Μαρέβα Μητσοτάκη: Μοίρασε δώρα σε παιδιά! Η κίνηση της συγκινεί...

Έδειξε το μεγαλείο ψυχής της!

Μαρέβα Μητσοτάκη: Μοίρασε δώρα σε παιδιά! Η κίνηση της συγκινεί...

Σε παιδιά του νοσοκομείου Παπαγεωργίου μοίρασε δώρα η Μαρέβα Μητσοτάκη και συγκινεί με την κίνηση της στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού.

Η πρώτη κυρία της χώρας, άκουσε τα κάλαντα και στην συνέχεια, ξεναγήθηκε στην Παιδιατρική και Παιδοχειρουργική Κλινική και έδωσε δώρα στα νοσηλευόμενα παιδιά, ενώ αργότερα είχε συνάντηση με τη διοίκηση του Νοσοκομείου.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στο Μπάκιγχαμ όπου συνάντησε μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτσάκη την Βασίλισσα Ελισάβετ.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ σήμερα. Είναι ιδιαίτερη μέρα και ιδιαίτερο αυτό το έργο, διότι είχα ακούσει πάρα πολλά από τον πεθερό μου για αυτό το νοσοκομείο και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ. Σήμερα είναι ιδιαίτερη μέρα και επέλεξα να έρθω σήμερα διότι πιστεύω πάρα πολύ στον εθελοντισμό. Κάθε χρόνο γύρω στα 900 εκατομμύρια άτομα μπαίνουν σε εθελοντικές οργανώσεις. Αυτό δείχνει ότι ο εθελοντισμός είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Είναι δείγμα ανθρωπιάς, πολιτισμού, εξέλιξης, κάτι που το πιστεύω πάρα πολύ και θεωρώ ότι είναι ένα πολύ θετικό δείγμα για τον πλανήτη μας. Χρειαζόμαστε τους εθελοντές, αυτούς τους ανθρώπους που σιωπηλά και πολλές φορές αφανείς κάνουν έργο» δήλωσε στους δημοσιογράφους η κ. Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

Μαρέβα Μητσοτάκη: Πήγε σε σχολείο και η ατάκα μαθήτριας την «λύγισε»! Τι της είπε;

Η Μαρέβα Μητσοτάκη πήγε σε σχολείο και η ατάκα μαθήτριας την «λύγισε»! Τι της είπε αλλά και πώς αντέδρασε η ίδια;

Η σύζυγος του πρωθυπουργού, συνοδευόμενη από τον από τον υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Αντώνη Διαματάρη, βρέθηκε στο δημοτικό σχολείο της Αγίας Αικατερίνης στην Αστόρια και το «Ουίλιαμ Σπυρόπουλος» της κοινότητας Αγίου Νικολάου στο Φλάσινγκ, όπου την υποδέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Ελπιδοφόρος.

Ο Αρχιεπίσκοπος παρουσίασε στην κα Μητσοτάκη ορισμένα από τα παιδιά του σχολείου, τα οποία και της επιφύλαξαν θερμή υποδοχή, προσφέροντάς της δώρα και ανθοδέσμη. Ενα, όμως, κορίτσι, η μικρή Μαρία με τα κόκκινα γυαλιά έκλεψε την παράσταση. Οταν της ζήτησαν να πει κάτι στη Μαρέβα Μητσοτάκη, το κορίτσι της είπε «σ’ αγαπώ πολύ», με τη σύζυγο του πρωθυπουργού να την αγκαλιάζει.

Οπως αναφέρει το ekirikas, μαθητές την υποδέχθηκαν την κα Μητσοτάκη με μια ανθοδέσμη και ένα πανό που έγραφε: «Το Δημοτικό σχολείο Αγίου Δημητρίου καλωσορίζει την Πρώτη Κυρία της Ελλάδας κ. Μαρέβα Μητσοτάκη». Εκείνη, φίλησε τα παιδιά ζήτησε μια φωτογραφία με το πανό για να το βάλει στο γραφείο της και να τους θυμάται, όπως είπε.

Συγκλονισμένη η οικογένεια Μητσοτάκη! Τι συνέβη;

«Λατρεύω τα παιδιά και είναι πολύ σημαντική η εκπαίδευση και η ελληνική γλώσσα» είπε η Μαρέβα Μητσοτάκη, ενώ η δασκάλα Χριστίνα Μυτιληναίου-Κύρου της είπε ότι «προσπαθούμε να μεταλαμπαδεύσουμε τα ήθη, τα έθιμα, τη γλώσσα, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε αυτή τη χώρα». Από την πλευρά του, οι μαθητές της τρίτης τάξης καλωσόρισαν την Μαρέβα Μητσοτάκη με χορό, στον οποίο συμμετείχε και ίδια. Η σύζυγος του πρωθυπουργού σε συνομιλία της με τα παιδιά τα ρώτησε εάν πήγαν στην Ελλάδα το καλοκαίρι και σε ποιο μέρος. Μάλιστα, τους είπε ότι την επόμενη φορά που θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα θα τα καλέσει να την επισκεφθούν στην Αθήνα.