Φαίη: Οι ευχές της στο Party You για τα 6 χρόνια του! Η επική ατάκα Ουγγαρέζου μπροστά στις κάμερες!

Τι δήλωσαν;

Φαίη: Οι ευχές της στο Party You για τα 6 χρόνια του! Η επική ατάκα Ουγγαρέζου μπροστά στις κάμερες!

Τις ευχές της έδωσε η Φαίη Σκορδά στο Party You για τα 6 χρόνια του! Δεν θα πιστέψετε την επική ατάκα που πέταξε ο Ουγγαρέζος μπροστά στις κάμερες!

Οι δυο παρουσιαστές παρευρέθηκαν στο χθεσινό λαμπερό πάρτι του You, και έστειλαν τις θερμές ευχές τους σε όλους! Μαζί πόζαραν στον φακό στο πλάι του δημοσιογράφου και εκδότη Τάσου Δούση και έκλεψαν όλες τις εντυπώσεις!

Φαίη Σκορδά: Φόρεσε λευκή ολόσωμη φόρμα και τα γοβάκια της... σταχτοπούτας! Θύμισε πριγκίπισσα...

Δείτε και μόνοι σας τι προκάλεσε αντίδραση από τα λόγια του Ουγγαρέζου στο παρακάτω βίντεο!

Φαίη Σκορδά: Μετά την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα κέρδισε το μεγάλο στοίχημα! Αποκάλυψη τώρα!

Αποκάλυψη τώρα! Μετά την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στην τηλεόραση η Φαίη Σκορδά κέρδισε το μεγάλο στοίχημα! Τι συνέβη;

Η φετινή χρονιά ήταν προδιαγεγραμμένα δύσκολη για την παρουσιάστρια του ANT1.

Από τη μία η τηλεοπτική επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα -που φάνταζε ως φαβορί για τη ζώνη- και από την άλλη οι υπόλοιποι «αντίπαλοί» της έμοιαζαν σταθεροί, αν όχι ενισχυμένοι, πράγμα που θα έκανε πιο δύσκολα τα πρωινά της. Ωστόσο η οικοδέσποινα του «Πρωινού» είχε τους δικούς της άσους στο μανίκι...

Φαίη Σκορδά: Μπήκε σε εμπορικό και την κοιτούσαν όλοι! Τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν! Έχει αδυνατίσει πολύ!

Φαίη Σκορδά Γιώργος Λιάγκας

Ύστερα ήρθαν οι «Μέλισσες», λοιπόν, με το επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 να της δίνει την ευκαιρία να κάνει αντεπίθεση στην πρωινή ζώνη και σε συνδυασμό με την ανανεωμένη θεματολογία της εκπομπής το τελευταίο διάστημα να της χαρίζει την πρωτιά στον μέσο όρο. Αξίζει να σημειωθεί πως τα ποσοστά τηλεθέασης έχουν ανέβει και στο δυναμικό κοινό, κάτι που αποτελούσε προσωπικό στοίχημα για την παρουσιάστρια, η οποία αποδεικνύει ακόμα και στους πιο «άπιστους Θωμάδες» ότι μπορεί να σταθεί γερά στα πόδια της. Με αυτό ως δεδομένο, και η ψυχολογία της ίδιας είναι ανεβασμένη, με το YOU να τη συναντά στη Γλυφάδα λαμπερή, όπως πάντα.

Η απάτη που στήθηκε εις βάρος της

Φαίη Σκορδά τηλεθέαση

Θύμα της τελευταίας απάτης που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και θέλει διάφορους επώνυμους να διαφημίζουν προϊόντα αδυνατίσματος (ανάμεσά τους η Κατερίνα Στικούδη, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, η Ξανθή Τζερεφού) έπεσε η Φαίη Σκορδά, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά. «Μου έστειλαν πολλά μηνύματα σχετικά με μια διαφήμιση και κάτι χάπια αδυνατίσματος. Είναι μια απάτη», είπε μέσα από τον αέρα της εκπομπής της και συνέχισε περνώντας το μήνυμά της: «Είναι ένα ψεύτικο πράγμα. Το ψάχνω τώρα να δω, έχουν αναμειχθεί κι άλλα πρόσωπα, μη δίνετε σημασία. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο αδυνάτισμα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ