Αντελίνα Βαρθακούρη: Δεν έχετε δει ποτέ ξανά την ταυτότητά της! Πόσο έχει αλλάξει;

Πώς ήταν πριν χρόνια;

Αντελίνα Βαρθακούρη: Δεν έχετε δει ποτέ ξανά την ταυτότητά της! Πόσο έχει αλλάξει;

Δεν έχετε δει ποτέ ξανά την ταυτότητά της Αντελίνας Βαρθακούρη! Πόσο έχει αλλάξει από το παρελθόν;

Μέσα από τις περιπέτειές τους ως Globetrotters του Star γνωρίσαμε καλύτερα τη γλυκιά παρουσιάστρια και τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη. Ιδού λοιπόν, η Αντελίνα, πριν χρόνια με μελαχρινά μαλλιά!

Να πούμε πάντως, ότι δεν έχει αλλάξει καθόλου και ότι το ξανθό, της τονίζει ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά της...

Αντελίνα Βαρθακούρη: Έστειλε μήνυμα στη Φαίη Σκορδά- «Με τον Χάρη δεν...»

"Αυτή είναι η ΓΥΝΑΙΚΑ μου, η Αδελαΐς (Τελώνη) Βαρθακούρη.
Είναι επίσης και η ΜΗΤΕΡΑ των παιδιών μου (ΟΚ, «μας», διότι σίγουρα θα το σχολίαζε), της Μελωδίας και της Λιόνας.
Σήμερα που είναι η γιορτή της μητέρας και είμαι εκτός Ελλάδος, θέλω δημοσίως να της πω πόσο πολύ την αγαπώ και πόσο πολύ την ευχαριστώ που με έκανε πατέρα, το ωραιότερο δώρο που μου έχουν κάνει ποτέ!!!! Μάνες, χρόνιας σας πολλα"

Γιορτή της μητέρας 2019

Αντελίνα Βαρθακούρη ταυτότητα

Αντελίνα Βαρθακούρη: Μόλις ακούσετε το κανονικό της όνομα θα σας πέσει το σαγόνι! Βγαίνει από το...

Μόλις ακούσετε το κανονικό όνομα της Αντελίνας Βαρθακούρη θα σας πέσει το σαγόνι. Το από που βγαίνει το Αντελίνα, το αποκάλυψε η ίδια.

Το τελευταίο καιρό η ίδια έχει γίνει viral με τις απίστευτες ατάκες που πετάει στους Globetrotters, αλλά και για την σχέση της με τον σύζυγο της, Χάρη.

Έχει γίνει πολύ αγαπητή στο κοινό, μιας και δείχνει ακριβώς αυτό που είναι και δεν την νοιάζει τίποτα, κάτι που της... αναγνώρισαν οι τηλεθεατές.

Στο Instagram επικοινωνεί σχεδόν καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους και αποκάλυψε από που βγαίνει το Αντελίνα έπειτα από ερώτηση.

Δεν δίστασε να το πει και είναι... Αδελαϊδα και ολοκληρωμένα, Αδελαϊδα Τελώνη!

Χάρης Βαρθακούρης: Έγινε έξαλλος με την Αντελίνα! «Είναι πολύ άκομψο...»!

Ο Χάρης Βαρθακούρης έγινε για μία ακόμη φορά έξαλλος με την Αντελίνα στο νέο επεισόδιο του "Globetrotters"! «Είναι πολύ άκομψο...»!

Το αγαπημένο ζευγάρι είχε νέα αποστολή στο δημοφιλές ταξιδιωτικό ριάλιτι του Star, αυτή τη φορά στη Τζαμάικα. Συγκεκριμένα, οι δυο τους έπρεπε να βρουν το σημείο όπου αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Γιουσέιν Μπολτ.

Χάρης Βαρθακούρης: "Ξεσκέπασε" το μεγάλο μυστικό! "Η Αντελίνα δεν είναι 100% αληθινή!"

Κατά τη διάρκεια της αναζήτησής τους, η Αντελίνα έκανε μία αυθόρμητη κίνηση και μπήκε στην αυλή ενός σπιτιού προκαλώντας την οργή του συζύγου της! Έτσι ο Χάρης εξήγησε πως του έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο στο σπίτι του στην Πάρο και τον είχε ενοχλήσει πολύ.

«Και άμα δεν βρεις κουδούνι είναι δικαιολογία να μπεις μέσα; Επειδή το έχω ζήσει αυτό το πράγμα, στην Πάρο… Να κάθομαι μέσα στο σπίτι μου και ξαφνικά να βλέπω αγνώστους, οικογένειες, συμμορίες από γιαγιάδες με την καλή έννοια, να μπαίνουν μέσα στο σπίτι για να φωτογραφηθούν… Και να λένε ότι έχουν πάει στο σπίτι του Πάριου, σου λέω ότι είναι πολύ άκομψο» είπε ο γνωστός τραγουδιστής.