Σταματίνα Τσιμτσιλή: Την προκάλεσε ο Μουτσινάς και το αποδέχθηκε! Ο χορός της εντυπωσίασε!

Έκανε loquita challenge!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Την προκάλεσε ο Μουτσινάς και το αποδέχθηκε! Ο χορός της εντυπωσίασε!

Δε δίστασε λεπτό η Σταματίνα Τσιμτσιλή! Ο Νίκος Μουτσινάς την προκάλεσε κι εκείνη το αποδέχθηκε! Ο χορός της σίγουρα εντυπωσίασε.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής συνηθίζει να εξαπολύει προκλήσεις σε όλα τα πρόσωπα της τηλεόρασης και έτσι η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ανάμνηση που είχε και θέλησε να την μοιραστεί! Είχε στην αγκαλιά της, τις αγάπες της!

Ο Νίκος Μουτσινάς την προκάλεσε να χορέψει "loquita challene" και εκείνη έφερε σε πέρας την αποστολή της με μεγάλη επιτυχία. Σηκώθηκε, πήρε μαζί της τους συνεργάτες της από την εκπομπή «Happy Day» και χόρεψε με μεγάλη άνεση.

Μάλιστα προειδοποίησε τον Νίκο Μουτσινά, να μην την προκαλεί γιατί όπως είπε της αρέσουν οι προκλήσεις.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έμεινε "παγωτό" με τον χωρισμό που ανακοινώθηκε στην εκπομπή της! Πρόλαβαν και έκλεισαν μόνο ένα χρόνο γάμου!

"Παγωτό" έμεινε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον χωρισμό που ανακοινώθηκε στην εκπομπή της! Η ίδια δεν πίστευε αυτά που άκουγε! Πρόλαβαν και έκλεισαν μόνο ένα χρόνο γάμου!

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός on camera σε συνέντευξη του "Happy Day"!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βγήκαν τα παιδιά της στην εκπομπή- Έβαλε τα κλάματα μόλις τα είδε!

O λόγος για τον Ορέστη Τζιόβα και την γυναίκα του Κατερίνα Φλώρου. Οι δυο τους είχαν παντρευτεί τον Σεπτέμβριο του 2018, όμως όπως φαίνεται το παραμύθι τους ήταν σύντομο.

Ο γάμος τότε είχε αιφνιδιάσει τους πάντες, με τον ηθοποιό μάλιστα να δηλώνει έτοιμος και για θρησκευτικό γάμο!

Η ατάκα της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον χωρισμό Λιάγκα - Σκορδά που την έφερε σε αμηχανία: "Όλοι καταλάβαμε τι θέλεις να πεις..."

Καλεσμένη στο πλατό του Πρωινού βρέθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και μεταξύ άλλων οι δυο γυναίκες μίλησαν για τις ανθρώπινες σχέσεις.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε μια συνέντευξη - κατάθεση ψυχής, δήλωσε πως δεν μπορεί να είναι μακριά από τον άνθρωπος της και πως προσπαθούν να κάνουν πράγματα με τον Σοφό ώστε να μην απομακρυνθούν σαν ζευγάρι.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έστειλε μήνυμα όλο νόημα στον Λιάγκα! «Έχει βάλει στόχο να παίρνει αυτόν που έχω δίπλα μου»!

Επίσης, ανέφερε πώς θεωρεί ότι το να είσαι όλη μέρα, κάθε μερά μαζί με τον άνθρωπο σου ίσως είναι καταστροφικό για έναν γάμο και τότε ήρθε η ατάκα που προκάλεσε μεγάλη αμηχανία στην Φαίη Σκορδά: "Να μην το πω τώρα, σε σχέση με εσένα που ήσασταν μαζί από το πρωί έως και το βράδυ και..."