Νάνσυ Παραδεισανού: Το αποκαλυπτικό της "ατύχημα" που τα έβγαλε... όλα στη φόρα!

Φάνηκαν όλα!

Νάνσυ Παραδεισανού: Το αποκαλυπτικό της

Το αποκαλυπτικό ατύχημα της Νάνσυ Παραδεισανού, τα έβγαλε... όλα στη φόρα!

Η γνωστή παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην καθιερωμένη της στήλη στην εκπομπή «Το Πρωινό» ωστόσο ένα απρόοπτο ήρθε για να ταράξει την κανονική ροή του προγράμματος. Ένα μικρό ατύχημα το οποίο κανένας δεν κατάλαβε, "εξέθεσε" τη Νάνσυ Παραδεισανού η οποία ωστόσο δεν κατάλαβε τίποτα.

Με νέο λουκ στα μαλλιά η Νάνσυ Παραδεισανού! Πώς σας φαίνεται η αλλαγή της;

Συγκεκριμένα, σήμερα η Νάνσυ Παραδεισανού είχε επιλέξει να φορέσει μία ροζ πένσιλ φούστα με κουμπιά. Ενώ όμως ανακοίνωνε την αποκλειστική της είδηση, περπατούσε και κουνιόταν μερικά από τα κουμπιά της φούστας άνοιξαν με αποτέλεσμα να φανεί λίγο παραπάνω από όσο εκείνη θα ήθελε!

Φυσικά ούτε εκείνη αλλά ούτε οι συνεργάτες της στην εκπομπή κατάλαβαν κάτι ενώ εκείνη συνέχισε να κάνει το ρεπορτάζ της ανενόχλητη, ενώ η Φαίη Σκορδά που την παρακολουθούσε από κοντά δεν πρόσεξε τίποτα!

Νάνσυ Παραδεισανού: Την είπαν οχιά για την συμπεριφορά της στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και εκείνη απάντησε! (Βίντεο)

Ο Στηβ Μιλάτος, που συνεργάστηκε στο Μες στην καλή χαρά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την Φλορίντα Πετρουτσέλι και τη Νάνσυ Παραδεισανού έκανε κάποιες πολύ αιχμηρές δηλώσεις!

Συγκεκριμένα, ο ίδιος τις είπε οχιές αφού στο τέλος... δάγκωσαν τη Κωνσταντίνα και δεν της φέρθηκαν σωστά όταν δεν είχαν συμφέρον (Δείτε εδώ) ! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η αποκάλυψη πρώην παίκτριας του Survivor για τον Νικόλα Αγόρου που αλλάζει τα δεδομένα! Το περιστατικό που δεν έδειξε η κάμερα!

Η Νάνσυ ρωτήθηκε απο την κάμερα του Πρωινού σχετικά και είπε απλά λιτά και απέριττα «Να είναι καλά και να κάνει δηλώσεις»! Στο πάνελ έγινε πόλεμος σχετικά με την συμπεριφορά της και η Φαίη είπε ότι την ξέρει χρόνια και είναι φίλες! «Δεν θα μίλαγε άσχημα η Νάνσυ για κανέναν ούτε θα έκανε κάτι από συμφέρον! Την ξέρω πολλά χρόνια και την αγαπώ πολύ» τόνισε και άναψαν τα αίματα! Δείτε το σχετικό βίντεο: