Τατιάνα Στεφανίδου: Μας «έβγαλε» το μάτι το πανάκριβο δαχτυλίδι της! Είναι μπλε και χρυσό...

Σίγουρα το ζηλέψατε κι εσείς! Είναι έρωτας...

Τατιάνα Στεφανίδου: Μας «έβγαλε» το μάτι το πανάκριβο δαχτυλίδι της! Είναι μπλε και χρυσό...

Η Τατιάνα Στεφανίδου μας «έβγαλε» το μάτι το πανάκριβο δαχτυλίδι της! Είναι μπλε και χρυσό και το θέλουμε από... χτες!

Η παρουσιάστρια, φημίζεται για το άψογο στιλ και την φινέτσα της και με το τελευταίο της post επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά πως το καλό της γούστο... καλά κρατεί!

Η Τατιάνα Στεφανίδου επέλεξε ένα πολύ εντυπωσιακό δαχτυλίδι σε μπλε με χρυσό και τα likes πήραν φωτιά! Αν και είναι πανάκριβο, τα αξίζει και με το παραπάνω, δεν συμφωνείτε; Ιδού:

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος: Αποκάλυψη τώρα! Η κοινή "τραγωδία" που τους ένωσε! Στο παρελθόν και οι δυο...

Τατιάνα Στεφανίδου: Αδιανόητο! Βγήκε στη φόρα η καταγωγή της και... αυτή είναι η αλήθεια που λίγοι γνώριζαν! Είναι από...

Αδιανόητο! Βγήκε στην φόρα η καταγωγή της Τατιάνας Στεφανίδου και... αυτή είναι η αλήθεια που λίγοι γνώριζαν. Από που είναι η παρουσιάστρια;

Σήμερα, είναι από τις επιτυχημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης με μεγάλη εμπειρία στο χώρος της δημοσιογραφίας. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα κανάλια και ονόματα της τηλεόραση.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, κατάγεται από τη Φτελιά Δράμας. Γεννήθηκε στις 18 Απριλίου 1970 στην Αθήνα από τους Άννα και Μίμη Στεφανίδη, ενώ έχει κι έναν αδελφό, τον Δημήτρη.

Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτός είναι ο άντρας που θα της δώσει "ανάσα"! Η αποκάλυψη έγινε!

Αποφοίτησε από το Αρσάκειο και έπειτα ακολούθησε σπουδές χορού στο School of Arts του Αμβούργου. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, φοίτησε στο τμήμα δημοσιογραφίας του ANT1 MediaLab.

ΣΚΑΙ: Η "ύπουλη" αλλαγή στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου που δεν πήρε κανείς χαμπάρι!

Η "ύπουλη" αλλαγή στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ που δεν πήρε κανείς χαμπάρι! Μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ θα σας αποκαλύψω τα πάντα γιατί... σίγουρα δεν πήρατε χαμπάρι τίποτα!

Αρχικά, να σας υπενθυμίσω πως στην αρχή της σεζόν το κανάλι του Φαλήρου είχε αναγγείλει πως η παρουσιάστρια θα κάνει φέτος μια... καινούργια αρχή και θα αφήσει πίσω της το τόσο βαρύ κοινωνικό στρέφοντας περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού σε gossip θεματολογία! Κάτι που... έκανε!

Σύμφωνα με τα όσα κατέγραφαν όμως τα μηχανάκια της AGB δεν είχε την απόδοση που ήθελαν στα ποσοστά τηλεθέασης και το κοινό σιγά σιγά άρχισε να... αλλάζει κανάλι!

Έτσι οι ιθύνοντες αποφάσισαν να το... ξαναγυρίσουν σιγά σιγά με σταθερά βήματα χωρίς να φανεί τόσο πολύ! Τρανταχτό παράδειγμα η υπόθεση της κληρονόμου της Νανάς Καραγιάννη! Από εκεί έγινε η αρχή...

Τα νούμερα της σημείωσαν τότε μια άνοδο η οποία άρεσε πολύ στους υπεύθυνους και γι αυτό είπαν να το καθιερώσουν και να προβάλλουν σε κάθε εκπομπή ένα τέτοιο... περιστατικό κοινωνικού περιεχομένου κι όσο πάει θα γίνεται και πιο έντονο το στοιχείο αυτό... Αργά και σταθερά όμως για να μην είναι τόσο εμφανές προς τους τηλεθεατές...

Έξυπνο; Εγώ θα τους δώσω τα συγχαρητήρια μου!