Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο θάνατος που την "σημάδεψε" - «Εγώ φοβόμουν...»!

Τα λόγια της θα σας συγκλονίσουν!

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο θάνατος που την

«Εγώ φοβόμουν..», είναι μερικές από τις προτάσεις που έγραψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στην ανάρτηση για τον θάνατο που την "σημάδεψε".

Η παρουσιάστρια - ηθοποιός, πριν από περίπου τέσσερα χρόνια έζησε μία απώλεια που την έκανε να "λυγίσει". Αυτή του πατέρα της, όμως πλέον , έχει καταφέρει να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Σήμερα, ο πατέρας της θα είχε τα γενέθλιά του και η Ντορέττα Παπαδημητρίου θέλησε να μοιραστεί με τους followers της μια φωτογραφία του, το οποίο συνόδεψε με ένα κείμενο που συγκλονίζει.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Δείτε την αδερφή και την μητέρα της! Πόσο μοιάζουν;

«Ο μπαμπάς μου ,μου έμαθε να κάνω βουτιές .Εγώ φοβόμουν..Κι επειδή δεν ήταν καθόλου της θεωρίας ,μου έδειχνε με πράξεις ,αυτά που ήθελε να καταλάβω .Κι έτσι ξεπερνούσα τους φόβους μου . Μεγαλώνοντας ,το ίδιο έκανε κ με τις άλλες..τις πιο μεγάλες βουτιές .Αυτές που μας τρομάζουν περισσότερο..Με τον τρόπο που ζούσε και φερόταν ,μου μάθαινε την ζωή και πώς να φέρομαι. Σήμερα θα ήταν τα γενέθλια σου dad ..Τα είπαμε εμείς ..Σ´αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ντορέττα Παπαδημητρίου θάνατος

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Βρέθηκε στην εκκλησία! Η συγκινητική ευχή....

Στην εκκλησία βρέθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και πήρε μια συγκινητική ευχή! Μάλιστα, το αποκάλυψε με μια φωτογραφία...

Η ίδια, έχει σήμερα τα γενέθλιά της και οι ευχές που δέχεται από τους φίλους και τα αγαπημένα της πρόσωπα δεν έχουν τέλος. Η γνωστή παρουσιάστρια που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Κρατάς Μυστικό» μπαίνει σήμερα στην 4η δεκαετία της ζωής της και θέλησε να πάρει ευχή πνευματικού!

Από τους πρώτους, μάλιστα, που της ευχήθηκαν εκτός από τους γιους της ήταν και η κολλητή της φίλη Μαίρη Συνατσάκη. «Κάθε χρόνο τέτοια ημέρα γράφω δημόσια λόγια και ευχές για την φανταστική μου αγάπη που προσπαθούν να φτάσουν ελάχιστα τα όσα είναι. Δε θα τα καταφέρω ποτέ και δε πειράζει! Σε θαυμάζω απεριόριστα. Σε ευχαριστώ ανεπανάληπτα. Σε αγαπάω φανταστικά! Χρόνια πολλά μοναδική μου», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη και ανέβασε μια φωτογραφία με την τούρτα υπερπαραγωγή της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Λίγο νωρίτερα και η Ντορέττα ανέβασε μια φωτογραφία από την επίσκεψή της στους Αγίους Ισιδώρους, όπου πήρε και ευχή από τον ιερέα!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Βρέθηκε στην εκκλησία! Η συγκινητική ευχή....Ντορέττα Παπαδημητρίου: Βρέθηκε στην εκκλησία! Η συγκινητική ευχή....