Σάκης Ρουβάς: Η επική του ατάκα στον εκδότη Τάσο Δούση για το party του YOU!

Αυτό πρέπει να το δείτε!

Σάκης Ρουβάς: Η επική του ατάκα στον εκδότη Τάσο Δούση για το party του YOU!

Η επική ατάκα του Σάκη Ρουβά στον εκδότη, Τάσο Δούση για το party του YOU!

Η χθεσινή βραδιά ήταν αφιερωμένη στα 6 χρόνια του περιοδικού You και εκεί, βρέθηκε όλη η ελληνική showbiz με τον Σάκη Ρουβά να διασκεδάζει τους celebrities και όχι μόνο... Στο πάρτι του You όλοι απόλαυσαν τον καλλιτέχνη και την ξεχωριστή βραδιά

Όταν ο εκδότης και δημοσιογράφος, Τάσος Δούσης βρέθηκε στο καμαρίνι με τον Σάκη Ρουβά τον ευχαρίστησε θερμά που τίμησε την εταιρεία με την εμφάνιση του και τότε ο γνωστός τραγουδιστής του είπε την εξής ατάκα: «Δούση, είσαι έτοιμος να ανέβεις στην σκηνή;».

Ο Τάσος Δούσης ανέβηκε τελικά στην σκηνή όχι όμως για να μας διασκεδάσει, αλλά για να δώσει έναν υπέροχο λόγο και να ευχαριστήσει όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τα 6 χρόνια του περιοδικού.

Δείτε το βίντεο με την επική ατάκα:

Απαγορεύεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή, ανάρτηση, αναδημοσίευση, επιγραμμική μετάδοση με οποιοδήποτε τρόπο του παρόντος αποσπάσματος!

Πάρτι YOU: Η αποκάλυψη της Σάσα Σταμάτη! Επιστρέφει στην τηλεόραση;

Μια μεγάλη αποκάλυψη έκανε η Σάσα Σταμάτη στο Πάρτι YOU! Επιστρέφει στην τηλεόραση η αγαπημένη παρουσιάστρια ή όχι;

Η ίδια καλεσμένη στο λαμπερό πάρτι για τα 6 χρόνια του YouWeekly, αποκάλυψε τα πάντα και σχολίασε τον λόγο για τον οποίο δεν είναι πια στην τηλεόραση και για το εάν θα ήθελε να επιστρέψει πίσω.

Σάσα Σταμάτη: Η αποκάλυψη για το παράπονο της ζωής της - «Μου λείπει μια...»!

Δείτε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε η παρουσιάστρια on camera στο παρακάτω βίντεο.