GNTM - Απίστευτο spoiler: Αύριο το τελευταίο γύρισμα πριν τον τελικό!

Ποια είναι τα κορίτσια του τελικού;

GNTM - Απίστευτο spoiler: Αύριο το τελευταίο γύρισμα πριν τον τελικό!

Απίστευτο spoiler έγινε στον αέρα του Πρωινό για το GNTM. Αύριο θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο γύρισμα πριν τον τελικό και την ανάδειξη της νικήτριας.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος, Άρης Καβατζίκης, ανέφερε μερικές λεπτομέρειες για την τελική τριάδα, με αφορμή τα γυρίσματα στο Μιλάνο για τον ημιτελικό.

«Έχω μάθει πως αύριο είναι το τελευταίο γύρισμα στο πλατό και ότι σε λίγο ξεκινάνε οι διαδικασίες του Δημήτρη Σκουλού που θα φωτογραφίσει την τελική τριάδα σε τρεις διαφορετικές φάσεις», είπε μεταξύ άλλων ο Άρης Καβατζίκης.

Ποια είναι όμως η τελική τριάδα;

GNTM: Spoiler - βόμβα! Αυτή είναι η κοπέλα που μας αποχαιρετά στον ημιτελικό!

Μεγάλο spoiler - βόμβα έσκασε για το GNTM! Αυτή είναι η κοπέλα που μας αποχαιρετά στον ημιτελικό! Δεν θα πιστέψετε ποια αποχωρεί!

Οι εβδομάδες προχωρούν και τα περιθώρια στενεύουν, με αποτέλεσμα οι αποχωρήσεις να κρίνονται στην λεπτομέρεια!

Έσκασε «βόμβα» για το GNTM: Η αδιανόητη αποχώρηση και δυο επιστροφές που θα φέρουν αντιδράσεις!

Και αν εμείς βλέπουμε ακόμα αρκετά κορίτσια μέσα στο σπίτι, υπάρχουν αρκετές που έχουν φύγει μιας και τα επεισόδια έχουν γυριστεί ήδη. Τις τελευταίες μέρες η παραγωγή του ριάλιτι μόδας βρέθηκε στο Μιλάνο, όπου έλαβε χώρα ο ημιτελικός, στον οποίο αναδείχτηκε η τελική τριάδα!

Τον τίτλο λοιπόν για το επόμενο next top model θα κριθούν να ζητήσουν οι κριτές από τις: Κέισι, Κάτια και Άννα Μαρία!

Όσο για την κοπέλα που μας χαιρετά ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό είναι η Χαρά Παππά.

GNTM αποχώρηση

Έσκασε «βόμβα» για το GNTM: Η αδιανόητη αποχώρηση και δυο επιστροφές που θα φέρουν αντιδράσεις!

Έσκασε «βόμβα» για το GNTM και τις εξελίξεις των επόμενων ημερών. Η αδιανόητη αποχώρηση και οι δυο επιστροφές που θα φέρουν αντιδράσεις.

Ανατροπές θα έχουμε αυτές τις ημέρες στο ριάλιτι των μοντέλων στο STAR και σίγουρα θα έχουμε ξεσπάσματα, αλλά και χαρές.

Ας το πάρουμε όμως από την αρχή!

Όπως φαίνεται την Τρίτη έχουμε μια αποχώρηση - έκπληξη, καθώς πρόκειται για μια κοπέλα που ήταν φαβορί από την αρχή του παιχνιδιού.

Ο λόγος για την Ελευθερία, η οποία στις τελευταίες δοκιμασίες δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά, με αποτέλεσμα να πάρει την χειρότερη φωτογραφία και να αποχωρήσει από το σπίτι.

GNTM - τελική τριάδα: Αυτά είναι τα κορίτσια που πάνε τελικό!

Οι εξελίξεις, ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτές. Συγκεκριμένα, θα έχουμε και δυο επιστροφές «βόμβα», καθώς πρόκειται για ονόματα που κόπηκαν από την αρχή.

Αυτές δεν είναι άλλες, από την Πόπη και την Κατερίνα Πεφτίτση!