Ειρήνη Καζαριάν: Το δημόσιο μήνυμα για το GNTM! Η φωτογραφία της έφερε αναμνήσεις...

Τι δημοσίευσε;

Ειρήνη Καζαριάν: Το δημόσιο μήνυμα για το GNTM! Η φωτογραφία της έφερε αναμνήσεις...

Ένα δημόσιο μήνυμα για το GNTM έστειλε η Ειρήνη Καζαριάν και έφερε αναμνήσεις από τον πρώτο κύκλο όπου βγήκε νικήτρια.

Ήταν η κοπέλα που εντυπωσίασε τους κριτές στην αρχή με την εξωτερική της εμφάνιση, ωστόσο κανείς δεν περίμενε πως θα βγει νικήτρια.

Ειρήνη Καζαριάν: Ξανά στο GNTM το μοντέλο! Σε ποιο ρόλο θα την δούμε;

Με αφορμή τον δεύτερο κύκλο η Ειρήνη, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τις τελευταίες φωτογραφίσεις της στο παιχνίδι.

Θέλησε με αυτό τον τρόπο να δηλώσειότι της λείπει το ριάλιτι μόδας.

Ειρήνη Καζαριάν gntm

Μαρία Καζαριάν: Η αδερφή της Ειρήνης Καζαριάν "αδειάζει" τη Μέγκι Ντρίο! «Ο Ίαν θα προσέγγιζε μοντέλα...»

Η αδερφή της Ειρήνης Καζαριά, Μαρία Καζαριάν "αδειάζει" κανονικά τη Μέγκι Ντρίο! «Ο Ίαν θα προσέγγιζε μοντέλα...»!

Η Μαρία Καζαριάν σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», θέλησε να απαντήσει στα όσα είπε η Μέγκι Ντρίο σχετικά με την Ειρήνη Καζαριάν και τον Ίαν Στρατή.

Ίαν Στρατής: Όλη η αλήθεια για την σχέση του με την Ειρήνη Καζαριάν! (Βίντεο)

Συγκεκριμένα, η πανέμορφη αδερφή της νικήτρια του GNTM δεν παρέλειψε να πετάξει το "καρφί" της προς τη Μέγκι, σχολιάζοντας πως μάλλον εκείνη θέλει να πιστεύει πως ο Ίαν τη φλέρταρε πρώτη.

«Το έχω συνηθίσει να βλέπω να συζητάνε για την Ειρήνη. Δε με αγγίζει. Από τα περσινά κορίτσια του GNTM ακόμη δέχεται επιθέσεις. Είναι κάποιες συγκεκριμένες κοπέλες που ακόμη δε σταματάνε να ασχολούνται με την Ειρήνη. Λένε ό,τι κακία περάσει από το μυαλό τους. Αν η Μέγκι θέλει να πιστεύει πως ο Ίαν Στρατής τη φλέρταρε πρώτη, ας το πιστεύει. Δεν έχω να πω κάτι. Ο Ίαν είναι ένας τραγουδιστής που ήθελε να κάνει το βίντεο κλιπ του. Εννοείται πως θα προσέγγιζε μοντέλα για να δει ποια θα του κάνει τη δουλειά. Τώρα ποια ήταν πρώτη και ποια δεύτερη δεν θα το μάθουμε ποτέ» ήταν τα λόγια της.