"Πέθανε" η Βασίλισσα Ελισάβετ! Η είδηση που κάνει το γύρο του διαδικτύου!

Το trend που έγινε νούμερο ένα παγκοσμίως!

Η είδηση που κάνει το γύρο του διαδικτύου! "Πέθανε" η Βασίλισσα Ελισάβετ! Τι ήταν αυτό που έκανε τους πάντες στο Λονδίνο να "πανικοβληθούν";

Μια συνομιλία μεταξύ φίλων στο Whatsapp ήταν αρκετή για την διάδοση πως η βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε, με το παλάτι του Μπάκιγχαμ να αναγκάζεται να αρνηθεί τους ισχυρισμούς!

Βασίλισσα Ελισάβετ: Αποκάλυψη «βόμβα» 21 χρόνια μετά! Ο άγνωστος λόγος που φόρεσε το καπέλο της ανάποδα!

Το hashtag #Queendead άρχισε να γίνεται trend στο Twitter αφότου άρχισε να κυκλοφορεί ένα screenshot μιας συνομιλίας φίλων, συμπεριλαμβανομένων των «Μπάρνσι, Τζίμπο, Τζος και Μόρτι» στο διαδίκτυο το βράδυ της Κυριακής. Σύμφωνα με το απόσπασμα της συνομιλίας, ο θάνατος της Αυτού Μεγαλειότητας θα ανακοινωνόταν το επόμενο πρωί και έδινε εντολή στους ανθρώπους να προετοιμαστούν για να κολυμπήσουν στην Μάγχη, στην μνήμη της. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η βασίλισσα πέθανε σήμερα το πρωί, καρδιακή προσβολή, θα ανακοινωθεί στις 9:30 αύριο το πρωί, κανάλι 0800 αύριο σε πλήρες αριθμό 1».

Αφότου έγινε viral η δημοσίευση, χιλιάδες άνθρωποι κατέκριναν τις «ασεβείς» φήμες ενώ πολλοί άλλοι τους κορόιδεψαν επειδή δεν γνώριζαν για την «Επιχείρηση Γέφυρα του Λονδίνου» που θα τεθεί σε εφαρμογή όταν πεθάνει η βασίλισσα Ελισάβετ και η χώρα θα εισέλθει σε μία περίοδο εθνικού πένθους διάρκειας 9 ημερών. Μια πηγή από το παλάτι του Μπάκιγχαμ αρνήθηκε τις φήμες αυτές και δήλωσε στην Daily Mail πως είναι η βασιλική οικογένεια κάνει την «συνήθη εργασία» της, με την βασίλισσα Ελισάβετ να φωτογραφίζεται να φεύγει από το κάστρο Γουίνδσορ για το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Βασίλισσα Ελισάβετ 'πέθανε'

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα
Η 93χρονη βασίλισσα, θα παραθέσει σήμερα δείπνο για τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και άλλους παγκόσμιους ηγέτες, συμπεριλαμβανομένου και του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ. Εκτός όμως από την σημερινή της εμφάνιση, η βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίστηκε πρόσφατα σε μία εκδήλωση στο Λονδίνο και εθεάθη, σε άλλη περίπτωση να κάνει ιππασία με τον πρίγκιπα Άντριου, στην δίνη του σκανδάλου Επστάιν, και μετά την τραγική συνέντευξή του στο BBC, στα εδάφη του κάστρου Γουίνδσορ στις 22 Νοεμβρίου.

Την Παρασκευή, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις επιθέσεις στην Γέφυρα του Λονδίνου, που ανέφερε: «Ο πρίγκιπας Φίλιππος κι εγώ, λυπούμαστε πολύ με την είδηση των τρομοκρατικών επιθέσεων στην Γέφυρα του Λονδίνου. Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς την αστυνομία και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, καθώς και τα γενναία άτομα που έθεσαν την ζωή τους σε κίνδυνο για ανιδιοτελή βοήθεια και προστασία των άλλων».

«Η βασίλισσα δεν είναι νεκρή»

Ακόμη και ο βασιλικός εμπειρογνώμονας και συντάκτης του Royal Central, Τσάρλι Πρόκτορ, θέλησε να σχολιάσει την είδηση του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ. Όπως έγραψε στο Twitter: «Βλέπω ότι έχουμε φτάσει στην εποχή εκείνη του χρόνου, όπου πρέπει να διαλύσω τις φήμες για τον θάνατο της αυτού μεγαλειότητας. Η βασίλισσα δεν είναι νεκρή. Είναι ζωντανή και πολύ καλά στην υγεία της και ανυπομονεί να φιλοξενήσει τον Ντόναλντ Τραμπ και τους άλλους ηγέτες στο παλάτι του Μπάκιγχαμ την Τρίτη για την δεξίωση του ΝΑΤΟ».

Η πλήρης ανάρτηση, του «Γκίμπο» που προκάλεσε τις φήμες για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ ανέφερε: «Η βασίλισσα πέθανε σήμερα το πρωί, καρδιακή προσβολή, θα ανακοινωθεί αύριο στις 9:30 το πρωί, κανάλι 0800 αύριο σε πλήρη αριθμό 1, στην μαύρη τσάντα σας θα χρειαστεί να έχετε: ένα ζευγάρι 3, ένα ζευγάρι 4, εσώρουχα και κάλτσες για δύο εβδομάδες. Προμήθειες για πλύσιμο, για πλύσιμο σώματος». Το στιγμιότυπο του μηνύματος αναρτήθηκε στο Twitter με μια φωτογραφία προφίλ ενός ανδρικού γεννητικού οργάνου και ο χρήστης που το μοιράστηκε, έγραψε: «Φανταστείτε εάν αυτό είναι αληθές και όλα τα άψογα προετοιμασμένα σχέδια για την ανακοίνωση του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ, καταστραφόταν από έναν Γκίμπο λόγω μιας συζήτησης στο whatsapp με μια φωτογραφία προφίλ ενός πέους».

Πώς σχολίασαν την ανάρτηση οι χρήστες του Twitter
Φυσικά, τα σχόλια των χρηστών του Twitter ήταν δεκάδες, με κάποιον να γράφει: «Ανυπομονώ να δω ποιος θα υποδυθεί τον Γκίμπο στον 8ο κύκλο του The Crown» και ένας άλλος να σχολιάζει: «Επομένως, δεν θα πάω στην δουλειά αύριο;». Πολλοί όμως, εξοργίστηκαν με την «ασέβεια» της ανάρτησης και ζήτησαν από την παρέα των φίλων αυτών που μιλούσαν στο Whatsapp να διαβάσει το βασιλικό πρωτόκολλο για το τι θα συμβεί εάν η βασίλισσα Ελισάβετ πεθάνει.

Να σημειωθεί όμως, πως οι φήμες αυτές ίσως να ξεκίνησαν με την είδηση πως η βασίλισσα Ελισάβετ θα αποχωρήσει από τα καθημερινά βασιλικά καθήκοντα σε ηλικία 95 ετών, δηλαδή σε 18 μήνες, με τον πρίγκιπα Κάρολο να αναλαμβάνει ρόλο αντιβασιλέα.

Πηγή: iefimerida.gr

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Πέταξε» την φωτογραφία της Μέγκαν και του Χάρι! Χαμός στο παλάτι!

Χαμός στο παλάτι με την Βασίλισσα Ελισάβετ! «Πέταξε» την φωτογραφία της Μέγκαν και του Χάρι αλλά φυσικά κράτησε... μια άλλη!

Πάει κάπου το μυαλό σας; Σύμφωνα με πληροφορίες, η βασίλισσα Ελισάβετ ή κάποιος αξιωματούχος του παλατιού φαίνεται πως «εξαφάνισε» την φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, η οποία βρισκόταν περίπου επί ένα έτος επάνω σε μικρό τραπέζι στην αίθουσα ακροάσεων της βασίλισσας, στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα από τον βρετανικό Τύπο, τον Ιούλιο η φωτογραφία του εγγονού της βασίλισσας και της Αμερικανίδας συζύγου του ήταν στην περίοπτη θέση του παλατιού ενώ στις 22 Οκτωβρίου, όταν η 93χρονη μονάρχης υποδέχθηκε στην αίθουσα ακροάσεων την ύπατο αρμοστή της Γρενάδα Κίσα Αλεξάντερ Γραντ, η φωτογραφία του λαμπερού ζευγαριού «είχε κάνει φτερά»!

Δύσκολες ώρες για την Μέγκαν Μαρκλ! Ο Γολγοθάς που τραβά σιωπηλά...


Στο μικρό στρογγυλό τραπέζι, που βρίσκεται δίπλα στο τζάκι, στην αίθουσα ακροάσεων του Μπάκιγχαμ, υπάρχουν τώρα δύο φωτογραφίες. Μία με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον αγκαλιασμένους και μία με τον πρίγκιπα Χάρι και τον μεγαλύτερο αδελφό του με στρατιωτικές στολές. Η φωτογραφία του Χάρι και της Μέγκαν είχε τοποθετηθεί μπροστά από την φωτογραφία του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ τον Μάιο του 2018, μετά τον γάμο του λαμπερού ζευγαριού και μέχρι τις 24 Ιουλίου, όταν ο Μπόρις Τζόνσον ως νέος πρωθυπουργός επισκέφθηκε την βασίλισσα, η φωτογραφία ήταν στη θέση της.