Η αποκάλυψη για τον Αλέκο Αλεξανδράκη 14 χρόνια μετά το θάνατο του - «Δεν έπαιξα στο Μια Ιταλίδα απ’ την Κυψέλη γιατί...»!

Τι έγινε γνωστό;

Η αποκάλυψη για τον Αλέκο Αλεξανδράκη 14 χρόνια μετά το θάνατο του - «Δεν έπαιξα στο Μια Ιταλίδα απ’ την Κυψέλη γιατί...»!

Μια αποκάλυψη έγινε για τον ηθοποιό, Αλέκο Αλεξανδράκη 14 χρόνια μετά το θάνατο του. «Δεν έπαιξα στο Μια Ιταλίδα απ’ την Κυψέλη γιατί...», ποιος το είπε

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα έδωσε ο Νίκος Γαλανός και μίλησε για την καριέρα του στο χώρο του ελληνικού κινηματογράφου.

Μάρω Κοντού: «Μου είπε φτου σου, πο#ταν@κι»! Απασφάλισε η μεγάλη κυρία....

«Μια μέρα αποφασίζω και πηγαίνω στον Φίνο. Βρίσκω τον διευθυντή της εταιρείας, τον Μάρκο Ζέρβα, συστημένος από τον Μπάρκουλη.. Μόλις με βλέπει εκείνος, αμέσως με αγκαλιάζει και μου λέει: “Μικρέ, ο Δημόπουλος ετοιμάζει μια ταινία με την Μάρω Κοντού. Θα τον φωνάξω να τα πούμε”. Έρχεται ο Δημόπουλος, με κοιτάζει, με ξανακοιτάζει και λέει στον Ζέρβα: “Δεν νομίζω ότι θα δέσει ως ζευγάρι στην ταινία με την Μάρω. Είναι πολύ πιτσιρικάς”. Η ταινία όπου δεν έπαιξα ήταν το “Μια Ιταλίδα απ’ την Κυψέλη” και τον ρόλο πήρε ο μεγάλος Αλέκος Αλεξανδράκης», αποκάλυψε.

Αλέκος Αλεξανδράκης αποκάλυψη

Αλέκος Αλεξανδράκης: Θα "τρελαθείτε" όταν δείτε το πρόσωπο του γιου του! Πλέον είναι μεγάλος...

Πλέον είναι μεγάλος ο γιος του Αλέκου Αλεξανδράκη! Θα "τρελαθείτε" όταν δείτε το πρόσωπο του

Υπήρξε ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς και τους γοητευτικούς άντρες του ελληνικού κινηματογράφου.

Στην παρακάτω σπάνια φωτογραφία, ο Αλέκος Αλεξανδράκης διαβάζει ένα ρόλο υπό το βλέμμα του μικρού τότε γιου του, του γλυκύτατου Βάσια.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το διαζύγιο που δεν έμαθε ποτέ κανείς! Όλα στην φόρα για τον "παράνομο" έρωτά της...

Ο Βάσιας Αλεξανδράκης είναι ένα από τα δύο παιδιά που απέκτησε ο Αλέκος Αλεξανδράκης στον τέταρτο γάμο του με την Ελβετή Βερένα Γκάουερ. Το άλλο είναι η κόρη του Γιοχάνα Αλεξανδράκη!

Αλέκος Αλεξανδράκης: Θα

Δείτε όμως πώς είναι σήμερα!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε και το γιο του αείμνηστου Αλέκου Αλεξανδράκη, Βάσια Αλεξανδράκη.

Αλέκος Αλεξανδράκης: Θα