Άφωνοι όλοι στο Πρωινό: «Αν ήξερα ότι η πρώην γυναίκα μου είχε πολυκατοικία δεν θα την άφηνα για την...»!

Και όμως το είπε δημόσια!

Άφωνοι όλοι στο Πρωινό: «Αν ήξερα ότι η πρώην γυναίκα μου είχε πολυκατοικία δεν θα την άφηνα για την...»!

Άφωνοι έμειναν όλοι στο Πρωινό με την δήλωση «Αν ήξερα ότι η πρώην γυναίκα μου είχε πολυκατοικία δεν θα την άφηνα για την...».

Συνέντευξη στη Μαίρη Αρώνη παραχώρησε ο Γιώργος Πολυχρονίου και μίλησε για την προσωπική του ζωή, κάνοντας απίστευτες αποκαλύψεις.

«Και με την πρώην γυναίκα μου έχω καλή σχέση. Μένω στον 4ο όροφο, στον 3ο η μητέρα της κόρης μου και στον 5ο η κόρη μου με την οικογένειά της. Η πολυκατοικία είναι της πρώην γυναίκας μου. Αν το ξέρα δεν θα την άφηνα για να παντρευτώ τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου. Μου το είχε κρύψει”.

Το Πρωινό: Γέλια μέχρι δακρύων! Τι είδαν στον αέρα και πάθανε πλάκα;

Παραδέχτηκε ακόμη πως απαγορεύει στην εγγονή του να τον αποκαλεί παππού ειδικά όταν συνοδεύεται.

«Απαγορεύω στην εγγονή μου να με λέει παππού… Με λέει «Πιτ», της ξεφεύγει βέβαια καμιά φορά. Όταν συνοδεύομαι από κοπέλα και πάω για φαγητό στο σπίτι της κόρης μου ή το αντίστροφο της τονίζω να μην της ξεφεύγει γιατί οι φίλες μου δέχονται το «μπαμπά» αλλά το «παππού» όχι».

Το πρωινό: Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με τον γιο της στην εκπομπή! Η απίστευτη αντίδραση της Λίτσα Πατέρα!

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με τον γιο της στην εκπομπή "Το πρωινό"! Δεν θα πιστέψετε τις αντιδράσεις των συναδέλφων της Φαίης! Η απίστευτη αντίδραση της Λίτσα Πατέρα!

"Τον είδες τον Γιάννη;" ρώτησε ενθουσιασμένη η παρουσιάστρια την συνάδελφό της!

"Δεν τον είδα, θα μεγάλωσε και δεν τον γνώρισα", απάντησε η Πατέρα έκπληκτη με την αλλαγή του μικρού. Η Φαίη ανέφερε πως είχε έρθει να τους επισκεφτεί με άλλα παιδάκια. Ενώ ανέφερε πως βρισκόταν μέσα στο γραφείο του Μανώλη Σκοπελίτη, αστειεύοντας πως θα κάνουν το γραφείο άνω-κάτω.