Ελεονώρα Μελέτη: Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με την κορούλα της! Η τρυφερή φωτογραφία...

«Μύρισαν» Χριστούγεννα στο σπίτι της!

Ελεονώρα Μελέτη: Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με την κορούλα της! Η τρυφερή φωτογραφία...

Η Ελεονώρα Μελέτη έχοντας στο πλευρό της την κορούλα της, στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η τρυφερή φωτογραφία που τράβηξε.

Η παρουσιάστρια λατρεύει την μικρή της Αλεξάνδρα και θέλησε να στολίσει από νωρίς φέτος για τα Χριστούγεννα.

Την αποκάλυψη έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια τρυφερή φωτογραφία με την κορούλα της να θαυμάζει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους.

«Και του χρόνου, στολίσαμε», έγραψε στην ανάρτηση της η Ελεονώρα Μελέτη.

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Ελεονώρα Μελέτη: Μέλλουσες... συμπεθέρες; Η συνάντηση που τις έφερε κοντά!

Ελεονώρα Μελέτη κόρη

Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία της που "κόπηκε" από τους κριτές του GNTM!

Η Ελεονώρα Μελέτη πήρε μέρος στο GNTM αλλά η φωτογραφία της... "κόπηκε" από τους κριτές. Η αποχώρηση είναι μονόδρομος...

Η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να "τρολάρει" μέχρι τέλους το γνωστό ριάλιτι μοντέλων μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Ελεονώρα Μελέτη: Μέλλουσες... συμπεθέρες; Η συνάντηση που τις έφερε κοντά!

Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη ανέβασε μία φωτογραφία της στα social media και στη λεζάντα, μας παρέθεσε την σκληρή κριτική που δέχτηκε από τους τέσσερις κριτές.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

Βίκυ Καγιά: «μόνο με μια λέξη μπορώ να περιγράψω αυτή τη φωτογραφία. “awful” “tragic” “disaster”. Που πας με αυτή τη φωτογραφία? Μετά από τόσο καιρό, τόσες πόζες αυτό σκέφτηκες να κανείς ως καλύτερο κλικ? Γιατί κορίτσι μου? Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου?

Άγγελος Μπράτης : είμαι παρα πολύ συγχυσμένος αυτή τη στιγμή. Έχεις καταστρέψει το ρούχο. Πήρες ένα έργο τέχνης κ το κανείς να δείχνει σαν κινεζική φούστα lambada. Αυτό θέλει θράσος για να το κανεις. Δεν έδειξες σεβασμό στο ρούχο. Για μένα πρέπει να αποχωρήσεις από το Instagram.

Δημήτρης Σκουλός : ξέρεις ποσό σε συμπαθώ, αλλά δεν... δεν... δεν θα μπορούσα να δουλέψω με αυτό το μοντέλο. Δεν σώζεται. Τέλειο χρώμα το ρούχο, τέλειο χρώμα το μαλλί. Αλλά που είναι το πρόσωπο ? Με τέτοιες γωνιές κ κοιτάς κάτω? Αν έπρεπε να παραδώσω φωτογραφία θα σε αφαιρούσα τελείως με ρετούς και θα άφηνα μόνο το φόρεμα κ τις μπότες.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: αυτή είναι μια κακή φωτογραφία. Που πας με σκυμμένο το κεφάλι? Κανείς δεν θα σε πάρει σοβαρά σε καμία μητρόπολη της μόδας με αυτή την εικόνα. Εγώ σε όλες τις πασαρέλες του κόσμου έχω πάντα ψηλά το κεφάλι. Από μένα είναι όχι.