Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

GNTM: Ακόμη ένα φαβορί αποχώρησε! Τα κλάματα και η παρεξήγηση στο πλατό! (Βίντεο)

Ποια έφυγε;

GNTM: Ακόμη ένα φαβορί αποχώρησε! Τα κλάματα και η παρεξήγηση στο πλατό! (Βίντεο)
News 19.11.2019 00:42
Follow us on Google News

Ακόμη ένα φαβορί αποχώρησε σήμερα στο GNTM μετά την δοκιμασία που έβγαλαν εις πέρας. Τα κλάματα και η παρεξήγηση στο πλατό ανάμεσα σε δυο κορίτσια.

Την καλύτερη φωτογραφία πήρε η Άννα από την τριάδα «φωτιά» που έμεινε στο παιχνίδι, μετά το σπάσιμο των FF.

Παρότι το concept με θέμα «Σέξι νοικοκυρές» ήταν ένα από τα πιο δύσκολα που έκαναν τα κορίτσια, η δοκιμασία είχε αρκετές καλές φωτογραφίες και μία πρωτιά για μία εντυπωσιακή ξανθιά!

Η παίκτρια που έφυγε ήταν το κορίτσι που πήρε το golden pass από την κριτική επιτροπή στις auditions, αφού είχε κερδίσει τις εντυπώσεις με τις αναλογίες και τη «φρεσκάδα» της. Η Ελευθερία ξέσπασε σε κλάματα μόλις άκουσε το όνομα της.

Μάλιστα, όταν την χαιρετούσαν είδαμε και μια παρεξήγηση ανάμεσα στην Χαρά και την Μαρία.

GNTM: Άγριος καβγάς για Κάτια και Μαρία! Αδιανόητες φωνές και Γαλλικά - «Γα@ το σπίτι μου»! (Βίντεο)

Άγριος καβγάς σημειώθηκε ανάμεσα στην Κάτια και Μαρία στο σπίτι του GNTM. Αδιανόητες φωνές, ενώ δεν έλειψαν και τα Γαλλικά όπως «Γα@ το σπίτι μου».

Τα κορίτσια εδώ και πολλές ημέρες δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους και υπάρχουν αρκετές εντάσεις στο παιχνίδι με την μια να προσπαθεί να διώξει την άλλη.

Πλησιάζουμε στην τελική δεκάδα και όπως είναι φυσικό, το άγχος των κοριτσιών και οι εντάσεις μέσα στο σπίτι του διαγωνισμού αυξάνονται.

Σήμερα, η Κάτια έγινε έξαλλη με την Μαρία η οποία δεν καθαρίζει το μάτι της κουζίνας όταν μαγειρεύει το φαγητό της και την αφήνει βρώμικη.

Σήμερα, της έκανε παρατήρηση με αποτέλεσμα να υπάρχει ένταση ανάμεσα τους. Η Μαρία σήμερα έχει κεντρικό ρόλο στο επεισόδιο.

Στην πρώτη δοκιμασία πέταξε μια απίστευτη ατάκα για τον σύντροφο της Χαράς, Μπουράκ Χακί

Στην δοκιμασία επιβράβευσης, τα κορίτσια μεταμφιέστηκαν σε 50s νοικοκυρές και κλήθηκαν να πουλήσουν, ασυνήθιστες συσκευές μαγειρικής.

«Έτοιμο το ντολμαδάκι και αν δεν αρέσει στον άντρα σας να του κάτσει στο λαιμό», είπε η Χαρά, κάνοντας όλες τις κοπέλες να πέσουν κάτω από τα γέλια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM- Spoiler! Επιστροφές και αποχωρήσεις στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας!

GNTM: Spoiler - βόμβα! Αυτή είναι η κοπέλα που μας αποχαιρετά στον ημιτελικό!

Διαβάστε περισσότερα θέματα GNTM στο YouWeekly.gr

TAGS
Share