X-factor: Η εντυπωσιακή έναρξη της Δέσποινας Βανδή και η ανακοίνωση! Τι αλλάζει;

Τι πήγε λάθος;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
X-factor: Η εντυπωσιακή έναρξη της Δέσποινας Βανδή και η ανακοίνωση! Τι αλλάζει;

Εντυπωσιακή ήταν η έναρξη της Δέσποινας Βανδή στο X-factor, ενώ έκανε και μια ανακοίνωση που δεν περιμέναμε. Τι αλλάζει στο show;

Σήμερα στο 8o live η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του προγράμματος, ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε την νέα της επιτυχία. Βέβαια, υπήρξε ένα τεχνικό πρόβλημα.

Πάνω στο καλύτερο σημείο, το βίντεο που έπαιζε εκείνη την στιγμή κόλλησε με αποτέλεσμα να το σταματήσουν. Όταν βγήκε η Δέσποινα Βανδή στον αέρα είπε: «Είπα και εγώ να σας ετοιμάσω μια έκπληξη και τσακ στο παρά ένα μας χάλασε. Τι να γίνει, μας ματιάσανε, δεν πειράζει. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Στέφανο Κορκολή και την Ρεβέκα Ρούσση για το τραγούδι που μου έγραψαν. Ευχαριστώ πάρα πολύ την παραγωγή για αυτή την προσπάθεια που κάναμε, ήταν λίγο δύσκολο να στηθεί αλλά σας ευχαριστώ πολύ».

X-factor Δέσποινα Βανδή

Στην συνέχεια, η Δέσποινα Βανδή έκανε μια ανακοίνωση στους τηλεθεατές. Συγκεκριμένα, αλλάζει η ημέρα προβολής του X-factor λίγο πριν τον μεγάλο τελικό. «Είμαστε μια ανάσα πριν τον ημιτελικό και φυσικά τον μεγάλο τελικό. Μια ανάσα πριν μάθουμε ποιος θα είναι ο νικητής του φετινού X Factor. Σε αυτό το σημείο να σας πω πως είναι η τελευταία Πέμπτη που σας κρατάμε συντροφιά, καθώς για τον ημιτελικό και τον τελικό το ραντεβού μας θα είναι Τετάρτη», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, να σημειώσουμε πως η τραγουδίστρια όπως και στο προηγούμενο live, έτσι και σήμερα ήταν εντυπωσιακή με το σύνολο που επέλεξε να φορέσει.

X-Factor: Απίστευτη έκπληξη από την Δέσποινα Βανδή στους κριτές! Αυτό δεν το περιμέναμε!

Μια απίστευτη έκπληξη ήρθε από την Δέσποινα Βανδή στο σημερινό X-Factor και στους κριτές! Αυτό δεν το περιμέναμε!

Αυτό που συνέβη στο πλατό του μουσικού διαγωνισμού του Open δεν το περίμενε κανείς!

Ο Χρήστος Μάστορας είχε ζητήσει κουραμπιέδες από την Δέσποινας Βανδή και έτσι λοιπόν σήμερα τους πήρε!

X-Factor Δέσποινα Βανδή έκπληξη

Δέσποινα Βανδή: Με λευκό φόρεμα και ντεκολτέ που «σκοτώνει»! Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Είναι γνωστό άλλωστε πως η παρουσιάστρια εκτός από ταλέντο σε όλα τα άλλα έχει και στην κουζίνα, οπότε με χαρά μοίρασε στους κριτές τρεις πιατέλες με Χριστουγεννιάτικα γλυκά.

X-Factor Βανδή