Καφέ της Χαράς: Ο Λευτέρης "πρόδωσε" το μεγάλο μυστικό! Ποια θα φορέσει νυφικό;

Αυτό και αν δεν το περιμέναμε!

Καφέ της Χαράς: Ο Λευτέρης

Ο Λευτέρης από το Καφέ της Χαράς "πρόδωσε" το μεγάλο μυστικό της σειράς που κρατούσαν μέχρι να βγει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ποια θα φορέσει νυφικό;

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την επιστροφή της επιτυχίας του ΑΝΤ1. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και ήδη έχουμε δει φωτογραφίες των πρωταγωνιστών.

Μάλιστα, πραγματοποιήθηκε και η επίσημη φωτογράφιση της σειράς για τα νέα επεισόδια.

Ο Λευτέρης, ο Φούρναρης του Καφέ της Χαράς η αλλιώς Βασίλης Χαλακατεβάκης όπως είναι το όνομα του, δημοσίευσε μια φωτογραφία με την Χάσκα και την τηλεοπτική του σύζυγο και "πρόδωσε" πως η Πρωτευουσιάνα θα ντυθεί νύφη.

Καφέ της Χαράς: Η Μπουλίτσα άνοιξε «πυρ»! Η «σπόντα» κατά του Χάρη Ρώμα!

Καφέ της Χαράς νέα επεισόδια

Καφέ της Χαράς: Αυτό είναι το τέλος που δεν πρόβαλε ποτέ το ΑΝΤ1! Το original φινάλε που δεν παίχτηκε!

Αυτό είναι το τέλος από το Καφέ της Χαράς που δεν πρόβαλε ποτέ το ΑΝΤ1! Το original φινάλε που δεν παίχτηκε και... το δείχνουμε πρώτη φορά!

Το καφέ της Χαράς είναι ο τίτλος ελληνικής κωμικής τηλεοπτικής σειράς που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 και διήρκεσε τρεις σεζόν, από το 2003 έως το 2006, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Σκηνοθέτες της σειράς ήταν ο Κώστας Λυχναράς (1η σεζόν) - Τάκης Μιχαήλ (2η & 3η σεζόν) και το σενάριο έγραφαν οι Χάρης Ρώμας και Άννα Χατζησοφιά. Το σενάριο ήταν εν μέρει βασισμένο στην ταινία Chocolat του 2000.

Ο πρώτος και ο δεύτερος αποτελούνται από 30 επεισόδια ο καθένας, ενώ ο τρίτος από 28. Το Καφέ της Χαράς αναμένεται να επιστρέψει με τέταρτο κύκλο και η πρεμιέρα του θα γίνει στις 17 Ιανουαρίου 2020.

Πλάκα κάνεις! Η «Χάιδω» από το «Καφέ της Χαράς» έχει γιο! Είναι ηθοποιός και... κούκλος! Δείτε τον!

Το καφέ της Χαράς θεωρείται μια από τις γνωστότερες ελληνικές σειρές που δημιουργήθηκαν ποτέ, ενω λόγω των διαρκών επαναλήψεων για πολλά χρόνια, η σειρά έχει θεωρηθεί καλτ και έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής ακόμα και σε τηλεθεατές που δεν είχαν γεννηθεί την εποχή της αρχικής προβολής της.

Τι γινόταν στην ταινία Chocolat - To φινάλε

Η Βιάν Ροσέ, ειδική στη σοκολάτα, ταξιδεύει στην Ευρώπη μαζί με την κόρη της Ανούκ. Τον χειμώνα του 1959 φθάνουν σε ένα ήσυχο και παραδοσιακό γαλλικό χωριό, του οποίου δήμαρχος είναι ο Κόμης Πολ ντε Ρεϊνό. Η Βιάν ανοίγει μια σοκολατερί λίγες μέρες πριν οι κάτοικοι του χωριού αρχίσουν τη νηστεία της Σαρακοστής. Η Βιάν, η οποία ντύνεται πιο προοδευτικά από τους κατοίκους του χωριού, δεν πηγαίνει στην εκκλησία και έχει αποκτήσει παιδί εκτός γάμου, δεν ταιριάζει απόλυτα με τις συνήθειες των κατοίκων του χωριού. Παρόλα αυτά είναι αισιόδοξη για την επιχείρησή της. Η ευγενική της φύση σιγά σιγά καταφέρνει να κερδίσει τους ανθρώπους έναν έναν, αναγκάζοντας τον Ρεϊνό να μιλήσει ανοιχτά εναντίον της και να την κατηγορήσει ότι βάζει σε πειρασμό τους ανθρώπους σε μια περίοδο νηστείας και αποχής.

Μία από τους πρώτους κατοίκους του χωριού που παίρνουν το μέρος της Βιάν είναι η Αρμάντ, η ηλικιωμένη και εκκεντρική σπιτονοικοκυρά της. Η Αρμάντ είναι λυπημένη με το γεγονός ότι η ψυχρή και ευσεβής κόρη της, η Καρολίν, δεν της επιτρέπει να δει τον εγγονό της Λικ επειδή θεωρεί ότι είναι κακή επιρροή για εκείνον. Η Βιάν κανονίζει ο Λικ και η Αρμάντ να συναντώνται κρυφά στην σοκολατερί, όπου και αναπτύσουν στενή σχέση. Η Καρολίν αργότερα αποκαλύπτει στη Βιάν ότι η μητέρα της είναι διαβητική, αλλά η Αρμάντ συνεχίζει να ενδίδει στη σοκολάτα παρά την καταστάσή της.

Η Βιάν έρχεται επίσης κοντά με την Ζοζεφίν, μια γυναίκα που κακοποιείται από τον αλκοολικό σύζυγό της Σερζ. Μετά από ένα αρκετά σκληρό χτύπημα στο κεφάλι, η Ζοζεφίν τον εγκαταλείπει και μετακομίζει στο σπίτι της Βιάν. Καθώς ξεκινά να εργάζεται στη σοκολατερί και η Βιάν της μαθαίνει την τέχνη της, η Ζοζεφίν αποκτά αυτοεκτίμηση και αποκτά εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Κάτω από τις οδηγίες του Ρεϊνό, ο Σερζ αλλάζει και γίνεται ένας καλύτερος άνδρας και σύζυγος και ζητά από την Ζοζεφίν να γυρίσει πίσω. Ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη, η Τζοσεφίν αρνείται. Αργότερα, ο Σερζ μεθυσμένος πηγαίνει στη σοκολατερί και επιχειρεί να επιτεθεί στις δύο γυναίκες. Η Ζοζεφίν όμως, σε μια στιγμή αυτοδυναμίας, τον χτυπάει με μια κατσαρόλα.

Καθώς η διαμάχη μεταξύ της Βιάν και του Ρεϊνό γίνεται όλο και χειρότερη, μια ομάδα τσιγγάνων κατασκηνώνει έξω από το χωριό. Ενώ οι περισσότεροι των κατοίκων αντιδρούν στην παρουσία τους, η Βιάν τους καλωσορίζει αναπτύσσοντας μάλιστα μια αμοιβαία έλξη με έναν από εκείνους, τον Ρου. Οι δυο τους διοργανώνουν ένα πάρτι γενεθλίων για την Αρμάντ μαζί με άλλους κατοίκους του χωριού και τσιγγάνους πάνω στη βάρκα του Ρου. Όταν η Καρολίν βλέπει τον Λικ, ο οποίος έφυγε κρυφά από το σπίτι για να πάει στο πάρτι, να χορεύει με την Αρμάντ, αρχίζει να καταλαβαίνει πόσο αυστηρή είναι με το γιο της και ότι η επιρροή της Αρμάντ στη ζωή του Λικ μπορεί και να μην είναι κακή.

Μετά το πάρτι η Βιάν, η Ζοζεφίν και η Ανούκ κοιμούνται στις βάρκες όπου ο Ρου και η Βιάν κάνουν έρωτα. Αργότερα την ίδια νύχτα, ο Σερζ βάζει φωτιά στη βάρκα όπου κοιμούνται η Ζοζεφίν και η Ανούκ. Και οι δύο δεν έπαθαν τίποτα αλλά η πίστη της Βιάν για το χωριό κλονίζεται. Επίσης, την ίδια νύχτα ο Λικ επιστρέφει στο σπίτι της γιαγιάς του όπου ανακαλύπτει ότι η Αρμάντ πέθανε από επιπλοκές του διαβήτη. Το γεγονός αυτό στεναχωρεί τόσο τον Λικ όσο και τη μητέρα του. Μετά τη φωτιά, ο Ρου μαζεύει τα πράγματά και φεύγει.

Αποφασισμένη ότι δεν μπορεί να νικήσει τον Ρεϊνό και τις αυστηρές παραδόσεις του χωριού, η Βιάν αποφασίζει να μετακομίσει. Λίγο πριν το κάνει, πηγαίνει στην κουζίνα της όπου βλέπει μερικούς από τους κατοίκους που την έχουν αγαπήσει και που η ίδια τους άλλαξε τη ζωή προς το καλύτερο, να φτιάχνουν σοκολάτα για ένα φεστιβάλ που η Βιάν είχε σχεδιάσει για την Κυριακή του Πάσχα. Συνειδητοποιώντας ότι έχει φέρει αλλαγές στο χωριό αποφασίζει να μείνει.

Παρά την αλλαγή της συμπεριφοράς των κατοίκων και της γενικότερης στάσης του χωριού, ο Ρεϊνό παραμένει σταθερός στην αποχή από τις απολαύσεις, όπως η σοκολάτα. Το απόγευμα του Σαββάτου πριν την Κυριακή του Πάσχα ανοίγει τη βιτρίνα με τις σοκολάτες και τις καταστρέφει. Όταν όμως ένα μικρό κομμάτι σοκολάτας φτάνει στο στόμα του, ενδίδει στην απόλαυση και αρχίζει να τις τρώει, πριν καταρρεύσει κλαίγοντας και τελικά κοιμηθεί. Την επόμενη μέρα η Βιάν υπόσχεται να μην αποκαλύψει τι έγινε και ένας αμοιβαίος σεβασμός αναπτύσσεται μεταξύ τους. Ο Ρου επιστρέφει το καλοκαίρι για να είναι μαζί με τη Βιάν και εκείνη παρά τη συνεχή ανάγκη για αλλαγή αποφασίζει να μείνει, έχοντας βρει ένα σπίτι για τον εαυτό της και την κόρη της στο χωριό.