Γιώργος Λιάγκας: «Ήμουν ο άνθρωπος που έκοψε...» - Η αποκάλυψη για την γέννηση των παιδιών του!

Δεν έκρυψε την συγκίνηση του!

Γιώργος Λιάγκας: «Ήμουν ο άνθρωπος που έκοψε...» - Η αποκάλυψη για την γέννηση των παιδιών του!

«Ήμουν ο άνθρωπος που έκοψε...», έκανε την αποκάλυψη ο Γιώργος Λιάγκας για την γέννηση των δυο παιδιών του, μέσα από την εκπομπή του.

Ο παρουσιαστής με αφορμή τις δηλώσεις της Τζένης Μπότση για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, θέλησε να μιλήσει για την δική του εμπειρία όταν έγινε πατέρας.

Γιώργος Λιάγκας: Ξανθιά η πρώην σύντροφος του! Είχαν σχέση πέντε χρόνια πριν χωρίσουν!

«Εγώ ήμουν και στις δύο εγκυμοσύνες μέσα και ήμουν ο άνθρωπος που έκοψε τον ομφάλιο λώρο. Βεβαίως άντεξα. Αυτό που λένε κάποιοι ότι δεν μπορείς να είσαι μέσα στην αίθουσα γιατί δεν μπορείς μετά να δεις την γυναίκα σου ερωτικά, είναι η μεγαλύτερη βλακεία. Εκείνη την ώρα βλέπεις το μεγαλύτερο θαύμα, που η φύση έχει προικίσει μόνο τις γυναίκες και είστε πολύ τυχερές που μπορείτε να διαιωνίσετε το είδος. Αυτό είναι θαύμα, υποκλίνεσαι και βλέπεις το μεγαλείο της γυναίκας. Ότι πιο συγκινητικό έχω ζήσει στη ζωή μου είναι οι δύο γέννες και όταν κρατάς το παιδί σου αγκαλιά φοβάσαι μην σπάσει», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Γιώργος Λιάγκας: Έκανε έκκληση για τον καρκίνο - «Είχαμε πάει σε γιατρό και μου είχε πει...»!

Έκκληση για τον καρκίνο έκανε ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα στην εκπομπή του με αφορμή την αποκάλυψη της Άσπας Τσίνα. «Είχαμε πάει σε γιατρό και μου είχε πει...», είπε μεταξύ άλλων και «λύγισε».

Ο παρουσιαστής, αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα του, ο οποίο έφυγε νικημένος από την επάρατη νόσο πριν από λίγα χρόνια.

Με αφορμή την αποκάλυψη της λοιπόν της Άσπας Τσίνα στα «Μεσάνυχτα», αναφέρθηκε στα όσα βίωσε με τον πατέρα του, κάτι που τον έκανε να «λυγίσει» στον αέρα της εκπομπής του.

Είναι από τις στιγμές που δεν ξέρεις τι να σχολιάσεις τώρα. Πρέπει να βρίσκεις πάντα και ένα πάτημα. Το στήριγμά της είναι ο 11χρονος γιος της. Να βγει νικήτρια από τη μάχη, μέσα από την καρδιά μας.

Είχα και εγώ στην οικογένειά μου άτομα με καρκίνο. Και ο πατέρας μου έφυγε από καρκίνο. Η Άσπα είναι δυνατός άνθρωπος. Οι άνθρωποι που έχουν καρκίνο, παθαίνουν και περιόδους κατάθλιψης.

Είχαμε πάει σε γιατρό και μου είχε πει πως όταν η νόσος είναι σε έξαρση, ο οργανισμός δεν σε αφήνει να πάθεις κατάθλιψη, διότι σε κάνει δυνατό για να πολεμήσεις. Όταν η νόσος είναι σε ύφεση, τότε αρχίζουν οι σκέψεις. Επίσης να μην εύχεται κανείς σε άλλον να πάθει κάποιος δικός του τέτοιο πράγμα» είπε, μεταξύ άλλων.

Γιώργος Λιάγκας: Αυτός είναι ο πατέρας του που έχει πεθάνει! Μοιάζουν σαν δίδυμοι!

Αυτός είναι ο πατέρας του Γιώργου Λιάγκα που έχει πεθάνει. Μοιάζουν σαν δίδυμοι. Η παρακάτω φωτογραφία το αποδεικνύει.

Ο πατέρας του παρουσιαστής πάλευε 10 χρόνια με τον καρκίνο, ωστόσο αυτό που τον «πρόδωσε» ήταν η καρδιά του, όπως είχε εξομολογηθεί ο ίδιος σε συνέντευξη του.

«Ο πατέρας μου πάλευε με τον καρκίνο 10 χρόνια, αλλά τελικά δεν πέθανε από καρκίνο, πέθανε από καρδιά. Άντε να το πω κι αυτό τώρα, για να αγαλιάσει και η καρδιά μου κι άλλο. Εκείνο το βράδυ πέθαινε και τον επανέφεραν 5-6 φορές. Πάθαινε ανακοπή και τον επανέφεραν.

Γιώργος Λιάγκας: Το αμάξι που οδηγεί θα σας «πάρει» το μυαλό! Λευκό σαν άλογο....

Έβλεπα ένα σώμα άψυχο να πάλλεται με το ηλεκτρικό ρεύμα, αισθανόμουν πολύ άσχημα και έβλεπα ότι δίνει μια μάχη να κρατηθεί στη ζωή, γιατί είχε ίσως το άγχος αν είμαι εγώ καλά. Έσκυψα και του είπα στο αφτί -μετά από 5-6 φορές που είχε δώσει τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή- ότι «Μπαμπά φύγε, είμαι καλά τώρα…», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στον Νίκο Κοκλώνη.

Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία τους που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ο Γιώργο Λιάγκας και ο πατέρας του ήταν σαν δίδυμοι, αφού οι ομοιότητα τους είναι απίστευτη.

Γιώργος Λιάγκας: Αυτός είναι ο πατέρας του που έχει πεθάνει! Μοιάζουν σαν δίδυμοι!