Παρουσιαστής έριξε "καρφιά" στο πιο viral ζευγάρι του «Globetrotters»! «Χάριν τηλεθέασης γίνεται...»

Ατάκες που καίνε!

Παρουσιαστής έριξε

Δε δίστασε καθόλου και έριξε "καρφιά" ο παρουσιαστής της εκπομπής «Μεσημέρι ΣΚΑΪ», στο πιο viral ζευγάρι στου «Globetrotters». «Χάριν τηλεθέασης γίνεται...»!

Ο λόγος για την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη ο οποίοι έγιναν στόχος στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα. Συγκεκριμένα, ξεκαθάρισε πως δεν είναι σκηνές που θα έπρεπε να βλέπουμε από ένα ζευγάρι στην τηλεόραση.

Αντελίνα Βαρθακούρη: Προσπάθησε να βγάλει selfie με τον Χάρη αλλά...

Πέταξε ακόμα ένα καρφί και για το ότι οι καυγάδες γίνονται για να φέρουν νούμερα τηλεθέασης.

«Ένα ζευγάρι που σέβεται ο ένας τον άλλον, δεν λέει ποτέ κανείς τον άλλο βόιδι, ούτε ηλίθιο. Επιτρέψτε μου να πω ότι καλό είναι να κάνουμε τηλεόραση.

Καλό είναι για χάριν τηλεθέασης να το τσιμπάμε και λίγο, αλλά από εκεί και πέρα το πόσο είναι ωραίο να λες το σύντροφό σου βόιδι και ηλίθιο, ακόμη και για πλάκα-γιατί για πλάκα το λένε-είναι εκφράσεις που, για μένα, πληγώνουν μια σχέση και δεν είναι ωραίο να τις ακούς από τον σύντροφό σου. Συγνώμη αλλά ακούω όλη την Ελλάδα στα πλαίσια του πολιτικά ορθού, να λέει τόσες εβδομάδες, “τι ωραίο ζευγάρι”. Σας αρέσει εσάς να σας λέει η γυναίκα σας βόιδι; Ακόμη και ως ρόλος είναι ωραίο δηλαδή;».

Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Νέος επικός καυγάς- «Άντε ρε βόιδι...»!

Ένας νέος επικός καυγάς σημειώθηκε σε ένα ακόμη επεισόδιο του "Globetrotters". Ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα έβγαλαν... μαχαίρια! «Άντε ρε βόιδι...»!

Το viral ζευγάρι δεν μπορούσε να μας αφήσει χωρίς καυγά στο χτεσινό επεισόδιο του ταξιδιωτικού ριάλιτι του Star. Συγκεκριμένα, οι δυο τους ταξίδεψαν στο Μπουένος Άιρες και οι διάλογοί τους πήραν "φωτιά"!

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η άγνωστη σχέση λατρείας με την Ελένη! Μιλάει δημόσια και αποκαλύπτει πρώτη φορά!

«Είναι και μινιατούρα» είπε ο Χάρης για την παρτενέρ του στο χορό, κάτι που εξόργισε την Αντελίνα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Αντελίνα έγινε ακόμα πιο έξαλλη, βλέποντας το πώς κρατούσε ο σύζυγός της την χορεύτρια.

«Τελείωσες! Δεν γυρνάμε μαζί στην Αθήνα. Τελείωσες! “Αυτή είναι μινιατούρα και…”, τελείωσες! Άντε ρε βόιδι, με προσβάλλεις; Για μένα, σαν Αντελίνα, έχεις τελειώσει», είπε αρχικά η Αντελίνα στον Χάρη.

«Θέλω εξηγήσω για ποιο λόγο έχω γίνει έξαλλη. Δεν μου άρεσε καθόλου η εικόνα που είδα, δεν έχει να κάνει με ζήλια, έχει να κάνει με κάτι που είδα και η εικόνα με τάραξε και με χάλασε πάρα πολύ», είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη.