Σάκης Ρουβάς: Μπήκε μέσα σε ασημί αμάξι και η Κάτια Ζυγούλη έλειπε! Φωτογραφία στην δημοσιότητα!

Το θέλουμε κολασμένα!

Σάκης Ρουβάς: Μπήκε μέσα σε ασημί αμάξι και η Κάτια Ζυγούλη έλειπε! Φωτογραφία στην δημοσιότητα!

Φωτογραφία στην δημοσιότητα, που θα συζητηθεί! O Σάκης Ρουβάς μπήκε μέσα σε ασημί αμάξι και η Κάτια Ζυγούλη έλειπε! Τι έχει συμβεί;

Ο μεγαλύτερος pop star της Ελλάδας, έκλεψε τις εντυπώσεις με μόνο μια ανάρτηση! Ο Σάκης Ρουβάς, μπήκε μέσα σε ασημί αμάξι και προκάλεσε φρενίτιδα!

Ωστόσο δίπλα του στο... κάθισμα του συνοδηγού, δεν καθόταν η Κάτια Ζυγούλη! Αν και πολλοί του ευχήθηκαν «καλοτάξιδο», ο ίδιος δεν απάντησε σχετικά με το αν είναι δικό του, ή απλά το χρησιμοποίησε για διαφήμιση!

Δείτε την σχετική ανάρτηση με το ασημί αυτοκίνητο από το Instagram του:

Να σας θυμίσουμε όμως και πώς γνωρίστηκε το ζευγάρι, το οποίο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της ελληνικής showiz!

Σάκης Ρουβάς: Η Κάτια Ζυγούλη οδηγούσε αμάξι και εκείνος δεν την «χόρταινε»! Τα λόγια γεμάτα έρωτα...

Η Κάτια Ζυγούλη οδηγούσε αμάξι και ο Σάκης Ρουβάς δεν την «χόρταινε»! Τα λόγια γεμάτα έρωτα που της είπε εκείνος και μας τρέλαναν κανονικά!

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, δημοσίευσαν βίντεο μέσα από το αμάξι τους, όπως δεν τους έχετε ξαναδεί! Το ζευγάρι, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της ελληνικής showbiz, και ο κορυφαίος pop star δεν σταματά να της λέει λόγια αγάπης!

Κάτια Ζυγούλη: Πήγε το μαύρο φόρεμα σε άλλα επίπεδα! Ο Ρουβάς την ερωτεύτηκε ξανά με αυτή την εμφάνιση...

Ο ίδιος, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Το “για πάντα” είναι πολύς χρόνος. Αλλά αν μπορούσα, θα ήθελα να το ζήσω μόνο στο πλευρό σου. Για να με σηκώνεις κάθε φορά που πέφτω. Για να μαθαίνω από εσένα τη στοργικότητα, την αφοσίωση και την ανιδιοτέλεια. Για να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια, με καλοσύνη και ευαισθησία. Για να γίνομαι κάθε μέρα μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου... γιατί αυτή είσαι εσύ. Χρόνια πολλά αγάπη μου» Δείτε την σχετική ανάρτηση και θα πάθετε κι εσείς εγκεφαλικό, όπως το πάθαμε και εμείς: