Φαίη Σκορδά: Αυτός ο άνδρας γονάτισε και της έκανε επίσημη πρόταση γάμου μπροστά στις κάμερες! Δείτε το πρόσωπο του...

Ποιος είναι;

Φαίη Σκορδά: Αυτός ο άνδρας γονάτισε και της έκανε επίσημη πρόταση γάμου μπροστά στις κάμερες! Δείτε το πρόσωπο του...

Αυτός είναι ο άνδρας που γονάτισε μπροστά στις κάμερες και έκανε πρόταση γάμου στην λαμπερή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά! Δείτε το πρόσωπό του...

Στην σημερινή εκπομπή της καλλονής παρουσιάστριας του ΑΝΤ1 ο καλεσμένος της, της επιφύλαξε μια έκπληξη που δεν περίμενε κανείς.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά φιλοξένησε στο πλατό του «Πρωινού», τον Τάκη Ζαχαράτο. Όταν η παρουσιάστρια παρουσίασε τον γνωστό ηθοποιό και εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες τότε γονάτισε της πρόσφερε ένα μπουκέτο λουλούδια και της είπε χαρακτηριστικά:

«Φαίη νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σου εκμυστηρευθώ κάτι ήθελα πάρα πολύ καιρό. Ζητώ το χέρι σου αγάπη. Σου κάνω επίσημη πρόταση γάμου».

Η Φαίη Σκορδά γέλασε με την πλάκα του και απάντησε πως δέχεται την πρόταση του και πως η μαμά της θα χαρεί πάρα πολύ, καθώς συμπαθεί πολύ τον Τάκη Ζαχαράτο.

Τάκης Ζαχαράτος Φαίη Σκορδά εκπομπή

Φαίη Σκορδά ΑΝΤ1 Πρωινό Τάκης Ζαχαράτος

Μιας και συζητάμε για την Φαίη Σκορδά και για γάμο θυμάστε που σας είχαμε δείξει τα παπούτσια που είχε φορέσει στον γάμο της;

Φαίη Σκορδά: Της είπαν για ενδεχόμενο γάμο και έπαθε «αμόκ»! Πότε θα συμβεί;

Είπαν στην Φαίη Σκορδά για ενδεχόμενο γάμο και έπαθε «αμόκ»! Πότε θα συμβεί και ποια είναι η ημερομηνία κλειδί;

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ήταν ο καλεσμένος στο πλατό του Πρωινού την Τρίτη και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για την ενασχόλησή του με την αριθμολογία.

Η Φαίη Σκορδά δεν μπόρεσε μάλιστα να κρύψει την έκπληξή της με όσα άκουγε από τον ηθοποιό αφού της προέβλεψε ότι μπορεί να κάνει και γάμο!

«Μου αρέσει να τη μελετάω την αριθμολογία. Ξεκίνησε από τον πατέρα μου. Τα νούμερά σου τα βγάλαμε μαζί με τον πατέρα μου. Είναι 5 βασικοί αριθμοί που μέσα από αυτούς ορίζεις την πραγματικότητά σου. Βλέπεις τον χάρτη σου μέσα από αυτούς.

Φαίη Σκορδά: «Χόρεψε» στο ταψί τον ανταγωνισμό! «Απογειώθηκε» το Πρωινό με τον χορό της!

Είσαι ένας άνθρωπος που δεν έχει χρέη. Έχεις αριθμούς πολύ καθαρούς. Έπρεπε να ασχοληθείς με την τέχνη σε μεγαλύτερο βάθος.


Είσαι σε μια χρονιά πειραματισμών. Θα πειραματιστείς. Μπορεί να κάνεις έναν ενδεχόμενο γάμο του χρόνου. Λειτουργείς πάντα με διττότητα. Θα έρθουν ανατροπές με τη νέα χρονιά. Καλές ανατροπές.

Είσαι στη χρονιά 5. Και στη χρονιά από 5 προς 6 μπορεί να βιώσεις ένα μεγάλο διαζύγιο, να έρθουν καινούρια πράγματα στη ζωή σου και πολλές ανατροπές. Αλλά πρέπει να πειραματιστείς πάρα πολύ για να μην έρθεις σε κόντρα με αυτά που θα σου έρθουν», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.