Ypo: "Αδειάζει" τον παρουσιαστή του «Μεσημέρι ΣΚΑΪ» - «Μιλάει για τον Snik ο κύριος τίποτα»!

Τον "έκαψε"!

Ypo:

Ο Ypo δε διστάζει καθόλου και "αδειάζει" τον παρουσιαστή της εκπομπής «Μεσημέρι ΣΚΑΪ»! «Μιλάει για τον Snik ο κύριος τίποτα»!

Ο γνωστός ράπερ εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show» και μίλησε για όλους και για όλα.

Snik: Ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου βγάζει «τσεκούρι» για Λιάγκα! «Είναι γυμνοσάλιαγκας»!

Μεταξύ άλλων, ο Ypo, αναφέρθηκε και στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Snik και τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και στις ατάκες που ειπώθηκαν μεταξύ των δύο. Θέλοντας να υποστηρίξει τον συνάδελφο και φίλο του, ο Ypo είπε:

«Μα και ο Λιάγκας προχθές είπε για τον Snik. O κύριος τίποτα. Δεν μπορείς να μιλάς έτσι για έναν άνθρωπο. Αν βγει ο Λιάγκας σε ένα εμπορικό δυο γιαγιάδες θα του πάρουν αυτόγραφο, αν βγει ο Snik θα γίνει χαμός. Ο κύριος τίποτα. Σε εμάς τώρα; Παραδέξου πως ήρθε αυτό το πράγμα στην Ελλάδα και μην κάνεις πως δεν το ξέρεις».

Με τη σειρά του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να απαντήσει στον Γιώργο Λιάγκα: «Θα απαντήσω και στον Λιάγκα. Καταρχάς απαγορεύεται να πεις σε οποιονδήποτε άνθρωπο ότι είναι τίποτα. Για οποιονδήποτε στον κόσμο, ό,τι και να κάνει. Δεν ξέρω γιατί είπε αυτή τη φράση».

Μεσημέρι ΣΚΑΙ: «Άδειασε» ξανά τον Snik - «Το σοκ το έπαθα όταν όταν...»!

«Άδειασε» ξανά τον Snik ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του σήμερα το μεσημέρι στον ΣΚΑΙ. «Το σοκ το έπαθα όταν όταν...», είπε μεταξύ άλλων.

Παρουσιαστής και πάνελ σχολίασαν την συνέντευξη που παραχώρησε ο ράπερ και προχώρησε σε διάφορα σχόλια, με αφορμή την αγενή συμπεριφορά του σε δημοσιογράφο.

«Εγώ θεωρώ ότι η κάθε γενιά είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Θεωρώ πως τα παιδιά μου που είναι τρεις – τέσσερις γενιές κάτω από μένα είναι πολύ καλύτερα σε σύγκριση με εμένα. Πιο μορφωμένα, πιο έξυπνα. Εγώ το σοκ με τον Snik το έπαθα όταν απόλυτα δικαιολογημένα και δεν το παίρνω πίσω, έκρινα μια αγενή συμπεριφορά και είπα πως είναι αγενής και δεν το παίρνω πίσω. Εκείνο το βράδυ ήταν αγενής. Την επόμενη ημέρα έρχεται ο μικρός μου γιος, που είναι πέντε χρονών και μου λέει “Μπαμπά κάτι μου είπε κάποιος στο σχολείο ότι μάλωσες στην τηλεόραση τον Snik” και του λέω “Νομίζω έκανε κάτι αγενές και δεν πρέπει να είμαστε αγενής για αυτό είπα κάτι κακό”. Μετά λέει “Δεν είναι όμως καλός ράπερ;” . Βλέπεις ότι τα παιδιά μας τον έχουν ίνδαλμα αυτό τον άνθρωπο και καλώς ή κακώς αυτός είναι και πρέπει να δούμε αυτός ο άνθρωπος ποια θετικά στοιχεία έχει για να προβάλει», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.