Μενεγάκη Dj Pitsi

Ελένη Μενεγάκη: Ξεκίνησε η εκπομπή και η παρουσιάστρια ήταν "άφαντη"! Τι συνέβη;

Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ξεκίνησε και η παρουσιάστρια ήταν "άφαντη". Τι συνέβη και έκανε την έναρξη εντελώς διαφορετικά από άλλες φορές;

Αφού έπεσαν οι τίτλοι της εκπομπής, αντί να δούμε την Ελένη στο πλατό, είδαμε ένα Χριστουγεννιάτικο βίντεο - αφιέρωμα.

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Χαμογελούν ξανά μετά την καταστροφή του ξενοδοχείου τους! Η επίσημη ανακοίνωση...

Αφού το βίντεο προβλήθηκα και έφτασε στο τέλος του, η Ελένη Μενεγάκη φαινόταν ανήσυχη πάντα όμως με το χαμόγελο στο πρόσωπο της και έφτιαχνε το μικρόφωνο της.

Λίγη ώρα μετά, η παρουσιάστρια, ανέφερε στον αέρα της εκπομπής ότι κάτι συνέβη και καθυστέρησε να πάει στο στούντιο.

Ελένη Μενεγάκη εκπομπή