Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία με το ντροπιαστικό σχόλιο! «Τα χέρια σου πάχυναν;»!

Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε!

Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία με το ντροπιαστικό σχόλιο! «Τα χέρια σου πάχυναν;»!

Η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον μικρό της Σάββα και είδαμε αυτό το ντροπιαστικό σχόλιο που έγραφε: «Τα χέρια σου πάχυναν;»!

Η καλλονή παρουσιάστρια έχει αφήσει στην άκρη για λίγο την τηλεόραση και έχει αφοσιωθεί στον σύζυγο της και τα δυο μικρά παιδιά της, τον Σάββα και την Αναστασία.

Η Δούκισσα Νομικού είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Έτσι κι αυτήν την φορά δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από το καλοκαίρι που είναι στην πισίνα μαζί με τον γιο της, Σάββα και είδαμε από κάτω ένα σχόλιο-ντροπή! Δούκισσα Νομικού: Φωτογραφία μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της! Ευτυχισμένη σε γιορτινό κλίμα!

Μια διαδικτυακή της φίλη της άφησε ένα σχόλιο από κάτω και την ρώτησε: «Τα χέρια σου πάχυναν;», με την Δούκισσα Νομικού να της απαντάει χαρακτηριστικά: «Ήμουν 9 μηνών έγκυος στην φωτογραφία».

Το συγκεκριμένο σχόλιο είναι το λιγότερο ντροπιαστικό, καθώς δεν μπορείς να λες σε μια εγκυμονούσα γυναίκα πως έχει παχύνει!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Δούκισσα Νομικού μικρός Σάββας

Δούκισσα Νομικού: Φόρεσε μαύρα και φάνηκε το κορμί της! Είναι λες και δεν έγινε ποτέ μητέρα...

Η Δούκισσα Νομικού φόρεσε μαύρα και φάνηκε πως είναι το κορμί της μετά την γέννηση της κόρης της. Είναι λες και δεν έγινε ποτέ μητέρα.

Η παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από την τηλεόραση και έχει αφοσιωθεί στην οικογένεια της και στο μεγάλωμα των παιδιών της.

Ωστόσο, στην φωτογραφία που είδαμε στο Instagram φαίνεται λες και η Δούκισσα Νομικού δεν έγινε ποτέ μητέρα, καθώς δεν έχει πάρει πάνω της ούτε γραμμάριο.

Δούκισσα Νομικού: Δεν έχει μόνο δυο παιδιά! Η φωτογραφία με την υπόλοιπη οικογένεια...

Μάλιστα, στην παρακάτω φωτογραφία που δημοσίευσε με μαύρα ρούχα το κορμί της είναι άψογο!

Δούκισσα Νομικού κορμί μητέρα

Δούκισσα Νομικού: Δεν έχει μόνο δυο παιδιά! Η φωτογραφία με την υπόλοιπη οικογένεια...

Η Δούκισσα Νομικού δεν έχει μόνο δυο παιδιά. Αυτή είναι η φωτογραφία με την υπόλοιπη οικογένεια της, την οποία λατρεύει με τον σύζυγο της.

Η παρουσιάστρια πριν ακόμη φέρει στον κόσμο στον γιο της και την κόρη της, είχε σαν παιδιά της - και ακόμη έχει - τα τρία σκυλιά που έχει με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Η Δούκισσα Νομικού καθημερινά αναρτούσε διάφορες φωτογραφίες με στιγμές τους, από βόλτες τους, αλλά και από μέσα στο σπίτι.

Δούκισσα Νομικού: Έβγαλε φωτογραφία την κόρη της την ώρα που κοιμάται! Η εικόνα θα σας "κλέψει" την καρδιά!

Μάλιστα, η παρακάτω είναι μια από τις πιο γλυκιές που έχει αναρτήσει! Τα δυο λαμπραντόρ ο Δημήτρης Θεοδωρίδης τα είχε αρχικά πριν γνωρίσει την Δούκισσα Νομικού, ενώ τον Hooch τον απέκτησαν μαζί.

Δούκισσα Νομικού παιδιά φωτογραφία