Μπήκαμε στο σπίτι της "Αμαλίας" από το Τατουάζ! Η κουζίνα της έχει κίτρινα ντουλάπια!

Είναι πολύ νεανική!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μπήκαμε στο σπίτι της

Μπήκαμε στο σπίτι της "Αμαλίας" από το Τατουάζ και το εσωτερικό του είναι ότι πιο μοντέρνο. Η κουζίνα της έχει κίτρινα ντουλάπια.

H "Αμαλία" στην επιτυχημένη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στον Alpha ήταν η μητέρα της Άννας και είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Μετά το τέλος του Τατουάζ, την απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από τις 8 Λέξεις που προβάλλεται στον ΣΚΑΙ. Μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για τον γιο της, και να του μαγειρεύει, καθώς έχει ταλέντο στην μαγειρική.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχεδόν καθημερινά μοιράζεται διάφορες στιγμές από την ζωή της. Σε μια από αυτές τις στιγμές, μας έδειξε την κουζίνα του σπιτιού της. Το στιλ της είναι άκρως νεανικό και στα ντουλάπια της έχει επιλέξει κίτρινο χρώμα.

Τατουαζ Αμαλία κουζίνα σπίτι

Αυτή η ηθοποιός από το Τατουάζ έχει σπίτι μες στο γκρι! Το μίνιμαλ γούστο και το τέλειο καθιστικό!

Αυτή η ηθοποιός από το Τατουάζ έχει σπίτι μες στο γκρι και είναι βγαλμένο από περιοδικό Το μίνιμαλ γούστο και το τέλειο καθιστικό που μας ξετρέλανε!

Η «Άννα», κατά κόσμον Δανάη Παππά έχει μια αδυναμία στα ήσυχα και απαλά χρώματα. Το σπίτι της λοιπόν, δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο εκτός από γκρι και μπεζ! Εμείς, κάναμε μια βόλτα στο Instagram και μείναμε άφωνοι με το γούστο της ηθοποιού!

Απίστευτο: Αυτό είναι το σπίτι πασίγνωστου ηθοποιού από το Τατουάζ!

Η κουζίνα που έχει η ηθοποιός έχει σουηδικό στιλ και συνδυάζει το γκρι με το λευκό, ενώ το σαλόνι της έχει επίσης γκρι καναπέ με μαξιλάρια σε έντονο χρώμα για να κάνει αντίθεση! Η «Άννα» από το Τατουάζ εξάλλου είναι αρκετά νεαρή σε ηλικία και το γούστο της αντικατοπτρίζει την απλότητα και τον μινιμαλισμό! Αν μετακομίζετε ή θέλετε ιδέες για χουχούλιασμα, δείτε το όμορφο σπίτι της και πάρτε ιδέες:

Αυτή η ηθοποιός του Τατουάζ έχει την πιο εκκεντρική κουζίνα! Κίτρινη και «βιομηχανική»!

Κι όμως αυτή η ηθοποιός του Τατουάζ έχει την πιο εκκεντρική κουζίνα! Κίτρινη και «βιομηχανική», σίγουρα κλέβει τις εντυπώσεις!

Εξάλλου και η ίδια φημίζεται για το εκκεντρικό της στιλ, αλλά και για την αδυναμία της σε ό,τι ξεχωριστό! Η «Αμαλία», κατά κόσμον Μυρτώ Αλικάκη, περνάει πολλές ώρες στην κουζίνα της και θέλει να έχει το γούστο της!

Θα πάθετε «εγκεφαλικό! Η «Αμαλία» από το Τατουάζ οδηγεί μηχανάρα!

Κατακίτρινη και σε βιομηχανικό στιλ, αυτό το δωμάτιο κλέβει την παράσταση στο σπίτι της και με το δίκιο του! Αν είστε σε αναζήτηση κουζίνας ή αν θέλετε να ανανεώσετε την ήδη υπάρχουσα... μην διστάσετε να την κάνετε copy! Τόσο πολύ την λατρέψαμε... Ιδού λοιπόν: