Ελένη Τσολάκη: Επιστρέφει στο πλατό της εκπομπής μετά το θάνατο που την "τσάκισε"!

Δύσκολες στιγμές για την παρουσιάστρια...

Ελένη Τσολάκη: Επιστρέφει στο πλατό της εκπομπής μετά το θάνατο που την

Η Ελένη Τσολάκη επιστρέφει στο πλατό της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» μετά από το θάνατο της γιαγιάς της που την "τσάκισε".

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει στο ξεκίνημα της εκπομπής: «Σήμερα δεν ξεκινάμε με το δελτίο της Ελένης. Η Ελένη μας δεν είναι μαζί μας σήμερα, γιατί στη ζωή υπάρχουν και τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα. Έχασε χθες αργά το απόγευμα την γιαγιά της, ήταν ξαφνικό. Ήταν μεγάλη σε ηλικία αλλά, όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο, δεν έχει να κάνει η ηλικία. Ο θρήνος και ο πόνος είναι ίδιος. Είναι στη Θεσσαλονίκη γιατί τώρα είναι η κηδεία. Την περιμένουμε αύριο στην παρέα μας. Συλλυπητήρια Ελένη, έχεις την αγάπη όλων μας».

Ραγίζει καρδιές η Ελένη Τσολάκη - «Η σκέψη μου απαλύνει κάπως το πόνο»!

Σήμερα, η Ελένη Τσολάκη επέστρεψε στο πλατό και εμφανώς συντετριμμένη είπε:

«Χάσαμε τη γιαγιά. Η ζωή συνεχίζεται πάντα και το σημαντικό σε αυτές τις καταστάσεις είναι να έχεις προλάβει να έχεις πάρει και να έχεις δώσει όλη την αγάπη που θες. Εγώ σαν άνθρωπος σε όλους τους ανθρώπους που αγαπώ το λέω και νιώθω όμορφα για αυτό».

Ελένη Τσολάκη: Ο θάνατος που την "τσάκισε"! Έλειπε από το πλατό του "Μεσημέρι ΣΚΑΙ"!

Έλειπε από το πλατό του "Μεσημέρι ΣΚΑΙ" σήμερα η Ελένη Τσολάκη! Τι είπε ο παρουσιαστής και ποιος ο θάνατος που την "τσάκισε"!

Η εκπομπή συνεχίστηκε κανονικά χωρίς την παρουσιάστρια που βρισκόταν σε "βαρύ" πένθος!

Ελένη Τσολάκη: Η ανάρτηση της μετά την ανακοίνωση πως γυρνάει το «Αγρότης μόνος ψάχνει»!

Ο λόγος για τον χαμό της γιαγιάς της, η οποία "έφυγε" από τη ζωή. Ο Γιώργος Λιάγκας, θέλοντας να στείλει τα συλλυπητήριά του, της έστειλε την αγάπη του. Χαρακτηριστικά, είπε "Την αγάπη μας"! Όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοί της, που της έστειλαν και εκείνοι με την σειρά τους τα δικά τους συλλυπητήρια.

Πιο συγκεκριμένα είπε στην αρχή της εκπομπής, "Σήμερα δεν ξεκινάμε με το δελτίο της Ελένης. Η Ελένη μας δεν είναι μαζί μας σήμερα, γιατί στη ζωή υπάρχουν και τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα. Έχασε χθες αργά το απόγευμα την γιαγιά της, ήταν ξαφνικό. Ήταν μεγάλη σε ηλικία αλλά, όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο, δεν έχει να κάνει η ηλικία. Ο θρήνος και ο πόνος είναι ίδιος. Είναι στη Θεσσαλονίκη γιατί τώρα είναι η κηδεία. Την περιμένουμε αύριο στην παρέα μας. Συλλυπητήρια Ελένη, έχεις την αγάπη όλων μας".